Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2019 12:27
michalc

XXX.XXX.22.84

Dobrý den.
Mám dotaz ohledně velikosti vlezu do boudy, kterou si vyrábím sám.
Vyčetl jsem, že vnitřní rozměry boudy mají být cca 140*75*75 přičemž rozděleno na ložnice 95 a předsíň 45.
Ale bohužel jsem nikde nevyčetl jak velký má být vlez do té boudy.
Je mi jasné, že když bude malý je to špatně a když bude velký tak také.
Poradí mi prosím někdo zkušený jaký rozměr vlezu je ideální?

Děkuji

1.1.2019 17:30
michalc

XXX.XXX.22.84

Ještě upřesnění protože se nepromítla podkategorie, jedná se o labradora.

2.1.2019 06:28
bobina65

XXX.XXX.124.148

Dobrý den, vyhledejte si na googlu dvířka pro psy a podle velikosti ,která bude odpovídat vašemu psovi udělejte tak velký vchod a hlavně dodržte i výšku od země . Aby jste mohl dát dovnitř slámu a ta zůstala pěkně v boudě ,když bude pes chodit sem a zase tam.

2.1.2019 14:33
bobina65

XXX.XXX.124.148

2.1.2019 15:24
GAELLE

XXX.XXX.55.67

bobina65 napsal(a):
Jedna hodně stará bouda.

krásný pes

3.1.2019 15:02
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

A fakt vám psi spávají v boudě s předsíní? Nedovedu si to dost dobře představit. Nikdy jsme pro psy boudu s předsíní neměli a ani já jsem jim ji nenechala udělat, mají bez předsíně(má plemena nepotřebovala ani tu boudu teda ) Ale každý náš pes, když už ležel v boudě, tak koukal ven, jako tenhle na obrázku. Pravda, když v noci tvrdě chrápal, tak asi ne, ale nedovedu si představit jak, když se něco venku šustne, se štrachá ven - přes tu předsíň

10.1.2019 10:56
Varaxi

XXX.XXX.1.226

lesnížínka napsal(a):
A fakt vám psi spávají v boudě s předsíní? Nedovedu si to dost dobře představit. Nikdy jsme pro psy boudu s předsíní neměli a ani já jsem jim ji nenechala udělat, mají bez předsíně(má plemena nepotřebovala ani tu boudu teda ) Ale každý náš pes, když už ležel v boudě, tak koukal ven, jako tenhle na obrázku. Pravda, když v noci tvrdě chrápal, tak asi ne, ale nedovedu si představit jak, když se něco venku šustne, se štrachá ven - přes tu předsíň

Já jsem nachytala našeho psa v boudě v ložnici asi tak třikrát čtyřikrát. A když náš pes tvrdě spí, tak ho nějaké šustnutí nevyruší - poprvé jsem ho volala a hledala snad pět minut, než vylezl ven. Slyšela jsem, jak vrtí v boudě ocasem, ale ven se mu fakt strašně nechtělo, a když konečně vylezl, měl z očiček jen takové škvírečky, takže musel být fakt rozespalý, chudák.

10.1.2019 11:29
assil

XXX.XXX.84.76

Mě jeden pes spí zásadně v boudě v ložnici, druhej jak kdy, někdy v ložnici a někdy v předsíni a někdy před boudou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík