Štěňata Bernského salašnického psa sPP

Prodám Bernského salašnického psa - Krásně zbarvený poslední pejsek, super...
25000 Kč
Zdravím, v sobotu jsme si přivezli domů 8-týdenní fenku BSP. Od té doby dá se říct pořád kňučí. Ráno, odpoledne, večer, v noci, ať se jí věnujeme nebo ne, před jídlem, po jídle, před spaním, hned jak se vzbudí, venku, doma, na zahradě. Jsem už bezradná. Chuť k jídlu i hře má normální. Hodně pije a hodně čůrá. To zmiňuji hlavně proto, jestli nemůže mít nějaké zdravotní problémy a nebo jestli je to spíš odloučením od matky. Není ani sama, máme 6ti letou fenu BSP.
Na veterinu sní zítra zajedu, ale ráda bych se nějak uklidnila a v tématech jsem našla jen knučení když je štěně v noci samo.
Předem děkuji za každou radu.
paťke
napsal(a):
Zdravím, v sobotu jsme si přivezli domů 8-týdenní fenku BSP. Od té doby dá se říct pořád kňučí. Ráno, odpoledne, večer, v noci, ať se jí věnujeme nebo ne, před jídlem, po jídle, před spaním, hned jak se vzbudí, venku, doma, na zahradě. Jsem už bezradná. Chuť k jídlu i hře má normální. Hodně pije a hodně čůrá. To zmiňuji hlavně proto, jestli nemůže mít nějaké zdravotní problémy a nebo jestli je to spíš odloučením od matky. Není ani sama, máme 6ti letou fenu BSP.
Na veterinu sní zítra zajedu, ale ráda bych se nějak uklidnila a v tématech jsem našla jen knučení když je štěně v noci samo.
Předem děkuji za každou radu.
Napadá mě jedině, ze může mít nějaký silný zánět, problém s ledvinami(vzhledem k tomu, ze hodně pije a cura) ,prostě neco co fakt hodně bolí a proto knuci. Snad poradí někdo znalejsi. Mě žádné štěně neknucelo.
Držím palce, at to není nic vážného.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám křížence BSP...psa, je to ukňouránek až na půdu, byl takový už jako štěně, stačilo, že zůstal sám uprostřed obýváku, kde jsme byli všichni a už kňučel, ale to co popisujete určitě nedělal........veterina je určitě dobrý nápad, dejte pak vědět, jak jste dopadli....
paťke
napsal(a):
No hodně pije.. Na můj vkus hodně pije, i behem hry si odskočí napít se. Nezjistím to přesně, protože mají společnou misku s vodou. A s čůraním to je jak kdy, nekdy vydrzi po venčení 2-3h, jindy se za 30minut počůrá.
Možná, že to nic nebude....těžko zjistíte kolik toho štěně vypilo a s tím čůráním u malých štěňat...známe to, ten svěrač ještě úplně nefunguje, ale jistota je jistota, lepší je mít potvrzrno, že je princeznička zdravá......
Tak bohužel jsme se na veterinu dostaly až dneska. Kňučení už ustavá, asi to fakt bylo jen steskem. V moči nic nenašli, brala se jí krev a večer máme volat kvůli výsledkům, pak když budou dobré ještě prý radši sono. Snad ta naše malá potvora bude v pořádku. 😥
paťke
napsal(a):
Tak bohužel jsme se na veterinu dostaly až dneska. Kňučení už ustavá, asi to fakt bylo jen steskem. V moči nic nenašli, brala se jí krev a večer máme volat kvůli výsledkům, pak když budou dobré ještě prý radši sono. Snad ta naše malá potvora bude v pořádku. 😥
Jaká potvora?? .........taková princeznička nynaná činaná...a ty vočíčka... .......držim palečky, ať je i sono v pořádku a ať je opravdu jen trochu větší ukňouránek
paťke
napsal(a):
Ledviny a všechno má v pořádku. Prý to čůraní ale není normální a chtějí nasadit antibiotika. Není to zbytečné, když je vlastně v pořádku? Nechci ji cpát lékama pro nic za nic. Projížděla jsem složení granulí a je tam ananas, který je močopudný. Může to být ten problém? 😳
No nemyslím si, že v granulích by bylo tolik ananasu, že by se to projevilo v častějším čůrání - ale je to můj názor v granulích se nevyznám.
Když se zdá mě, že některý ze psů na můj vkus čůrá častěji, tak v tom vidím spíš nastydnutí, takže hlídám, aby pes neležel nikde na studeným, držim ho v teple a tak nějak sleduju stav psa, většinou se to za 2-3 dny vrátí do normálu, na druhou stranu, jsem trochu paranoidní po zkušenostech s jedním z mých psů (nebylo to časté čůrání), takže pokud by mi vet doporučil antibiotika, tak bych je nasadila......někdo opravdu nechce cpát pejska práškama, navíc defakto zbytečně-když u pejska nic nenašli, já si zase říkám, že antibiotiky necpu psy horem dolem, takže bych v tom neviděla nějakýho strašáka. Taky asi záleží na vetovi, já tomu svýmu na stopro věřím a vím, že by nám antibiotika nedával jen tak z plezíru
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!