Dobrý den,
Pořídili jsme si 13 týdenní štěňátko a trochu plaveme ve zkratkách očkování a přeočkovacích lhůtách. Ve veterinárním průkaze máme v 6 týdnech vakcínu Nobivac DHPPi. Podle toho, co jsem četla, by se měl ještě dvakrát přeočkovat spolu s dalšími složkami. Dále ale máme v 10 týdnech dvě nálepky Vanguard Plus Puppy DA2Pi a tekutá složka CPV. Opravdu se v tom nevyznám, tak mě neukamenujte, ale bere se to jako přeočkování DHPPi jen s vakcínou jiné značky nebo na co vlastně tohle očkování je? Na internetu jsem nic nenašla.
Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Preockovat -ted po treti. Aby bylo ockovani urcite ucinne, musí proběhnout poslední davka po 12.tydnu veku - a to se nestalo tady.
v pul roce staci dat jen vzteklinu.
Máte naočkované dvě vakcíny podobného spektra, ale od jiných výrobců. Obecně doporučený interval pro přeočkování je 3-4 týdny s tím, že poslední přeočkování se provede po 12-tém týdnu věku. Máte tedy optimální termín pro "poslední očkování". Chovatelkou doporučené přeočkování až v půl roce není optimální. Vzteklina je sice povinná až od půl roku, ale standardně se očkuje po třetím měsíci (v tom posledním očkování). Ve vašem případě, kdy nemáte očkovanou leptospirózu (která je též běžně očkována), bych vám doporučil nyní kombinovanou vakcinu toho co jste již měla (DHPPi) plus leptospirózu a vzteklinu a po dalších 3-4 týdnech ještě jednou leptospirózu a vzteklinu (RL).
Pak by vám vzteklina (třeba u Nobivac ,ale i jiných) měla oficiálně platit 3 roky a to ostatní běžně na 1 rok (ač jsou i možnosti kombinací, kde psinka,parvo a hepatitida by mohly být i na tři roky, ale pro mladé psy je lepší každoroční přeočkování DHPPiL.
Jinak ale dejte na veta ke kterému budete chodit.