Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
Dohodou
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Párkrát jsem vyhrála nějaký pytel na závodech (cca 6 pytlů různých receptur), a za mě to není špatné krmivo - objektivně to ale posoudit nedokážu, protože tím nekrmím dlouhodobě. Nicméně i psi zvyklí na maso to žrali bez problémů, a nepodělali se z toho.
A kdybyste měl vybrat v cca téhle cenové kategorii jiné granule?
pref_
napsal(a):
A kdybyste měl vybrat v cca téhle cenové kategorii jiné granule?
Pokud máte zaregistrovanou CHS tak bych šla do Farminy (značka ND), protože se jejich chovatelská balení opravdu vyplatí - je to ND v nekomerčním balení, ale cenově je to úplně jinde.
Bezobilnou Farminou krmím cca 2 roky, odchovala jsem na ní i poslední vrh, a myslím si, že poměr cena x kvalita je bezkonkureční .
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Pokud máte zaregistrovanou CHS tak bych šla do Farminy (značka ND), protože se jejich chovatelská balení opravdu vyplatí - je to ND v nekomerčním balení, ale cenově je to úplně jinde.
Bezobilnou Farminou krmím cca 2 roky, odchovala jsem na ní i poslední vrh, a myslím si, že poměr cena x kvalita je bezkonkureční .
Chovatelskou stanici nemám. Ještě jsem se koukal po Acaně, Marp, Tase of the Wild, ale stále nevím.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Acanu jsem měla jednou a nikdy více. Fena taky prděla a měla řidší hov...nka, ale už je to asi 6 let zpátky. Zajímavé je, že od štěnda do roka a půl byla krmena Orijenem a ten seděl super, stejný výrobce, jako Acana, ale je tam asi rozdíl. Od roka a půl je na mase, i když granule taky mám pořád doma, protože např. ráno dostane granule ochucené teplou konzervou (holé nesní) no a večeře je teplé jídlo maso, příloha se zeleninou atd. Bude jí letos 8, vyzkoušela jsem za tu dobu různé značky granulí, teď poslední 3 roky nedám dopustit na Essential. Můžete vyzkoušet. Naší sedí perfektně, koteček malý, hnědý, pevně tvarovaný. Ty ND asi taky zkusím koupit.Nikdy jsem je neměla, tak ať nemá pořád Essential. I když je to u nás asi jedno, má to jen jako občas doplněk stravy. Myslím, že Ess. lepší, než Marp, měla jsem Marp holistic lamb. Do TOTW bych nešla. Carnilove nevím, neměla jsem
pref_
napsal(a):
Dobrý den, chci měnit krmivo z ANF Junior 28 a uvažuji nad Carnilove. Jaký máte názor na toto krmení?
Ptát se na granule je dost cesta do pekel.Každý většinu preferuje ty svoje, plno lidí radí, ale nic o tom neví atd. Já dám jen na to, co sedne mým psům - Carnilov krmíme teď asi 5 měsíců, střídám receptury a zatím spokojenost, psům chutná, bobky OK, srst OK, k zasycení stačí přiměřené dávky (např. u Joggies baštili téměř dvojnásobek doporučené dávky a stále byli jakoby hladoví, o hromadách na zahradě nemluvě). Po zkušenosti granule své smečce tak po 1 - 1,5 roce stejně střídám, držím se podobné kvality.
Uživatel s deaktivovaným účtem
marp holistic a essential jsou stejné granule, jenom marp jsou méně vydatné, na zimu se moc nehodí pro aktivní nebo venkovní psy
n&d grain free s dýní 1299/12kg a kuře 1450/12kg... a ty nám nesedí (26kg pes)
větší pes bude možná i rád za low grain verzi kolem 1050/12kg
pořád jsou to asi nejlevnější dobré granule
podle internetových diskuzí ale fakt nemá cenu granule vybírat, kupte 2-5kg balení od každých a zkuste :-)
conie
napsal(a):
Ptát se na granule je dost cesta do pekel.Každý většinu preferuje ty svoje, plno lidí radí, ale nic o tom neví atd. Já dám jen na to, co sedne mým psům - Carnilov krmíme teď asi 5 měsíců, střídám receptury a zatím spokojenost, psům chutná, bobky OK, srst OK, k zasycení stačí přiměřené dávky (např. u Joggies baštili téměř dvojnásobek doporučené dávky a stále byli jakoby hladoví, o hromadách na zahradě nemluvě). Po zkušenosti granule své smečce tak po 1 - 1,5 roce stejně střídám, držím se podobné kvality.
Dobře, asi objednám ty Carnilove a uvidím. Já mám právě prvního psa a nikdy jsem granule nevybíral, tyto byly od paní chovatelky, takže vůbec se v tom nevyznám, ale koukal jsem hodně na https://www.psikrmivoradce.cz/ a řekl bych že Carnilove špatné nebudou. Díky za rady