Americký stafordšírský teriér - fenky na prodej

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - CHS Promising Future nabízí k r...
25000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, už dlouhou dobu uvažuji o pejskovi a právě toto plemeno u mě vyhrálo. Mám hodně kamarádů a známých kteří toto plemeno vlastní a nemůžou si ho vynachválit. Samozřejmě i hodně maminek které tyto plemena pořídili s klidnou duší k dětem. Zkušenosti s výchovou psů mám, sama jsem měla 2. Ale nemůžu se rozhodnout..je lepší k ženě pes nebo fena? Slyšela jsem, že pes je více upnutý na paničku a takový ten její 'ochrance'.
Děkuji za odpověď :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
zajímavé, to jsem nikdy neslyšela
kluci jsou blbší :-) což je výhoda 1
2) hárání
3) rvačky fena vs. fena = katastrofa
4) ...fakt známí řekli vše ? je to luxusní lovec .. v podání holky, která všecko přechytračí.. to si ani nedovedete představit
chce něco dělat, cvičit hlavičku, běhat, plavat.. půjčte si na víkend, běžte po poli, do lesa, do města, busem,.. v sobotu ráno psa vrátíte :-)
Bývalého přítele sestra měla staforda a jelikož když nemohla, měla jsem ho já. Klidně i víkend a právě proto jsem se rozhodla pro toto plemeno. Kdybych s ním neměla zkušenosti tak se ptám na něco jiného.
no tak jaký ten pes byl, sedlo si to s Vámi ?
Ano. On je úžasná povaha sám o sobě a ikdyz jsem nebyla jeho panička tak vždy když jsme někam šli tak si mě hlídal jak kdybych byla. Pořád byl u mě a ani nechtěl pryč když jsme někde byli. Když neposlechl, stačilo zvýšit hlas a hned věděl, že je něco špatně a uklidnil se.
napsal(a):
Dobrý den, už dlouhou dobu uvažuji o pejskovi a právě toto plemeno u mě vyhrálo. Mám hodně kamarádů a známých kteří toto plemeno vlastní a nemůžou si ho vynachválit. Samozřejmě i hodně maminek které tyto plemena pořídili s klidnou duší k dětem. Zkušenosti s výchovou psů mám, sama jsem měla 2. Ale nemůžu se rozhodnout..je lepší k ženě pes nebo fena? Slyšela jsem, že pes je více upnutý na paničku a takový ten její 'ochrance'.
Děkuji za odpověď :)
..tak píšete, že sama jste měla 2 tak asi víte jak Vám pes nebo fena vyhovovali.....já osobně po zkušeností zde na fauně - zdravotní problematika fen, bych se feně asi vyhnula, i když jsem feny měla a byly skvělé a bez zdravotních problémů........
napsal(a):
Ano. On je úžasná povaha sám o sobě a ikdyz jsem nebyla jeho panička tak vždy když jsme někam šli tak si mě hlídal jak kdybych byla. Pořád byl u mě a ani nechtěl pryč když jsme někde byli. Když neposlechl, stačilo zvýšit hlas a hned věděl, že je něco špatně a uklidnil se.
Ne všichni jsou tací, jsou mezi nimi i tací, kteří na Vás mohou kašlat, pokud uvidí jiného psa a zrovna se bude chtít porvat
mě teda úplně děsí, na co se jdete zeptat cizích lidí
na pejsky se nezvyšuje hlas
a vůbec jdu pryč
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!