Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2019 13:52
Muffinka

XXX.XXX.214.56

Ahojte,
Mám Zlaťáka a strašne sa mu na srsť lepí sneh. Po pár krokoch v snehu má obrovské hrče snehu prilepené na hrudi a na zadných labkách,čiže si prechádzku vôbec neužije lebo si to vkuse obhrýza... Ako sa toho zbaviť alebo to aspoň obmedziť?

29.1.2019 13:59
marcelaamax

XXX.XXX.226.253

Muffinka napsal(a):
Ahojte,
Mám Zlaťáka a strašne sa mu na srsť lepí sneh. Po pár krokoch v snehu má obrovské hrče snehu prilepené na hrudi a na zadných labkách,čiže si prechádzku vôbec neužije lebo si to vkuse obhrýza... Ako sa toho zbaviť alebo to aspoň obmedziť?

Vím, ze se prodávají takové oblečky, které zakrývaji nohy (něco takového https://m.svetkrmiv.cz/oblecek-hurtta-outdoors-outdoor-overall-cervena-201-p178942/?gclid=Cj0KCQiAkMDiBRDNARIsACKP1FFwnBRcp5r82PLplKWsuERrtlktNHYgiy_RT5_cLIOf2GHvQjsG2SsaAvxcEALw_wcB) ale mam hladkosrste psy a zkušenost s tím nemám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2019 14:06

namazat sádlem :-)

29.1.2019 15:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ono to dělá jen někdy, jen určitý druh sněhu, takto jsem měla nalepené psy za těch 11let, co je mám jen tuším 2x. Letos máme extrémní problém s tvořením ledových kuliček mezi polštářky na tlapkách. Ujde 10m a už musím sundávat, nemůřže s tím udělat krok. No jen, co jsem koupila botičky, nebyl takový sníh ani jednou Nevím kde bydlíte(jestli na Oravě, tak je to blbé ) ale stačí to párkrát vydržet, i když je to pruda. Jinak, pokud jste v horské oblasti, tak třeba nějaký ten tady doporučovaný overal.

29.1.2019 16:37

lesnížínka napsal(a):
Ono to dělá jen někdy, jen určitý druh sněhu, takto jsem měla nalepené psy za těch 11let, co je mám jen tuším 2x. Letos máme extrémní problém s tvořením ledových kuliček mezi polštářky na tlapkách. Ujde 10m a už musím sundávat, nemůřže s tím udělat krok. No jen, co jsem koupila botičky, nebyl takový sníh ani jednou Nevím kde bydlíte(jestli na Oravě, tak je to blbé ) ale stačí to párkrát vydržet, i když je to pruda. Jinak, pokud jste v horské oblasti, tak třeba nějaký ten tady doporučovaný overal.

Jo přesně...tohle se dělalo afgánovi, ale za celý jeho život asi 3x, prostě jak je "blbej" sníh, tak se to dělá....

29.1.2019 17:04
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já jsem si říkala, že jsem u mého retrívra tohle nezažila nikdy snad nikdy. A to sníh miloval, válel se v něm, lítal v závějích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík