Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Češte nejdříve jiným kartáčem nebo hřebenem a později berte furminator, vše samozřejmě přes pamlsky a dobrou náladu.
lesnížínka
napsal(a):
Zpočátku to není česání, ale spíš hra na česání. Nesmí to tahat a škubat, to rozhodně ne. Psu to musí být příjemné, takže víc hladím, než češu, češu spíš jenom jako. Ono potom dospělý pes už snese i nějaké to nepříjemné tahání. Ale učící se pes ne.
tak má krátku srsť, ťahať ho to neťahá 😊 skúsim cez tú hru, ďakujem 😊 alebo keď mu dám hračku, chvíľu češem, potom sa pohrám.. mohlo by byť??
Uživatel s deaktivovaným účtem
tete
napsal(a):
a taká gumená kefa, čo drží na ruke je dobré riešenie??
Myslíte toto ? https://www.spokojenypes.cz/rukavice-s-gumou-satelit-trixie/
To ho bude tahat stejně, vyberte spíše tento https://www.spokojenypes.cz/kartac-jednostranny-dreveny-hranaty-s-kulickami-10x18cm/
Zkuste i hračku, když ho zabaví. Já už si úplně od štěnda nepamatuju(pes má 11) ale když jdem česat, řeknu udělej mimi, což je u nás alternativa lehni. Není to prostě povel lehni, je to povel na hraní A: jdeme česankovat. Učešeme jednu pacinku - přední miminkovou, no ta je ale krásenky učesánkovaná, bočinu, zádínky a zadní pacinu(tu moc rád nemá, ty rajtky vzadu) Zadníčka pacinka je králíčka, pacinka běhavková, běhá jak králuša, že jo? Tak musíme učesat, aby pěkně běžkala... No jak deb.l ale na mého psa, který nesnese nátlak, to funguje výborně, dokonce se řekla bych češe celkem rád. A to je v období línání u samojeda fakt záhul.
Poridila bych napred tento- cesání nebude nepríjemné. Bude to neco jako hlazení. Pamlsky do kapsy a odmenivat tehdy, kdykoliv je stene klidné. Hlavne pet minut max a dost. Ja cesu i ctyri hodiny a fenka u toho spi😉
https://www.svetkadernictvi.cz/kartac-buk-dreva-nylon-prir-stetiny-keller-124-06-80-80-245-mm-p-3030
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Zkuste i hračku, když ho zabaví. Já už si úplně od štěnda nepamatuju(pes má 11) ale když jdem česat, řeknu udělej mimi, což je u nás alternativa lehni. Není to prostě povel lehni, je to povel na hraní A: jdeme česankovat. Učešeme jednu pacinku - přední miminkovou, no ta je ale krásenky učesánkovaná, bočinu, zádínky a zadní pacinu(tu moc rád nemá, ty rajtky vzadu) Zadníčka pacinka je králíčka, pacinka běhavková, běhá jak králuša, že jo? Tak musíme učesat, aby pěkně běžkala... No jak deb.l ale na mého psa, který nesnese nátlak, to funguje výborně, dokonce se řekla bych češe celkem rád. A to je v období línání u samojeda fakt záhul.
No my to máme trochu těžší, protože pes by si nejraději česal hlavně to břišánko....takže vyčešu bok, učešu bříško, vyčešu druhý bok, učešu bříčko atd atd.......fena si zase nechce nechat česat zadek, takže do misky rozpatlám pribiňák a nebo tvaroh, ona to vylizuje a já jí v klidu vyčešu zadní partie.....
Nicméně oba psi se češou rádi a spíš se mi cpou pod ruku, asi budu muset česat stereo........