Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2018 03:10
rEfCZE

XXX.XXX.137.236

Mám doma 30-40 kg hovádko které pěkně táhne a kožený oboje i lano jsou už po dvouleté službě K.O
Nějaký návrh na spíše nějaký postroj za rozumnou cenu a běžně k dostání? Otázka je jestli vůbec ten postroj pořizovat protože už jeden měl a dokázal ho rupnout co se týče tich plastových blbincu jak táhl. No z obojku se mi už párkrát dostal tím že začal couvat a proto chci spíš postroj než obojek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2018 09:51

netahat by nešlo ? to je ale hloupý návrh, co :-)
podpořte cz malého výrobce, ušije postroj na míru a já si řekla, jaké chci zapínání, kruh na vodítko, žádné plasty.. vodítko z jakých materiálů (mám třívrstvé), jaké karabiny a kruhy (přepínací vodítko)
tahací pes mě (sud) táhne do kopce denně po dva roky, na žádné části není vidět opotřebení
popište procházku, co dělá, kam jdete, co děláte
třeba tady lidi napadne, co jde jednoduše udělat, aby netahal
on totiž majitel sám to často nevidí

22.12.2018 10:12
22.12.2018 17:42
ainu

XXX.XXX.112.154

Ten pes nepotřebuje lepší postroj, ale vy potřebujete dobrého kynologa, který Vás provede učením, aby hafan netahal. Odkud jste?

22.12.2018 23:15
rEfCZE

XXX.XXX.143.82

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.zerodc.cz/cs/eshop/10_postroje-podsite

Už jsem si našel Julius K9 který jsem i viděl na pejskovi ale děkuji za normální příspěvek ačkoliv klasické postroje na internetu si ještě dohledat zvládnu. Šlo my spíš o to jestli se neozve někdo kdo má s nějakým postrojem zkušenost a doporučil by ho nějaké postroje na míru (ačkoliv proti tomu nejsem) a kynology nepotřebuji. Pro ainu když píšu že obojek a vodítko je K.O a proto jsem chtěl poradit nějaké běžné a kvalitní tak říkám že jsou K.O jednoduše vodítko se odepíná už (pružinka v čudu, trošku ohnuté) stejně tak obojek (zapínání, vyčvachtaný dírky) ale v pořádků myslím si že nadále tu není co řešit.

22.12.2018 23:27

rEfCZE napsal(a):
Už jsem si našel Julius K9 který jsem i viděl na pejskovi ale děkuji za normální příspěvek ačkoliv klasické postroje na internetu si ještě dohledat zvládnu. Šlo my spíš o to jestli se neozve někdo kdo má s nějakým postrojem zkušenost a doporučil by ho nějaké postroje na míru (ačkoliv proti tomu nejsem) a kynology nepotřebuji. Pro ainu když píšu že obojek a vodítko je K.O a proto jsem chtěl poradit nějaké běžné a kvalitní tak říkám že jsou K.O jednoduše vodítko se odepíná už (pružinka v čudu, trošku ohnuté) stejně tak obojek (zapínání, vyčvachtaný dírky) ale v pořádků myslím si že nadále tu není co řešit.

julius k9 a podobné norské postroje nejsou vhodné, je to na ramenou, pes by musel cupitat hezky pomalu
a to se tu neděje ;-)
dobré jsou postroje od značek jako hurtta, i vodítka, ale vynechte typy, které mají ten pruh vpředu - přes hruď
kolečko k připojení vodítka by mohlo být dál, ne u krku
to musí být velice bezva procházka pro toho psa
se zlobte, mně je to fuk ;-)

23.12.2018 11:38

Šlo my spíš o to jestli se neozve někdo kdo má s nějakým postrojem zkušenost a doporučil by ho nějaké postroje na míru
člověče, a proč myslíš, že ten odkaz dávám.....
pes 60 kg, postroj short, ušijí i na míru

kynology možná nepotřebuješ, ale vycvičit psa ano.....

23.12.2018 11:48
Clayton

XXX.XXX.213.127

Postroj je na tahání, na práci, možná pro mikropsy s citlivým krkem, ale pro 40kg psa na basic procházky fakt ne. Že pes tahá, to je každého věc, nechť si každý vychovává dle svého gusta a rozumu, ale psovi pořiďte pořádný obojek a hotovo.
Pro velké silné psy jsou luxusní obojky Mag. Vyberete si šířku, délku, klidně nápis na obojek... prostě ušijou co vy chcete. Vodítko bych vybírala taky tam, šijou pro bull psy, takže vybavení musí něco vydržet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík