Štěně labradorského retrievera s PP

Prodám Labradorského retrívra - CHS Frotaris - máme volného 1 černého chlap...
38000 Kč
Kikusek
napsal(a):
Dobrý den mam 7tydenni štěně křížence labradora a bigla a zajimal by me vas názor zda bude velky po labikovi nebo biglovi. váží v 7tydnech 5gk. Není ani tlusty ani moc huneny takový akorát. Vim ze se to těžko odhaduje ale váhou mi prijde spíš po labikovi.
No 7mi týdenní štěně by ještě mělo být u matky. Ale k tématu. Kamarádka má křížence bernského salašnického psa a bígla. Když si ho brala (nevěděla ale přesně kolik mu je, nedali ji ani očkovák) tak vážil 4 kg. Nyní jsou psovi 4 roky a váží přes 40 kg. Ale u křížence vám nikdo neřekne, po kterém z rodičů bude.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Můj čistokrevný labrador (s průkazem původu) měl v 7 týdnech 5,8kg. Byl taky akorát, nebyl takové to buclaté štěňátko. V dospělosti má 36kg a štíhlou postavu. K tomu ostatnímu se radši vyjadřovat nebudu
Nejde jen o kojení, ale i o kontakt s matkou a o to, co ho matka naučí. Ale vaše věc, že si od někoho takového psa berete.
Přesnou velikost vám neřekne dopředu nikdo, ale ze zkušeností u takto velikostně rozdílného páru bývají štěňata spíš po matce. Pokud je máma bíglice, měla by být štěňata menší.
LájošM
napsal(a):
Nejde jen o kojení, ale i o kontakt s matkou a o to, co ho matka naučí. Ale vaše věc, že si od někoho takového psa berete.
Přesnou velikost vám neřekne dopředu nikdo, ale ze zkušeností u takto velikostně rozdílného páru bývají štěňata spíš po matce. Pokud je máma bíglice, měla by být štěňata menší.
No u toho psa kamarádky byla máma bíglice, otec berňák a ze psa je tele
marcelaamax
napsal(a):
🐾
Kikusek
napsal(a):
hezky pes. Mame ho ted doma ale od jara bude venku bydlime na baráku. A uz mame domluvene cvičení na agility. Jinak torpedo nevadi hledali jsme psa k dětem a ktery s nama bude chodit i do lesa atd
Krásný pes. Ale vypadá, že bude spíše robustnější, a tak si myslím, že na agility moc vhodný ne. No a v lese uvidíte, vzhledem k bíglovi - zda nebude zdrhat za zvěří.
Andrýsek3
napsal(a):
Jakou má povahu?
Je to takový pohodový rodinný pes. Je venku na zahradě, na procházku jde občas, když se majitelům chce. Ale teď kamarádka doma moc času netráví, pes zůstal s jejím otcem a ten s ním chodí celkem pravidelně :-) . Chodí s ním jen za vesnici na volno, drží se u lidí a otce celkem poslechne i když vidí psa nebo zvěř. Kamarádku moc ne, když s ním jde ona tak zvěř prožene. Jinak neumí chodit na vodítku a neumí žádné povely, neumí se chovat ve městě, nebo ve společnosti lidí. Ale to není o povaze psa, ale o tom, že oni to nepotřebují a nikdy ho to neučili. Jinak ke členům rodiny, i dětem je velmi přátelský. Za plotem hlídá a budí respekt. S fenami vychází, je hravý. Mezi psy si vybírá a moc nemusí malé psy. Žije s kočkami.
marcelaamax
napsal(a):
to protoze velikost plodu při porodu ridi fena.
ale co se deje az je stene na svete -na to uz jen fena takovy vliv nemá
ne, nejde ani odhadovat u takovehohle spojeni si myslim.
to je jak vesteni z kristalove koule.
Myslím, že u těch kříženců se fakt nedá takhle určit, jak budou velcí. Když jsem si brala křížence ,tak měl v 8 týdnech něco málo přes 4 kg. Jeho otec měl do 25, matka cca 20kg. No a můj pes má nyní v dospělosti kolem 28 kg (teď momentálně 33, zimní kondice ).
A když jsem si teď přivezla štěně, které v dospělosti bude mít kolem 15 kg, tak v 8 týdnech vážila taky 4 kg.
Takže oba vážili v 8mi týdnech 4 kg, akorát že pes má teď 30 kg a fena bude mít o polovinu méně
Eva.janic
XXX.XXX.236.218
Mam retritvra s biglem a ma 5kg, na vet mi rekli, ze bude mit priblizne 20kg
jana.jana.jana.
XXX.XXX.72.44
To me prekvapilo, moje maltezacka ted harala a prez dva ploty ju navstivil labrador z nedalekeho sousedstvi, nevime, jestli k necemu doslo ale priklanime se k tomu, ze to neni realne pri tech rozdilech velikosti. Pokud ano, mam strach, aby vubec tohle ustala
jana.jana.jana.
napsal(a):
To me prekvapilo, moje maltezacka ted harala a prez dva ploty ju navstivil labrador z nedalekeho sousedstvi, nevime, jestli k necemu doslo ale priklanime se k tomu, ze to neni realne pri tech rozdilech velikosti. Pokud ano, mam strach, aby vubec tohle ustala
pro jistotu bych na sono zašla (hned, jak by mohlo být něco vidět) ... přeci jen labradoři bývají šikovní...
jana.jana.jana.
napsal(a):
Po třech týdnech běžte na sono a pokud bude březí, rovnou ji nechejte vykastrovat.