Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouZdravím, chtěla bych se zeptat zda používáte někdo pod štěňata tyto deky? Jak jste spokojení, kolik jich máte a jak často je pod štěňátkama měníte (kolikrát denně)? Přemýšlím nad pořízením, plánujeme teď vrh a zatím jsem používali pouze savé jednorázové pleny a vyřazení ložní prádlo a deky. Vždycky sem to použila jedenkrát a pak vyhodila nebo co šlo jsem vyprala, ale je to šílené spotřeba a přemýšlím nad pořázením těch vetbed dek, zád se mi, že to bude jednodušší. Děkuji za odpovědi.
pucek-l
napsal(a):
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda používáte někdo pod štěňata tyto deky? Jak jste spokojení, kolik jich máte a jak často je pod štěňátkama měníte (kolikrát denně)? Přemýšlím nad pořízením, plánujeme teď vrh a zatím jsem používali pouze savé jednorázové pleny a vyřazení ložní prádlo a deky. Vždycky sem to použila jedenkrát a pak vyhodila nebo co šlo jsem vyprala, ale je to šílené spotřeba a přemýšlím nad pořázením těch vetbed dek, zád se mi, že to bude jednodušší. Děkuji za odpovědi.
Jestli máte štěňata doma, tak jsou posle mě lepší ty podložky + na to prostěradlo nebo tenká deka. Ano, je to drahé, ale nemáte doma smrad z moči, a štěňata jsou pořád v suchu a čistotě. Ty chlupaté vetbedky, v kterých jsou zaťapkané bobky od štěňat budou asi chuťovka - to mi ty starý prostěradla přijdou na údržbu jednodušší, a když je pak vyhodíte, tak to bude finančně asi bolet míň než vetbedka
Uživatel s deaktivovaným účtem
tohle opravdu nejsou podložky pod prasátka, je to kožešina
slouží na to, aby pes neležel na tvrdém, hřeje to malinko, dá se vzít kamkoli s sebou, což s matrací moc nejde
nejsou na časté praní
představte si ovčí kožíšek
mám, občas to vyperu a učešu, ale mám to pro dospělého rozumného psa, a to ještě musím dát instrukce - s kuřetem tam nelez
pod štěňata, ta údržba.. ani kdyby mi platili
přebalovací podložky 60x90 nebo 60x60 bella baby
Vetbedka je vhodná pouze pro odchov štěňat v nejranějším věku ,tedy v době, kdy jim vyměšování stimuluje fena. Jakmile jsou již "samostatná", nelze tuto podložku použít. Mě se nejvíce osvědčil do ohrádky se štěňaty na podlahu chránič matrace (pere se na 90C) , ten nepropustí nic a na něj staré povlečení, prostěradla, případně podložky. Nejlepší ale je plánovat vrh na jaro/léto a co nejvíce posléze venčit venku, vyměšováním od malinka výhradně na textilie pejsek snadno získá celoživotní návyk, což může budoucím majitelům značně zkomplikovat život.
Pro odrostlé čistotné štěně či dospělého psa je Vetbedka opravdu skvělá věc.
Děkuji všem za reakce, plánovala jsem tyto deky použít pouze když budou prťata úplná drobotina dokud bude čistit fena. Potom od 3 týdne už mají prcci otevřenou porodní bednu a kolem velkou ohrádku a to už mi prakticky v bedně nikdy nečurali ani nekadili. Poprvé nám vyjdou prcci na jaro takže se těším, že jak to pujde budou převážně venku. Zatím nám to vyšlo vždy v zimě (feny mi hárají 1x ročně a pokaždé jinak) a prcci chodili ven vždycky jen na chvíli.
Dneska nám přišel Drybed, a jsem nadšená, můžu doporučit, a hlavně psi doporučují 😀. Nechtějí se z toho hnout, a nechtějí ani na gauč 🤣. Máme Drybed premium, s vyšším chlupem.