Kolik má obvykle louisianský leopardí pes štěňat

Louisianský leopardí pes
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2019 23:12
Otakar.hadviga

XXX.XXX.66.129

V kolika letech může mít louisianský leopardí pes štěňata a kolik se jich muže narodit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2019 23:32

Po třetím roce feny i psa + vyšetření DKK s výsledkem A, po testu vloh honáckých a povahovém testu + ZZO, určení merle genu, po výstavě klubové nebo speciální s výsledkem výborný, udělat BAER test. A až tohle budou mít hotové pes a co nejméně příbuzná fena, tak když pánbůhdá, narodí se 8-10 štěňat, i 14.

20.1.2019 23:37

Neblbněte, klidně první hárání, nikoho nezajímá, že štěňata jsou blbá, hluchá a kulhavá, hlavně že jsou flekatá, to je dneska v módě

20.1.2019 23:50

prodává se za málo korun i ten nej, to nemá cenu

toho psa nikdo nechce
hovado pitbull, co pase

a další věci.. ten pes je samý problém
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/159340/leopardi-pes-mi-sezral-parek

21.1.2019 00:04

Každý pes je samý problém. Nějaký párek... mi s Norou ujíždíme na těch hovnech, zrovna včera jsem na procházce zabavovala jedno krásné mražené.

21.1.2019 08:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Otakar.hadviga napsal(a):
V kolika letech může mít louisianský leopardí pes štěňata a kolik se jich muže narodit?

Moc - klidně 10 i více, a náklady na kvalitní odchov takového vrhu jsou do desítek tisíc, takže pokud nemáte dopředu těch cca 10 seriózních zájemců (tzn. jistých), tak se na to vykašlete, protože jinak Vás to zruinuje finančně i psychycky, až Vám jich třeba 6 zustane do roka doma ...

21.1.2019 10:01
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

Klidně 14.
A to se vyplatí.

21.1.2019 15:41
conie

XXX.XXX.206.202

rapotacka11 napsal(a):
Klidně 14.
A to se vyplatí.

To ano, zvlášť, když půlka vrhu zůstane doma do půl roku

21.1.2019 16:25
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

conie napsal(a):
To ano, zvlášť, když půlka vrhu zůstane doma do půl roku

A převážně psí samci.

21.1.2019 16:44

:-) ale je to tak, v inzerci jsou cca dva vrhy (takže ani ti nejlepší nemají zájemce) a zbytek "daruji"

21.1.2019 21:52
fikovnice

XXX.XXX.135.146

rapotacka11 napsal(a):
Klidně 14.
A to se vyplatí.

Miluju Váš styl humoru. Ale to Vy víte...

22.1.2019 22:05
Otakar.hadviga

XXX.XXX.66.129

děkuji všem za odpověď

24.1.2019 12:03
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Snad nebude vadit, že dám dotaz sem, abych nezakládala další téma o leopardech. Viděli jste film psí domov? Ta fena, co tam hraje, ta dospělá, ne štěně, - je to leopard? Celkem ho připomíná. Ale nejsem si jistá, jestli by leopard takhle spolupracoval s člověkem, možná je to spíš nějaký vořech , ale je krásná.

24.1.2019 12:23

fenka byla adoptovaná, tak nevím, na foto má úplně jinak uši, leopard má plachty, kožíšek by měl být hodně krátký
gůgl říká, že je kříženec pita a rotvíka
leopard spolupracuje dobře, musí, stará se o skot
ale je takový trošku jiný než ostatní, no, ovčák ani pastevec to není, jak to říct, rychlost a ostrost, neposlouchá tak nějak slepě
a to něco malinko jiného způsobuje, že se v dospělosti daruje.. je to něco jako nepochopení "chce to pevnou ruku"

mít nějaký větší pozemek a zvířectvo, okamžitě pořizuji dva kusy

24.1.2019 12:57
eli22

XXX.XXX.181.79

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Každý pes je samý problém. Nějaký párek... mi s Norou ujíždíme na těch hovnech, zrovna včera jsem na procházce zabavovala jedno krásné mražené.

Naše koprofilička se trochu zlepšila. Zmrlá hovínka občas přinese, ale čerstvá nechává ladem. Zlepšilo se to (ale možná je to náhoda) co místo různých předražených pamlsků dávám za odměnu granule PLATINUM Iberico + Greens. Mně teda dost smrdí, jako spálený divoký prase, ale psům chutnají a třeba ten smrad nahrazuje to ho.no.

Přidejte reakci

Přidat smajlík