Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčDobrý den, pořídily jsme si 8mi týdenní štěňátko. Když nejsme doma tak celou tu dobu knuci,nebo když jsme ve vedlejším pokoji a on je sám třeba v obýváku. Vůbec nevím jak mu pomoci nebo ho to odnaučit. Moc prosím o jakoukoliv radu. Vydrží totiž k účet i 5 hodin 😢předem děkuji za pomoc
m.ronckova
napsal(a):
Dobrý den, pořídily jsme si 8mi týdenní štěňátko. Když nejsme doma tak celou tu dobu knuci,nebo když jsme ve vedlejším pokoji a on je sám třeba v obýváku. Vůbec nevím jak mu pomoci nebo ho to odnaučit. Moc prosím o jakoukoliv radu. Vydrží totiž k účet i 5 hodin 😢předem děkuji za pomoc
vy jste PĚT !! hodin ve vedlejším pokoji a necháte psa plakat??? a jak víte co se děje když nejste doma? nějak to nechápu asi ..........................
m.ronckova
napsal(a):
Si myslíte že jsme tak debilní a nechaly bychom ho trápit?!??!!? Tohle by nevydržel snad Nikdo!! Jinak bych vás asi nezadal o radu ne?
Lidi si zpravidla berou v práci volno, když si pořídí
štěně.
Pracují na tom, že pejska zvykají na nové
prostředí a postupně, malými krůčky po chviličkách
na to, že bude samo.
rapotacka11
napsal(a):
Lidi si zpravidla berou v práci volno, když si pořídí
štěně.
Pracují na tom, že pejska zvykají na nové
prostředí a postupně, malými krůčky po chviličkách
na to, že bude samo.
Já taky celkem zírám, na co se ptají lidi, kteří už doma mají štěně, viz toto a nebo že štěně v 8mi týdnech nechce chodit na vodítku a ani skubani nepomáhá 🤔
m.ronckova
napsal(a):
Dobrý den, pořídily jsme si 8mi týdenní štěňátko. Když nejsme doma tak celou tu dobu knuci,nebo když jsme ve vedlejším pokoji a on je sám třeba v obýváku. Vůbec nevím jak mu pomoci nebo ho to odnaučit. Moc prosím o jakoukoliv radu. Vydrží totiž k účet i 5 hodin 😢předem děkuji za pomoc
To jako vážně? Koupili jste si zvíře, o kterém nic nevíte? Nic jste si o něm nepřečetli? Nic o výchově štěněte, jeho vývoj a potřeby? Ani základy etologie psa? To jste opravdu tak bezohlední?
Že v 8 týdnech štěně kňučí je NAPROSTO NORMÁLNÍ. Vygooglete si a nebo si zajděte do knihovny, nebo do knihkupectví, opatřete si knížku a čtěte a čtěte, třeba pochopíte proč to dělá.
marcelaamax
napsal(a):
Já taky celkem zírám, na co se ptají lidi, kteří už doma mají štěně, viz toto a nebo že štěně v 8mi týdnech nechce chodit na vodítku a ani skubani nepomáhá 🤔
A pak se někdo diví, že se tady člověk vytočí. Radši ani nereaguju, ani tady, ani tam, nebo bych musela být sprostá. Lidi si snad fakt myslí, že si psa koupili už hotového, všechno umí, všechno zná...kristepane, v 8 týdnech! Přijde mi, že lidi fakt ztrácí reálné myšlení
Moje psina dělala to samé (já si ji ale brala až v 10ti týdnech) - byla jsem z toho zoufalá, ale pomalu to přešlo. Hlavně jak už tady někdo psal - hrát si s ním, aby spinkalo, na chvíli třeba odejít a vrátit se, aby vědělo, že se nic neděje, že zase přijdete. Pořídit mu pelíšek, kde bude mít hračky a dát mu tam třeba použité tričko - uklidní ho, když ucítí váš pach. Ale samozřejmě to hlavně chce hodně TRPĚLIVOSTI a ideálně aspoň týden s ním být doma. Já si psa pořizovala, když jsem měla prázdniny, takže jsem na ni měla spoustu času. A musím říct, že ten věnovaný čas se vyplatil