Labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Emerald Marvel přijímá...
DohodouDobry den, chtela jsem se zeptat zda nevite proc si pes leha na obleceni pana? Stava se to treba kdyz prijdem z prochazky, hodim si bundu na postel a ona si na ni lehne, kalhoty vyslecu a necham na zemi u topeni a lehne si na ne, kdyz jsem prisla z utulku a donesla si od tama plateny tasky, taky si na ne lehla.. je to teda na mistech kam si i bezne leha, ale zaroven si muze lehnout kdekoliv jinde ( treba na te posteli ma spoustu volnyho mista ).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Náš pes si taky lehá na mé oblečení, jenže já jsem v něm ještě oblečená....vážně: jo když se svléknu jak had a nechám na zemi svlečku, tak mi jí psina taky zahřívá.
PS: to s tím lesem je dobrý nápad.
To s oblecenim v lese je super napad, ikdyz ona je na nas tak upnuta ze na prochazkach ode me jde tak na 10 metru max a uz se ohlizi jestli jdu za ni .. ale stat se muze cokoliv!
Me spis napadlo jestli to neni nejaka forma vdeku u psa, je to vetsinou po prochazce, ikdyz nekdy stejny obleceni nosim ke koni, takze na druhou stranu jestli to nemuze byt tak, ze se snazi prekryt pachy co moje obleceni nachytalo. 🤷🏽♀️
Kata521111
XXX.XXX.206.232
Ahoj mám podobny problém. Mám fenecku z útulku, vzali jsme si ji od štěňátka ale maminku nikdy neviděla. Jsou ji dva roky. Po narození ji s ostatníma štěňátkama hodil někdo do lesa v igelitové tašce. Je na nás dost fixovana. Když jsem otěhotněla lehala mi pořád na bříško. Narodil se Tomík a cokoliv jeho někde spadne nebo položím, hned jde a lehne si na to. Zatím mají krásný vztah hodně ho hlida v kočárku, olizuje ho. Jen by mě zajímalo jestli vám se tohle stalo že by pejsek lehal na věci miminka.
Kata521111
napsal(a):
Ahoj mám podobny problém. Mám fenecku z útulku, vzali jsme si ji od štěňátka ale maminku nikdy neviděla. Jsou ji dva roky. Po narození ji s ostatníma štěňátkama hodil někdo do lesa v igelitové tašce. Je na nás dost fixovana. Když jsem otěhotněla lehala mi pořád na bříško. Narodil se Tomík a cokoliv jeho někde spadne nebo položím, hned jde a lehne si na to. Zatím mají krásný vztah hodně ho hlida v kočárku, olizuje ho. Jen by mě zajímalo jestli vám se tohle stalo že by pejsek lehal na věci miminka.
to není žádný problém. to je naopak moc hezké. my naopak psovi dali naše oblečení když ve 13 letech musel zůstat sám na infuzích v "nemocnici"...................do té doby nikdy nebyl bez nás. Zvládnul to ...................
Uživatel s deaktivovaným účtem
GAELLE
napsal(a):
to není žádný problém. to je naopak moc hezké. my naopak psovi dali naše oblečení když ve 13 letech musel zůstat sám na infuzích v "nemocnici"...................do té doby nikdy nebyl bez nás. Zvládnul to ...................
Ten jejich čmuchací svět je neuvěřitelný. Před dovezením štěňátka se domů vozí věci z návštěv v chovce, aby se pan domácí předseznámil, po každé mojí návštěvě v té "mojí chovce", když měli mrňata, mně ten můj zkoumal oblečení do chvíle, než šlo do pračky. To samé, když se pomazlím s někým neznámým a on u toho není. Venku přesně vím, co kde přečůrali nej nepřátelé, protože se tam řítí s vizáží pankáče. Jinak tedy na oblečení mi nelehá, pokud to zrovna není chlupatý župan nebo něco jiného, co se dá považovat za pelech. Což je i hromada prádla sundaná ze sušáku...