Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2019 15:09
ttevi

XXX.XXX.43.217

Dobrý den, prosím poradíte mi vhodný psotroj pro Berňáka? Většinou to vidím na menších plemenech a nedokážu si to na něm představit, jak to budu "aplikovat" v té hromadě chlupů :-D Bohužel má ale dle veterináře skříplý nerv na krku a doporučuje to místo obojku. Pejsanovi bude 5 let, tak by mu už postroj možná raději zůstal pro předcházení dalších bolestí.

29.1.2019 15:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Šitím postrojů se zabývají firmy zerodc a manmat. Doporučuju se obrátit na ně a společně vybrat vhodný postroj pro vašeho psa.

29.1.2019 19:01
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

lesnížínka napsal(a):
Šitím postrojů se zabývají firmy zerodc a manmat. Doporučuju se obrátit na ně a společně vybrat vhodný postroj pro vašeho psa.

Souhlasím. A doporučila bych přímo Mushgo - paní Levíčkovou. Prodává postroje od těchto a mnoha dalších značek. Je hrozně ochotná a fakt poradí. My jsme byli přímo za ní na nějaké psí akci - kde nám na psovi spoustu postrojů vyzkoušela i v tahu, aby bylo vidět jak sedí. Ale my jsme to chtěli vyloženě na tahání, to vy asi ne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2019 19:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

mám zero dc short na chlupáče a spokojenost velká

30.1.2019 11:24
ttevi

XXX.XXX.43.217

Moc děkuji, určitě to pročtu a podívám se. Nene na tahání nechceme, pouze na klasické procházky - místo obojku abychom nezatěžovali tu krční páteř. Zvykne si pes normálně? Nebo máte zkušenost někdo že by přechod z obojku na postroj byl problém? Děkuji vám

30.1.2019 11:39
GAELLE

XXX.XXX.55.67

ttevi napsal(a):
Moc děkuji, určitě to pročtu a podívám se. Nene na tahání nechceme, pouze na klasické procházky - místo obojku abychom nezatěžovali tu krční páteř. Zvykne si pes normálně? Nebo máte zkušenost někdo že by přechod z obojku na postroj byl problém? Děkuji vám

Pes neměl žádný problém. Střídali jsme obojky a kšíry. Jen nohy do kšír jsem mu musela zvedat to pořád nechápal co po něm chci Také jsme měli jen na procházky do hor ne na tahání (velký vořech)

veraje

29.12.2021 14:20
veraje

XXX.XXX.168.213

Přidejte reakci

Přidat smajlík