Americký stafordširský teriér - štěně

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chcete výjimečného pejska? Chov...
28000 KčDobrý den, mam doma půl roční fenku staforda. Dnes se normalne nazrala a byla v poho. Ted okolo 8 hodiny se zacla chvilema klepat a vyzvracela celou konzervu. Ted uz zvraci jen zluc nebo co to je strasne se olizuje a trosku slini. Zdá se mi jako by chtela neco vyzvracet ale prijde mi ze nic v krku nema. Kdyz si lehne vymeni behem pul hodiny tak 5 poloh. Ted vecer uz se nemam jak dostat na veterinu muze mi nekdo poradit co stim do rana ? Bohuzel driv se sni na veterinu nedostanu
Angee23
napsal(a):
Dobrý den, mam doma půl roční fenku staforda. Dnes se normalne nazrala a byla v poho. Ted okolo 8 hodiny se zacla chvilema klepat a vyzvracela celou konzervu. Ted uz zvraci jen zluc nebo co to je strasne se olizuje a trosku slini. Zdá se mi jako by chtela neco vyzvracet ale prijde mi ze nic v krku nema. Kdyz si lehne vymeni behem pul hodiny tak 5 poloh. Ted vecer uz se nemam jak dostat na veterinu muze mi nekdo poradit co stim do rana ? Bohuzel driv se sni na veterinu nedostanu
Opravdu to nemůžete nijak zařídit? Aby už ráno nebylo pozdě :-(. Oni jsou to na tohle trubky a snedi kde co, během chvilky, ani nemusíte vědět.
Me takhle pes jako štěně sežral jakousi plastovou misku, dozvěděla jsem se to až po tom, co začal její kousky zvracet.
Dopadlo to naštěstí dobře, u nás.
Uživatel s deaktivovaným účtem
doma nic. v podstatě jsou dvě možnosti, buď bude ráno jakž takž v pohodě, nebo natažená.
taxíky u vás nemáte?
rapotacka11
napsal(a):
Torze ?
Hodně nepříjemná smrt ...
u torze by nemohla zvracet obsah, ale zauzlený střeva mít samozřejmě může, nebo cizí těleso, je to štěně.
napsal(a):
u torze by nemohla zvracet obsah, ale zauzlený střeva mít samozřejmě může, nebo cizí těleso, je to štěně.
U nás to bylo právě podobné, pes nejdřív vyzvracel žrádlo, pak zvracel pěny a nějaké šťávy a byl celý nesvuj. Nakonec začal zvracet kousky plastu z té misky.
Pak v sobě měl balónky, několikrat igelitak, jednou špendlík a naposledy to byla špejle 😵
Huskyjanina
napsal(a):
Bodlinko, jak se projevuje otrava?
to záleží velmi na tom čím.