Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2018 23:52
Vojtas95

XXX.XXX.36.139

Dobrý den, dnes ráno jsem si všiml u svého psa tělíska v konečníku, potíže s vyprazdňováním, ani nezvyklá stolice nebyla zaznamenána a chování je v normálu.
Fenečka má 8 měsíců, má PP a je ve třetím týdnu hárání.
Na žlázky to nevypadá, nesetkal jste se někdo s něčím takovým?
Děkuji za každou reakci.

4.12.2018 10:27
Dasvo

XXX.XXX.101.12

To není tělísko. :-) Buď jde o drobný výhřez sliznice, nebo o jizvičku po zhojeném zranění. Pokud to psa nijak neobtěžuje, vůbec bych to neřešil.

4.12.2018 10:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já si myslím něco podobného a myslím, že šikovný veterinář by to opravil podvázáním.

4.12.2018 10:50
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

A já si myslím, že když se na psovi objeví něco, co se mi nezdá, nikdy jsem to neviděl a nerozumím tomu, tak je lepší jít dle možností, co nejrychleji k veterináři.

4.12.2018 10:58
Vojtas95

XXX.XXX.36.139

Samozřejmě k veterináři zajdeme, jen jsem chtěl vědět, co by to mohlo být a zdali je to akutní, jelikož jsme výše zmíněno ve třetím týdnu hárání a nechceme v čekárně budit pozdvižení.

4.12.2018 11:17
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Vojtas95 napsal(a):
Samozřejmě k veterináři zajdeme, jen jsem chtěl vědět, co by to mohlo být a zdali je to akutní, jelikož jsme výše zmíněno ve třetím týdnu hárání a nechceme v čekárně budit pozdvižení.

Člověče ..... vy jste tak ohleduplný. Já osobně spíš preferuji pozdvižení z důvodu přítomnosti hárající feny .... přeci jenom potřebujete pomoc (třeba by se to dalo řešit objednáním se a nesetrváním v čekárně) .... než pozdvižení z přítomnosti několika malých zvídavých, ne-li rozlítaných děcek (a to sama děcko mám).

Přidejte reakci

Přidat smajlík