Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2018 14:19
belosak

XXX.XXX.168.45

Dobrý den , přemýšlím nad dočasnou péči pro nějakého psa z útulku a nebo psa který schani nový domov .
Bohužel nevím kde přesně hledat tak jestli z vás vi někdo o nějakém psovi a nebo víte kam mě odkázat tak mi prosím pošlete odkaz nebo kontakt . Dekuji

Bohužel mám par podmínek na takového pejska kdyby jsme se doma schodli a mohl u nás zůstat na furt .
1-Pes bez loveckého pudu ,snášenlivost s jinými psi kočkami a zvířaty
2-nebude ničit domácnost a nauceny základní hygieně (pokud se nejedna o štěně )
3-spíše pes který zvládne být doma po našem boku u gauče (jinak možnost pelechu v garáži
4-bohužel kvůli sousedům to nemůže být žádný agresivní pes
5- pejsek středního a většího plemene nejlépe podobný těmhle plemenum Argentina staford ČSV ovčák vlčák
(bohužel ne žádný hodně chlupatý ) ale klidně mi sem pošlete i jiné třeba by nam nějaký padnul do oka
6-rádi bychom psa bez zdravotních problému aby snama mohl provozovat všechny altivity

Máme rodinný dům oploceny 2strany pletivo 3 strana dřevo přes 2 Metry vysoký Ale i tak bych radši psa který nebude mít potřebu utíkat . Pokud by byl pes už odrostlé stěně a nebo lehce starší tak aby neničil domácnost a byl naučený vydržet doma sám pokud by to bylo štěně tak žádné nároky nemám a vše by jsme ho naučili sami . Radši bych psa které mu by nevadilo být doma a rad by trávil čas u krbu po našem boku a ať nemusíme dělat venkovní kotec a nebo by byla možnost udělat mu polech v garáži.
Krmeni by měl kvalitní kousek ve městě máme prodejny barfu

Pes musí být tolerantní k jiným psům z důvodu že všichni sousedi mají psy větších plemen (cane corso zlatý retrívr choďak a berňak ) tak aby neměl potřebu se rvát přes plot a nebo cely den štěkat.

Ještě musí snést fenu malého plemene (jorkšir) a kočku které máme doma .
Dobré by bylo kdyby mu nevadila i hospodářská zvířata a mohl semnou občas chodit ke konim

Nejradši bych štěně a nebo psa do 3 let který je hodně kontaktní a byla by možnost sním ještě pracovat a později by zvládl chodit i na volno samozdrejmne ne ve městě a jiných místech . Né žádný utěkář
Pres léto hodně jezdíme na bruslích nebo kolech tak aby se sním třeba dalo chodit i takhle
Snášenlivost jak s muži tak ženami .(v domácnosti jeden muž 2 ženy ale o víkendech se nás občas schází více i děti okolo 8 let . Takže pes kterému nevadí hluk větší množství lidi

Zkušenosti se psy máme doma všichni (hodně rozdílná plemena čau čau , boxer zlaťák malamut rotvajler .....)

Za takových podmínek by jsme si koupili štěně od chovatele ale bohužel jsme se stále nedokázali dohodnout nad plemenem psa a jak nam tombude vycházet v budoucnosti
Takže by jsme chtěli nabídnout domov Aspoň takhle dočasně a kdyby nam pejsek hodně sedel a doma nebyl problém tak by mohl zůstat už na pořad .
Pohybu by měl dostatečně zahrada procházky a o víkendech různé výlety a cestování . (Nejlepe kdyby zvládl dopravní prostředky autobus auto vlak...)
A společné procházky s jiným psem a nebo vetsi skupinkou .

Vím že moje nároky na takového pejska jsou hodně ale jelikož je možnost ze by u nás už zůstal na pořad tak bych chtěla aby seděl všem členům rodiny a myslim že podobný by se snad mohl najít tak to sem napíšu na rovinu

Okres Olomoucký ale nebyl by problém zajet dál jen nevím jaké podmínky mají útulky kdyby měl být pejsek dal .

Předem děkuju

´

22.12.2018 14:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

belosak napsal(a):
Dobrý den , přemýšlím nad dočasnou péči pro nějakého psa z útulku a nebo psa který schani nový domov .
Bohužel nevím kde přesně hledat tak jestli z vás vi někdo o nějakém psovi a nebo víte kam mě odkázat tak mi prosím pošlete odkaz nebo kontakt . Dekuji

Bohužel mám par podmínek na takového pejska kdyby jsme se doma schodli a mohl u nás zůstat na furt .
3-spíše pes který zvládne být doma po našem boku u gauče (jinak možnost pelechu v garáži
5- pejsek středního a většího plemene nejlépe podobný těmhle plemenum Argentina staford ČSV ovčák vlčák
(bohužel ne žádný hodně chlupatý ) ale klidně mi sem pošlete i jiné třeba by nam nějaký padnul do oka
6-rádi bychom psa bez zdravotních problému aby snama mohl provozovat všechny altivity

Máme rodinný dům oploceny 2strany pletivo 3 strana dřevo přes 2 Metry vysoký Ale i tak bych radši psa který nebude mít potřebu utíkat . Pokud by byl pes už odrostlé stěně a nebo lehce starší tak aby neničil domácnost a byl naučený vydržet doma sám pokud by to bylo štěně tak žádné nároky nemám a vše by jsme ho naučili sami . Radši bych psa které mu by nevadilo být doma a rad by trávil čas u krbu po našem boku a ať nemusíme dělat venkovní kotec a nebo by byla možnost udělat mu polech v garáži.

Pes musí být tolerantní k jiným psům z důvodu že všichni sousedi mají psy větších plemen (cane corso zlatý retrívr choďak a berňak ) tak aby neměl potřebu se rvát přes plot a nebo cely den štěkat.

Dobré by bylo kdyby mu nevadila i hospodářská zvířata a mohl semnou občas chodit ke konim

Nejradši bych štěně a nebo psa do 3 let který je hodně kontaktní a byla by možnost sním ještě pracovat a později by zvládl chodit i na volno samozdrejmne ne ve městě a jiných místech . Né žádný utěkář
Pres léto hodně jezdíme na bruslích nebo kolech tak aby se sním třeba dalo chodit i takhle
Snášenlivost jak s muži tak ženami .(v domácnosti jeden muž 2 ženy ale o víkendech se nás občas schází více i děti okolo 8 let . Takže pes kterému nevadí hluk větší množství lidi

Zkušenosti se psy máme doma všichni (hodně rozdílná plemena čau čau , boxer zlaťák malamut rotvajler .....)

Za takových podmínek by jsme si koupili štěně od chovatele ale bohužel jsme se stále nedokázali dohodnout nad plemenem psa a jak nam tombude vycházet v budoucnosti
Takže by jsme chtěli nabídnout domov Aspoň takhle dočasně a kdyby nam pejsek hodně sedel a doma nebyl problém tak by mohl zůstat už na pořad .
Pohybu by měl dostatečně zahrada procházky a o víkendech různé výlety a cestování . (Nejlepe kdyby zvládl dopravní prostředky autobus auto vlak...)

Vím že moje nároky na takového pejska jsou hodně ale jelikož je možnost ze by u nás už zůstal na pořad tak bych chtěla aby seděl všem členům rodiny a myslim že podobný by se snad mohl najít tak to sem napíšu na rovinu

Okres Olomoucký ale nebyl by problém zajet dál jen nevím jaké podmínky mají útulky kdyby měl být pejsek dal .

Předem děkuju

´

Já myslím, že takto dokonalého psa by chtěl úplně každý, a ten, kdo ho má se ho bude těžko zbavovat. Troufám si říct, že kdyby se takoví psi prodávali v obchodě, tak před ním spí lidi i několik dní ve frontě, jako za koumoušů před Teslou, když dovezli první barevný televizory …

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2018 14:38

belosak napsal(a):

Předem děkuju

´

....pan pes Dokonalý.........

22.12.2018 14:58
belosak

XXX.XXX.168.45

Mě to zase nepřijde až tak nereálné napsala jsem že kdyby se jednalo o štěně tak žádné požadavky nemám ale jestli už to bude odrostle stěně nebo starší pes tak ve skratce pes s většího plemene s kratší srstí který se snese se psy velkých malých plemen a s kočkou a pes který neniči domácnost a nebyl utekař a snesl lid tak není zase extra požadavek si myslim 🤔🤔 a přijde mi to jako naprosto normalni pes často jsem takové psy na fb videla stim že je lidi dávají pryc z důvodu stěhování problému a tak

Napsala jsem to rozepsaně aby mi lidi co je napadá nějaký pes neposílali zbytečně psa který by u nás nebyl v pohodě

22.12.2018 15:03
belosak

XXX.XXX.168.45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
....pan pes Dokonalý.........

Napsala jsem příspěvek rozepsaně aby mi nikdo neposílal psa který by u nás nebyl v pohodě .

Jinak mi moje požadavky nepřijdou až tak nereálné pes většího plemene který nebude ničit domácnost hygienu a snese lidi jiné psy jak malé tak velké a kočku kterou máme doma není zase tak nereálné
Kdyby to bylo štěně tak od nej nic neočekávam.

Kdyby jsme se doma schodli na plemenu a do budoucnosti koupíme si psa s PP a naučíme sami ale zatím nejsme úplně rozhodnutí tak chceme nabídnout dočasnou peči možná později trvaly domov

22.12.2018 15:11
belosak

XXX.XXX.168.45

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Já myslím, že takto dokonalého psa by chtěl úplně každý, a ten, kdo ho má se ho bude těžko zbavovat. Troufám si říct, že kdyby se takoví psi prodávali v obchodě, tak před ním spí lidi i několik dní ve frontě, jako za koumoušů před Teslou, když dovezli první barevný televizory …

Omlouvám se jestli to znělo nějak zle ale radši jsem napsala rovnou všechny požadavky aby mi sem lidé neposílali psa úplně nevhodného ale požadavky nejsou zase tak extra náročné když to zkrátim úplně tak od štěněte bychom nic neočekávali ( možná jen to zdraví v téhle chvíli a podoba plemene )
A u staršího psa aby měl snášenlivost s lidmi a se psy hlavně malým psem kterého mám doma a kočkou

Aby neničil domácnost a hygienu a mohl být doma a ne v kotci venku

A byl spíše hravý nebo nadšený pro práci a dalo se ho vše ostatní naučit .

Napsala jsem to takhle abychom si domu nedovedli psa který se nesnese s našim psem a kočkou nebo bude doma vše ničit a nebo bude chtít utíkat ze zahrady jinak sním chceme trávit čas vyletama a různými aktivitami kousek od domu máme i cvičak

22.12.2018 15:21

belosak napsal(a):
Napsala jsem příspěvek rozepsaně aby mi nikdo neposílal psa který by u nás nebyl v pohodě .

Jinak mi moje požadavky nepřijdou až tak nereálné pes většího plemene který nebude ničit domácnost hygienu a snese lidi jiné psy jak malé tak velké a kočku kterou máme doma není zase tak nereálné
Kdyby to bylo štěně tak od nej nic neočekávam.

Kdyby jsme se doma schodli na plemenu a do budoucnosti koupíme si psa s PP a naučíme sami ale zatím nejsme úplně rozhodnutí tak chceme nabídnout dočasnou peči možná později trvaly domov

...nějak jsem nepochopila, proč by Vám měl někdo posílat psa..........

22.12.2018 15:24
GAELLE

XXX.XXX.55.67

to nejsou zrovna malé nároky :D takového psa by chtěl každý :D

22.12.2018 15:34

belosak napsal(a):
Mě to zase nepřijde až tak nereálné napsala jsem že kdyby se jednalo o štěně tak žádné požadavky nemám ale jestli už to bude odrostle stěně nebo starší pes tak ve skratce pes s většího plemene s kratší srstí který se snese se psy velkých malých plemen a s kočkou a pes který neniči domácnost a nebyl utekař a snesl lid tak není zase extra požadavek si myslim 🤔🤔 a přijde mi to jako naprosto normalni pes často jsem takové psy na fb videla stim že je lidi dávají pryc z důvodu stěhování problému a tak

Napsala jsem to rozepsaně aby mi lidi co je napadá nějaký pes neposílali zbytečně psa který by u nás nebyl v pohodě

stěhuje se denně 10,5 milionů čechů ;-) jo a ještě mají alergii
co když ten ultra vychovaný, bezproblémový, zvěř milující pes přijde do nového domova a něco mu nesedne a začne ničit ?

22.12.2018 15:36
belosak

XXX.XXX.168.45

...nějak jsem nepochopila, proč by Vám měl někdo posílat psa..........

Ne posílat . Ja myslim třeba odkaz nebo kontakt na nějaký útulek
Jestli někdo vi o takovém tak sem poslat odkaz a Pak už bych to mohla řešit rovnou s majitelem a nebo organizaci kde se pes nachází.

Jak se třeba na fb stále sdili psi že se jim hledá dočasná péče nebo domov .

Asi jsem to špatně napsala

22.12.2018 15:41
GAELLE

XXX.XXX.55.67

belosak napsal(a):
Ne posílat . Ja myslim třeba odkaz nebo kontakt na nějaký útulek
Jestli někdo vi o takovém tak sem poslat odkaz a Pak už bych to mohla řešit rovnou s majitelem a nebo organizaci kde se pes nachází.

Jak se třeba na fb stále sdili psi že se jim hledá dočasná péče nebo domov .

Asi jsem to špatně napsala

útulek Lysá nad Labem

22.12.2018 15:42
belosak

XXX.XXX.168.45

stěhuje se denně 10,5 milionů čechů ;-) jo a ještě mají alergii
co když ten ultra vychovaný, bezproblémový, zvěř milující pes přijde do nového domova a něco mu nesedne a začne ničit ?

No pravé často jsem takové příspěvky videla ale bohužel až teď se naskytla tahle příležitost nějakému psovi pomoct .

pokud by vyloženě netrhal třeba parkety nebo gauč a nebo ocuraval vše i když by měl pravidelně procházky a dost pohybu
Tak nemáme problém sním pracovat stejně jako se stenetem a na vše ho zvykat a naučit
Urcite nepočítám stim ze by se hned mel cítit jako doma a neprovedl by nic ale ne že by to byl vyloženě pes který by to musel dělat pořad

To by se mu jinak udělal buď kotec venku a nebo místo v garáži kde by trávil čas když by nikdo nebyl doma nebo na noc tam pak není možnost nic zničit

22.12.2018 15:44
belosak

XXX.XXX.168.45

GAELLE napsal(a):
to nejsou zrovna malé nároky :D takového psa by chtěl každý :D

Určitě malé nejsou to vím ale napsala jsem to radši rovnou jinak pokud by to pes dělal v menší míře není problém na tomhle zapracovat a psa učit od základu hlavní by byla teda snášenlivost s našim psem a kočkou .

22.12.2018 15:45
belosak

XXX.XXX.168.45

GAELLE napsal(a):
útulek Lysá nad Labem

Dekuji podíváme se na nějaké stránky určitě :-)

22.12.2018 16:13
GAELLE

XXX.XXX.55.67

belosak napsal(a):
Dekuji podíváme se na nějaké stránky určitě :-)

http://www.pejscilysa.cz/ ..................určitě něco vyberete. my tam vozíme pravidelně granule na vánoce

22.12.2018 16:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

belosak napsal(a):
Omlouvám se jestli to znělo nějak zle ale radši jsem napsala rovnou všechny požadavky aby mi sem lidé neposílali psa úplně nevhodného ale požadavky nejsou zase tak extra náročné když to zkrátim úplně tak od štěněte bychom nic neočekávali ( možná jen to zdraví v téhle chvíli a podoba plemene )
A u staršího psa aby měl snášenlivost s lidmi a se psy hlavně malým psem kterého mám doma a kočkou

Aby neničil domácnost a hygienu a mohl být doma a ne v kotci venku

A byl spíše hravý nebo nadšený pro práci a dalo se ho vše ostatní naučit .

Napsala jsem to takhle abychom si domu nedovedli psa který se nesnese s našim psem a kočkou nebo bude doma vše ničit a nebo bude chtít utíkat ze zahrady jinak sním chceme trávit čas vyletama a různými aktivitami kousek od domu máme i cvičak

určitě to nevyznělo zle, ale aby mladý pes aktivního plemene byl takto perfektně vychovaný, tak za tím stojí obrovské úsilí majitele, a člověk, který dá psovi do života takový kvalitní základ už se ho většinou nezbavuje

22.12.2018 17:42
belosak

XXX.XXX.168.45

Inspektor Pišišvor napsal(a):
určitě to nevyznělo zle, ale aby mladý pes aktivního plemene byl takto perfektně vychovaný, tak za tím stojí obrovské úsilí majitele, a člověk, který dá psovi do života takový kvalitní základ už se ho většinou nezbavuje

Joo to mate určitě pravdu nebojím se se psem pracovat a všemu ho naučit jen bych se chtěla vyvarovat odkazům na psy kteří nezvládají například ty ostatní psy a kočku a ničení ve velkém jinak si myslim ze by se Vše dalo zvládnout .
Ale děkuji

22.12.2018 18:31
22.12.2018 18:39
impact

XXX.XXX.52.72

belosak napsal(a):

Jj, ti lidi vzdycky napisou, ze duvod je treba stehovani nebo jina ptakovina. Holym faktem ale je, ze kdyz je pes skvele vychovany rodinny partak, odstehuji se i s nim. Jinak jsou to vetsinou nevychovani smradi, kterych se rodina moc rada zbavi. A jako clovek, ktery ma vlastni utulek Vam muzu s cistym svedomim rict, ze tak uzasnych psu, jak Vy popisujete, je tak jedno procento.

23.12.2018 00:11
lupus4

XXX.XXX.205.61

z ksichtbúku

Spajk je černý kokršpaněl rok a půl starý. Je velmi hodný, čistotný, má rád děti a je velmi společenský. Hledáme mu nový domov, jeho majitelka, naše babička se o něho ze zdravotních důvodů nemůže již starat. Rádi bychom mu našli spokojený domov. Spajk má v pořádku všechna potřebná očkování. Je zdravý. S převozem není problém. Kontakt Soňa 720736303 ,731140485

21.2.2019 14:32
Dixiee

XXX.XXX.168.3

Dobrý den!!!! Vás mi seslala nějaká vyšší síla!! 😉 prosím vás mrkněte na můj inzerát zde: http://psi.zooburza.eu/cz/dospeli-psi/jack-russell-id55354/
Vyhověl by všem vašim požadavkům a nám by to moc pomohlo 🙂

21.2.2019 15:45
impact

XXX.XXX.195.92

Stěhování, dočasné bydlení, nezvládne žít s dvojčaty? Tak tam ještě dopište alergii a máte to komplet všechno..

21.2.2019 22:25
Dixiee

XXX.XXX.168.3

impact napsal(a):
Stěhování, dočasné bydlení, nezvládne žít s dvojčaty? Tak tam ještě dopište alergii a máte to komplet všechno..

Proč máte potřebu se k tomu vyjadřovat?😂

22.2.2019 08:17
impact

XXX.XXX.39.245

Dixiee napsal(a):
Proč máte potřebu se k tomu vyjadřovat?😂

Proc mate potrebu cpat inzeraty na diskuzi? Tam se totiz, ac je to neuveritelne, fakt diskutuje.

22.2.2019 09:13

impact napsal(a):

Impact, vy máte/ měla jste novorozená dvojčata ?

22.2.2019 09:45
impact

XXX.XXX.39.245

Impact, vy máte/ měla jste novorozená dvojčata ?

Hvezdicko moje jasna. Pokracujme dal ve vzajemne ignoraci. To je to nejlepsi, co pro tyhle diskuze muzeme udelat.

On totiz muj koment vubec nebyl o dvojcatech.

Aaaa ale koukam, ze dvojcata z inzeratu zmizely.

22.2.2019 09:46

impact napsal(a):
Hvezdicko moje jasna. Pokracujme dal ve vzajemne ignoraci. To je to nejlepsi, co pro tyhle diskuze muzeme udelat.

On totiz muj koment vubec nebyl o dvojcatech.

Aaaa ale koukam, ze dvojcata z inzeratu zmizely.

...aby z toho pak nebyla obdoba inzerce s labuťenkou, co tady onehdá proběhla.......

22.2.2019 09:51
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

No já nevím - paní má dočasné problémy s bydlením, kde nemůže mít psa. Takže se mu snaží najít dočasné hlídání a až se to vyřeší, tak si psa vezme zpátky. Já to vidím jako asi nejlepší možné řešení z její strany. Rozhodně lepší, než se psa vzdát úplně.

22.2.2019 09:56
impact

XXX.XXX.39.245

marcelaamax napsal(a):
No já nevím - paní má dočasné problémy s bydlením, kde nemůže mít psa. Takže se mu snaží najít dočasné hlídání a až se to vyřeší, tak si psa vezme zpátky. Já to vidím jako asi nejlepší možné řešení z její strany. Rozhodně lepší, než se psa vzdát úplně.

Ten inzerat uz je upravenej. Bylo tam napsany, ze se moc nesnese s dvojcaty a ze ho v docasne peci klidne nechaji nafurt.

22.2.2019 10:06
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

impact napsal(a):
Ten inzerat uz je upravenej. Bylo tam napsany, ze se moc nesnese s dvojcaty a ze ho v docasne peci klidne nechaji nafurt.

Aha, já si říkala, odkud je ta informace s dvojčaty, že jsem asi slepá

22.2.2019 10:48

marcelaamax napsal(a):

..bylo tam i tuším, že by klidně pejska přenechali natrvalo, pokud by o to dočaskář stál.....moc pěkně doplněno fotkou psa na kuchyňské lince - to mi nějak nejde dohromady s těmi malými dvojčaty.......

22.2.2019 14:00
Dixiee

XXX.XXX.225.1

impact napsal(a):

Prosim vás,když už máte potřebu tady citovat moje inzeráty,tak alespoň citujte tak,jak bylo psáno. Pejsek se s dvojčaty snese velmi dobře,ale chybí mu péče kterou do teď měl,jelikož dvojčata zaberou opravdu hodně času.. Jinak já odpovídám pani na inzerát,že shání takového pejska do dočasné péče...nevšimla jsem si,že by to tedy byl příspěvek k nějaké diskuzi!!! Prostě paní poptává pejska,tudíž chápeme,že se jedná o inzerci..Ne snad? Takže si jděte diskutovat o čem chcete a kam chcete,když na to máte čas!! Já na to nemám čas,ani chuť se tady dohadovat s takovym kdoví čim jako jste vy!! Díky

22.2.2019 15:14

Nojo, jenže paní jej poptávala před 2 měsíci......

22.2.2019 15:32
LájošM

XXX.XXX.14.251

Dixiee napsal(a):
Prosim vás,když už máte potřebu tady citovat moje inzeráty,tak alespoň citujte tak,jak bylo psáno. Pejsek se s dvojčaty snese velmi dobře,ale chybí mu péče kterou do teď měl,jelikož dvojčata zaberou opravdu hodně času.. Jinak já odpovídám pani na inzerát,že shání takového pejska do dočasné péče...nevšimla jsem si,že by to tedy byl příspěvek k nějaké diskuzi!!! Prostě paní poptává pejska,tudíž chápeme,že se jedná o inzerci..Ne snad? Takže si jděte diskutovat o čem chcete a kam chcete,když na to máte čas!! Já na to nemám čas,ani chuť se tady dohadovat s takovym kdoví čim jako jste vy!! Díky

A proč to tedy dáváte do diskuze, když nechcete diskutovat? :-)

Každý příspěvek tu má datum, je vidět, jak starý příspěvek je. A každému registrovanému diskutujícímu se dá napsat soukromá zpráva.

22.2.2019 16:14
impact

XXX.XXX.195.92

Dixiee napsal(a):

Jo Vy jste si nevšimla? Aha. A v odkaze na tohle vlákno je co?

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3530476/docasna-pece

Ty jo, to skoro vypadá jako slovo DISKUZE.

Inzerce je totiž tady milá dámo - https://www.ifauna.cz/psi/inzerce .

Tak už v tom máme jasno?

Přidejte reakci

Přidat smajlík