Prodej štěňat Havanský psík s PP

Prodám Havanského psíka - Prodáváme štěňata z rodinného chovu, 3 kluky Hav...
25000 KčMám otazecku. Mému dvanáctiletého seniorovi bude nasazena veterinární dieta. Granule a konzervy mi prodá veterinar. Podotýkám, ze to je známy clovek, ke kterému mám důvěru a nikdy na mě nechtěl vydělávat. Ovšem, když jsem mu rekla, ze mrknu na net, varoval mě, ze veterinární dieta je to proto, ze ji muže prodat pouze veterinar. Ty ostatni “diety”, které se daji volné koupit na netu, jsou pochybné výroby a nedají se srovnávat s těmi koupenymi u veterináře. To mě dost překvapilo a zajímalo by mě, jak to je.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Hloupost
Většinu věcí si můžete koupit kdekoliv jinde a veterinární diety nejsou výjimkou. Vtip je v tom, že leckdy koupíte levněji než má veterinář nákupku.
Je to věc politiky těch firem. Chtějí, aby veterináři doporučili, ale pak už na ně kašlou.
Ale ve finále je to jedno. Peníze za krmiva jdou výrobcům krmiv a prodejcům chovatelských potřeb, léky zase chtějí prodávat lékárny a veterináři budou muset udělat to, co musí. Nechat si platit za úkony a nepokoušet se sanovat podnákladovou cenu za práci prodejem žrádla
Lexaurin
napsal(a):
No, uvidim kolik bude stát u nej a kolik na netu, začnu tou koupenou u nej a uvidim
Na netu to bude levnější
Prostě bude, tak to je. Na netu se prodávají diety POD NÁKUPNÍ CENU u veterinárních distributorů. I pro veterináře samotného je mnohdy výhodnější koupit tam, pokud nedosáhne na nějaký extra vychytaný množstevní rabat.
myslím, že vynálezci spojení "prescription diet" byli Hill´s (Colgate - Palmolive)
a funguje, co :-)
ale léčivo to prostě není, takže ten vet nemá nic jiného, ale můžete tam koupit pár menších balení, aby se zjistilo, co jíst nebude vůbec
no ale, Lexaurin, Vy přece domácí dietu zvládnete levou zadní
Lexaurin
napsal(a):
Čím jste krmila?
měl granule Royal Cani Renal. Od stejné značky kapsičky. Pak konzervy Trovet, Royal, Purina, Hills (to byl mimochodem největší hnus - vše jsem sama ochutnala) . Spoustu léků, infuze. Pak už mu nechutnalo nic dávali jsme rýži s kuřecím krůtím králíkem, mrkví. Pak už jen dětská a krůtí šunka. Poslední dny už jen piškoty namočené ve vodě. Od diagnozy ke smrti to bylo přesně 2 měsíce. Držím palce ať dopadnete lépe ......................
Lexaurin
napsal(a):
A jeste neco- logicky mi nejdou dohromady granule a ledviny . Proste sucha strava, kdyz pes potrebuje tekutiny. Granule jsou koncentrovane vsechno.
konzervy jsou výhodnější, to jo, ale musí se jich sníst víc, a on bývá problém, aby ten pes vůbec něco jedl, granulí stačí méně
napsal(a):
konzervy jsou výhodnější, to jo, ale musí se jich sníst víc, a on bývá problém, aby ten pes vůbec něco jedl, granulí stačí méně
je to tak. jídlo jim prostě nechutná. ty konzervy vůbec - byly to pěkně hnusné jakoby paštiky. Snědl vždy půlku a pak už nechtěl. Navíc 35 kg pes by se ani finančně nedal zvládnout těma konzervama (dieta) krmit i kdyby mu chutnaly. A vody pil hodně nikdy předtím tolik nepil.