Štěňátka labradora s PP

Prodám Labradorského retrívra - ChS Od Havlíčkova mlýna přijímá rezervace n...
Dohodou
Dobrý den.
Mám dotaz ohledně velikosti vlezu do boudy, kterou si vyrábím sám.
Vyčetl jsem, že vnitřní rozměry boudy mají být cca 140*75*75 přičemž rozděleno na ložnice 95 a předsíň 45.
Ale bohužel jsem nikde nevyčetl jak velký má být vlez do té boudy.
Je mi jasné, že když bude malý je to špatně a když bude velký tak také.
Poradí mi prosím někdo zkušený jaký rozměr vlezu je ideální?
Děkuji
A fakt vám psi spávají v boudě s předsíní? Nedovedu si to dost dobře představit. Nikdy jsme pro psy boudu s předsíní neměli a ani já jsem jim ji nenechala udělat, mají bez předsíně(má plemena nepotřebovala ani tu boudu teda ) Ale každý náš pes, když už ležel v boudě, tak koukal ven, jako tenhle na obrázku. Pravda, když v noci tvrdě chrápal, tak asi ne, ale nedovedu si představit jak, když se něco venku šustne, se štrachá ven - přes tu předsíň
lesnížínka
napsal(a):
A fakt vám psi spávají v boudě s předsíní? Nedovedu si to dost dobře představit. Nikdy jsme pro psy boudu s předsíní neměli a ani já jsem jim ji nenechala udělat, mají bez předsíně(má plemena nepotřebovala ani tu boudu teda ) Ale každý náš pes, když už ležel v boudě, tak koukal ven, jako tenhle na obrázku. Pravda, když v noci tvrdě chrápal, tak asi ne, ale nedovedu si představit jak, když se něco venku šustne, se štrachá ven - přes tu předsíň
Já jsem nachytala našeho psa v boudě v ložnici asi tak třikrát čtyřikrát. A když náš pes tvrdě spí, tak ho nějaké šustnutí nevyruší - poprvé jsem ho volala a hledala snad pět minut, než vylezl ven. Slyšela jsem, jak vrtí v boudě ocasem, ale ven se mu fakt strašně nechtělo, a když konečně vylezl, měl z očiček jen takové škvírečky, takže musel být fakt rozespalý, chudák.