Německy ovčak štěňata s PP

Prodám Německého ovčáka - Melampous nabizi ještě 3 volné fenky NO s prukaze...
15000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Ještě má čas, dejte fotku, pro představu.
Běhání a tahání břemen
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ještě má čas, dejte fotku, pro představu.
Běhání a tahání břemen
Tu je 😅
Pěkná, ale mohutná nebude, je to genetika, nemá hluboký hrudník plus má slabé tlapky, rodokmen nemá, že?
Ale to tahání zkuste, nebo jízdu (tahání) na koloběžce.
napsal(a):
Pěkná, ale mohutná nebude, je to genetika, nemá hluboký hrudník plus má slabé tlapky, rodokmen nemá, že?
Ale to tahání zkuste, nebo jízdu (tahání) na koloběžce.
Rodokmen nema, neupravi sa to trosku ani vekom? Dakujem za radu skusime. Nieco na to pribratie mi neporadite, naozaj sa mi zda velmi chuda.
Trošku se to věkem upraví, ale ne o moc.
Chudá není, je akorát kdyby byla vyhublá, byla by ji vidět celá páteř, kyčelní kosti a žebra, nic z toho Vaše fenka naštěstí nemá přece z ní nechcete mít vykrmené prase.
Aha, tak pokud je to tak, tak napište čím ji krmíte a co nežere a já Vám mužů napsat různé varianty :)
Nemeckyovciak
napsal(a):
Skoda, ze na tych fotkach to nieje tak vidiet ...kosti na rebrach aj chrbtici su velmi vidiet.samotna veterinarka povedala ze je viac chuda ako by mala byt, aj ludia si to vsimaju. Ona neni nejaky velky papac neviem cim by som ju troska "prinutila" :D
A odčervovaná je? Nebo rozbory ze stolice sesbírané z alespoň tří dnů na přítomnost parazitů? Jedna z možností, proč by mohla být vyzáblá. Podle fotek vypadá "tak akorát" úměrně věku, ale fotky mohou klamat.
V 15 měsících je hodně zvířat jako nítěnka, teprve mohutní, dorůstají, dodělávají se. Takže podstatné je napsat, čím konkrétně krmíte, pojem vařená strava, maso a granule je hrozně široký.
Pěkný pejsek, ale je to typický vesnický bezpapírák. Je ještě mladinká, ale zřejmě nikdy nebude vypadat jako standardní německý ovčák. Jen v krmení problém nebude, genetiku neošálíte žádnými výživovými doplňky.
Jestli má všechno tak, jak má být (krmení, odčervení, přiměřený pohyb věku), smiřte se s tím, že mohutná nebude.
Měl jsem kdysi podobnou fenečku, trochu nabrala až po 2 roce věku. Tím, že byla lehčí než standard a netahala zadek u země, neřešil jsem aspoň nikdy problém s klouby, i když se s ní hodně sportovalo.