Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2019 16:04
paťke

XXX.XXX.56.220

Zdravím, v sobotu jsme si přivezli domů 8-týdenní fenku BSP. Od té doby dá se říct pořád kňučí. Ráno, odpoledne, večer, v noci, ať se jí věnujeme nebo ne, před jídlem, po jídle, před spaním, hned jak se vzbudí, venku, doma, na zahradě. Jsem už bezradná. Chuť k jídlu i hře má normální. Hodně pije a hodně čůrá. To zmiňuji hlavně proto, jestli nemůže mít nějaké zdravotní problémy a nebo jestli je to spíš odloučením od matky. Není ani sama, máme 6ti letou fenu BSP.
Na veterinu sní zítra zajedu, ale ráda bych se nějak uklidnila a v tématech jsem našla jen knučení když je štěně v noci samo.
Předem děkuji za každou radu.

22.1.2019 16:23
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

paťke napsal(a):
Zdravím, v sobotu jsme si přivezli domů 8-týdenní fenku BSP. Od té doby dá se říct pořád kňučí. Ráno, odpoledne, večer, v noci, ať se jí věnujeme nebo ne, před jídlem, po jídle, před spaním, hned jak se vzbudí, venku, doma, na zahradě. Jsem už bezradná. Chuť k jídlu i hře má normální. Hodně pije a hodně čůrá. To zmiňuji hlavně proto, jestli nemůže mít nějaké zdravotní problémy a nebo jestli je to spíš odloučením od matky. Není ani sama, máme 6ti letou fenu BSP.
Na veterinu sní zítra zajedu, ale ráda bych se nějak uklidnila a v tématech jsem našla jen knučení když je štěně v noci samo.
Předem děkuji za každou radu.

Napadá mě jedině, ze může mít nějaký silný zánět, problém s ledvinami(vzhledem k tomu, ze hodně pije a cura) ,prostě neco co fakt hodně bolí a proto knuci. Snad poradí někdo znalejsi. Mě žádné štěně neknucelo.

Držím palce, at to není nic vážného.

22.1.2019 16:34
paťke

XXX.XXX.56.220

No hodně pije.. Na můj vkus hodně pije, i behem hry si odskočí napít se. Nezjistím to přesně, protože mají společnou misku s vodou. A s čůraním to je jak kdy, nekdy vydrzi po venčení 2-3h, jindy se za 30minut počůrá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2019 16:35

Mám křížence BSP...psa, je to ukňouránek až na půdu, byl takový už jako štěně, stačilo, že zůstal sám uprostřed obýváku, kde jsme byli všichni a už kňučel, ale to co popisujete určitě nedělal........veterina je určitě dobrý nápad, dejte pak vědět, jak jste dopadli....

22.1.2019 16:39
paťke

XXX.XXX.56.220

Tak to jsem se moc neuklidnila teda. Díky za názory a dám vědět jak jsme dopadly. 😣

22.1.2019 16:39

paťke napsal(a):
No hodně pije.. Na můj vkus hodně pije, i behem hry si odskočí napít se. Nezjistím to přesně, protože mají společnou misku s vodou. A s čůraním to je jak kdy, nekdy vydrzi po venčení 2-3h, jindy se za 30minut počůrá.

Možná, že to nic nebude....těžko zjistíte kolik toho štěně vypilo a s tím čůráním u malých štěňat...známe to, ten svěrač ještě úplně nefunguje, ale jistota je jistota, lepší je mít potvrzrno, že je princeznička zdravá......

24.1.2019 16:24
paťke

XXX.XXX.242.1

Tak bohužel jsme se na veterinu dostaly až dneska. Kňučení už ustavá, asi to fakt bylo jen steskem. V moči nic nenašli, brala se jí krev a večer máme volat kvůli výsledkům, pak když budou dobré ještě prý radši sono. Snad ta naše malá potvora bude v pořádku. 😥

24.1.2019 16:46

paťke napsal(a):
Tak bohužel jsme se na veterinu dostaly až dneska. Kňučení už ustavá, asi to fakt bylo jen steskem. V moči nic nenašli, brala se jí krev a večer máme volat kvůli výsledkům, pak když budou dobré ještě prý radši sono. Snad ta naše malá potvora bude v pořádku. 😥

Jaká potvora?? .........taková princeznička nynaná činaná...a ty vočíčka... .......držim palečky, ať je i sono v pořádku a ať je opravdu jen trochu větší ukňouránek

24.1.2019 16:52
paťke

XXX.XXX.242.1

Moc děkujeme. 🙂

25.1.2019 06:46
paťke

XXX.XXX.242.1

Ledviny a všechno má v pořádku. Prý to čůraní ale není normální a chtějí nasadit antibiotika. Není to zbytečné, když je vlastně v pořádku? Nechci ji cpát lékama pro nic za nic. Projížděla jsem složení granulí a je tam ananas, který je močopudný. Může to být ten problém? 😳

25.1.2019 07:21

paťke napsal(a):
Ledviny a všechno má v pořádku. Prý to čůraní ale není normální a chtějí nasadit antibiotika. Není to zbytečné, když je vlastně v pořádku? Nechci ji cpát lékama pro nic za nic. Projížděla jsem složení granulí a je tam ananas, který je močopudný. Může to být ten problém? 😳

No nemyslím si, že v granulích by bylo tolik ananasu, že by se to projevilo v častějším čůrání - ale je to můj názor v granulích se nevyznám.
Když se zdá mě, že některý ze psů na můj vkus čůrá častěji, tak v tom vidím spíš nastydnutí, takže hlídám, aby pes neležel nikde na studeným, držim ho v teple a tak nějak sleduju stav psa, většinou se to za 2-3 dny vrátí do normálu, na druhou stranu, jsem trochu paranoidní po zkušenostech s jedním z mých psů (nebylo to časté čůrání), takže pokud by mi vet doporučil antibiotika, tak bych je nasadila......někdo opravdu nechce cpát pejska práškama, navíc defakto zbytečně-když u pejska nic nenašli, já si zase říkám, že antibiotiky necpu psy horem dolem, takže bych v tom neviděla nějakýho strašáka. Taky asi záleží na vetovi, já tomu svýmu na stopro věřím a vím, že by nám antibiotika nedával jen tak z plezíru

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík