Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2019 20:06
Terculina

XXX.XXX.36.66

Dobrý večer všem,
Mám dotaz, mám křížence typu bull měl u sebe donedávna kamarada stafbulika ale bohuzel umrel. Chtěla bych k nemu pořídit dalšího pejska neboť to nese špatne. Vždycky jsem chtěla NO a delat s nim obrany a celkove mě tento pes fascinuje. A muj dotaz zní jak byste porovnaly povahy NO a bulika ?:) vim ze to je špatná otázka ale zajima mě přímo názor lidi, kteří mají zkusenost s oběma rasami a muzou tak porovnat :) Dekuji a preji krásný zbytek vecera :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2019 20:34

Dotaz je v pohode, jen chybi vek a popis povahy toho bull krizence...
+ foto date? Vzdy potesi :)

5.1.2019 20:39
Terculina

XXX.XXX.36.66

Kříženci je 8let, je to staford x Německa doga. Na ostatní pejsky když jsou dospeli reaguje ruzne. Někdy je ignoruje ale jednou za čas potkáme nějakého který mu proste nesedi. Nikdy se mi s žádným nepopral a na svého psího kamarada nedal dopustit. Je poměrně klidný až na dny kdy má proste den blbec, ale kdo ho nemá ☺️ Jinak je cvičeny a poslušný, brala jsem ho od majitelky která ho do 2 let drzela v kotci a jedine kdy ho poustela ven bylo na 5minut vycurat. Ze zacatku jsme měli problémy ale teď už je socializovany a vyrovnaný.

5.1.2019 20:46

Pokud mu je 8. Je zvykly na spolecnost jineho psa a je poslusny + cviceny... Nemel by byt problem zadny novy prirustek.

5.1.2019 20:48
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Terculina napsal(a):
Kříženci je 8let, je to staford x Německa doga. Na ostatní pejsky když jsou dospeli reaguje ruzne. Někdy je ignoruje ale jednou za čas potkáme nějakého který mu proste nesedi. Nikdy se mi s žádným nepopral a na svého psího kamarada nedal dopustit. Je poměrně klidný až na dny kdy má proste den blbec, ale kdo ho nemá ☺️ Jinak je cvičeny a poslušný, brala jsem ho od majitelky která ho do 2 let drzela v kotci a jedine kdy ho poustela ven bylo na 5minut vycurat. Ze zacatku jsme měli problémy ale teď už je socializovany a vyrovnaný.

No to je krasavec 😍😍

5.1.2019 20:49

Já mám tedy jen NO.Každý NO je jiný,a proto nevím jak se chovají ostatní.Moje Fenka má milou ale obranářskou povahu.Je klidná a děti miluje a dokázala by chránit.Je nedůvěřivá k cizím lidem....Ale jak se říká,záleží na socializaci. Ale myslím že máte určitě zkušenosti...

6.1.2019 10:31
Terculina

XXX.XXX.41.130

Dekuji za info :)))

Přidejte reakci

Přidat smajlík