Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2019 07:52
Staff99

XXX.XXX.242.186

Zdravím, pochlubte se foteckou vašeho miláčka. Manželka mě straší, že máme malou hlavu je nam 8 měsíců

31.1.2019 09:16
impact

XXX.XXX.195.92

Remíček, co má hlavu jak kyblíček. Věk dva a půl roku.

31.1.2019 09:26
marcelaamax

XXX.XXX.225.155

Staff99 napsal(a):
Zdravím, pochlubte se foteckou vašeho miláčka. Manželka mě straší, že máme malou hlavu je nam 8 měsíců

Máme fenku, 4 měsíční :-)

31.1.2019 10:02
Staff99

XXX.XXX.190.35

Krasavec+krasavice ještě tak 2 měsíce zpátky jsem tomu našemu říkal "začni něco dělat vypadáš jak Labrador" byl nejmenší ze všech štěňátek, tak uvidím co se z něj ještě vyklube impact - do kolika cca rostl?

31.1.2019 10:14
impact

XXX.XXX.195.92

Tak to po pravdě nemám vypozorovaný. On je jak buldozer snad od malička.

31.1.2019 10:20
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Staff99 napsal(a):
Krasavec+krasavice ještě tak 2 měsíce zpátky jsem tomu našemu říkal "začni něco dělat vypadáš jak Labrador" byl nejmenší ze všech štěňátek, tak uvidím co se z něj ještě vyklube impact - do kolika cca rostl?

Ona hlava jim roste dlouho. Pamatuji si u mého x AST, že když jsem mu asi na roce a půl koupila náhubek tak ve 2 letech mu byl těsný, vyrostla mu hlava. To samé s obojkama, které se nandávají přes hlavu.

Ale asi taky záleží na rodičích a předcích, jak byli oni stavěni, jaké měli hlavy.

31.1.2019 10:55
Staff99

XXX.XXX.191.6

Už jsem četl pár článků a v každém bylo něco jiného slyšel pár názoru a každý rika něco jiného, tak nevím. No mamka je postavove pekna( taková menší, ale to feny jsou) a tátu jsem neviděl. Máme v papírech, že vyhrál tam a tam, ale o to nám nejde. Nemáme ho na výstavy, ale jako další dítě . Jen manželka mu každý den říká " Nemachruj máš malou hlavu"

31.1.2019 11:00
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Staff99 napsal(a):
Už jsem četl pár článků a v každém bylo něco jiného slyšel pár názoru a každý rika něco jiného, tak nevím. No mamka je postavove pekna( taková menší, ale to feny jsou) a tátu jsem neviděl. Máme v papírech, že vyhrál tam a tam, ale o to nám nejde. Nemáme ho na výstavy, ale jako další dítě . Jen manželka mu každý den říká " Nemachruj máš malou hlavu"

A tak podle jména v PP si tátu můžete najít na netu ne? :-)

31.1.2019 11:03
Staff99

XXX.XXX.191.6

marcelaamax napsal(a):
A tak podle jména v PP si tátu můžete najít na netu ne? :-)

To mě vůbec nenapadlo

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2019 11:27

Staff99 napsal(a):
To mě vůbec nenapadlo

:-) tak on nemá být zas nějak obr
aby nepřepadával

31.1.2019 11:53
Staff99

XXX.XXX.191.6

Že by se mu u krmení zvedaly nohy?

5.2.2019 09:24
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1095970013-chcete-me/219562221300002/video/673284 viděli jste stafbulíky v Chcete mě? Co na to říkáte? Poradkyně chovu tam tvrdí, že je to plemeno, které není zatížené na žádné nemoci. A že celá řada teriérů má sklony ke rvavosti, u stafbulíčků ta rvavost není - takže jich můžete mít bez problémů 5, a neperou se ani s jinými psi

5.2.2019 09:59

tak zrovna u staffbulů je těch nemocí na řádek. škoda, že to poradkyně nevidí nebo nechce vidět, to je známka toho, že nějaká kontrola dědičnosti zdraví v tom plemeni není a nebude.

5.2.2019 10:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak zrovna u staffbulů je těch nemocí na řádek. škoda, že to poradkyně nevidí nebo nechce vidět, to je známka toho, že nějaká kontrola dědičnosti zdraví v tom plemeni není a nebude.

Bohužel, další zaslepená

5.2.2019 10:43

no tak kdyby neměli tak nasazené ceny, tak nemusí v tv lhát :-)
ale neperou se, to je pravda, oni s teriéry už nemají moc společného.. ten pes kromě šaška nedělá nic, fakt nevím, za co se tam platí

5.2.2019 11:07
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

ale neperou se, to je pravda, oni s teriéry už nemají moc společného.. ten pes kromě šaška nedělá nic, fakt nevím, za co se tam platí

Já vám nevím, sbt znám fakt hodně a ne všichni se snesou se psy stejného pohlaví. A ne, není to socializací. Myslím, že je potřeba u tohohle plemene počítat s tím, že v dospělosti se se psy stejného pohlaví nesnese a bude se rvát. Taky znám jedince, kteří jsou naprosto bezproblémový i ke stejnému pohlaví, ale není to pravidlo a nebudu tvrdit, že je to plemeno, které se nerve. Poptejte se lidí, kteří SBT chovají, několik let. To, že má někdo jednoho, dva psi, kteří se zrovna neperou je hezký, ale většina chovatelů co chová déle vám řekne, že v tomhle směru stafbul až tak pohodový není.

ten pes kromě šaška nedělá nic, fakt nevím, za co se tam platí
Mě třeba povaha SBT úplně okouzlila. Píšete, že krom šaška nedělá nic - a já to právě vidím tak, že on s vámi je ochotný dělat úplně všecko a na 100 %. Dělají se s nimi bull sporty, cvičí se s nimi sportovka, jsou i jako záchranářští psi, canisterapeuti,někdo se věnuje myslivosti. Ale s tou cenou, že je vysoká - to naprosto souhlasím. Jenže to je všechno dané poptávkou - lidi toho psa chtějí a tak tu částku za něho dají, když levnější nebude. Mě ta cena přijde taky vysoká, ale prostě jsem se do toho plemene zamilovala a byla ochotná tu částku za něho dát.

5.2.2019 11:58
impact

XXX.XXX.34.213

Zdravi plemene nikdy nebude o tom, co rekne nebo nerekne poradce chovu, vedeni klubu, atd. Vzdy to bude jen a jen o pristupu chovatelu. Ti zodpovedni nepotrebuji narizovat nic, ti nezodpovedni to stejne vzdycky obejdou k obrazu svemu. A je uplne jedno, jakeho plemene nebo jakeho oboru se to tyka.

U raslu nemame do chovu povinne NIC a presto drtiva vetsina zodpovednych chovatelu udela vse, co je mozne. A to je slusna radka vysetreni. Totez vidim u SBT. Kontrola zdravi tam je, jen se staci podivat. A ne to tak nesmyslne pausalne odsoudit.

5.2.2019 11:59
impact

XXX.XXX.34.213

Je videt, ze tomuto plemeni velice rozumite.

5.2.2019 12:17

impact napsal(a):
Je videt, ze tomuto plemeni velice rozumite.

no, hrozně .. tak jo, někteří něco dělají
a většina jen výstavy
zlobivé znám jen kluky a jen pár (ale ta paní to fakt nemusela zjednodušovat, každý pes je na psa jak na psa)
tak pardon ;-)

5.2.2019 12:21
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

a většina jen výstavy
zlobivé znám jen kluky a jen pár (ale ta paní to fakt nemusela zjednodušovat, každý pes je na psa jak na psa)
tak pardon ;-)

Tak ono taky hodně záleží, kde se mezi psy pohybujete. Jestli na výstavách, na sídlišti a nebo na sportovních akcích, cvičácích, trénincích, závodech. Já znám většinu stafbulíků právě těch "sporťáků".

5.2.2019 12:45
impact

XXX.XXX.34.213

a většina jen výstavy
tak pardon ;-)

Nechapu, proc ze sebe dobrovolne delate takovou hloupou ..... Fakt jako nevim, jak jinak to nazvat. Radobylezerni ton ala ja tomu hrozne rozumim a pritom o tom vite prdlajs. Ach jo. To muzete hrat na naivky z iFauny, co tohle misto berou jako vysokou psi skolu a vsechno, co se tu rekne, je pro ne jedine na svete platne. Pro cloveka z danych kruhu jste tim komentarem desne k smichu.

Jinak ta vetsina, co se pohybuje kolem me, se venuje lovecke praxi, canisterapii, bull sportum a nebo takovym tem behavym sportum typu canicross, apod.

5.2.2019 17:35

impact napsal(a):
Nechapu, proc ze sebe dobrovolne delate takovou hloupou ..... Fakt jako nevim, jak jinak to nazvat. Radobylezerni ton ala ja tomu hrozne rozumim a pritom o tom vite prdlajs. Ach jo. To muzete hrat na naivky z iFauny, co tohle misto berou jako vysokou psi skolu a vsechno, co se tu rekne, je pro ne jedine na svete platne. Pro cloveka z danych kruhu jste tim komentarem desne k smichu.

Jinak ta vetsina, co se pohybuje kolem me, se venuje lovecke praxi, canisterapii, bull sportum a nebo takovym tem behavym sportum typu canicross, apod.

a ? staffbull je jediný, co tohle dělá ? co to má s mou poznámkou ohledně ceny ?
nic
ale díky za osvětu !

5.2.2019 18:37
impact

XXX.XXX.34.213

a ? staffbull je jediný, co tohle dělá ? co to má s mou poznámkou ohledně ceny ?
nic
ale díky za osvětu !

Uzce to souvisi s Vasi poznamkou: ""ten pes kromě šaška nedělá nic"".

5.2.2019 18:59

impact napsal(a):
Uzce to souvisi s Vasi poznamkou: ""ten pes kromě šaška nedělá nic"".

ano, ten pes, co nedělá nic, je furt drahý, a je jich všude mraky, proto v tv lžou
už ?

6.2.2019 18:12
Staff99

XXX.XXX.68.151

Kromě saska nedělá nic? To nechápu... Ale můj pejsek (staffbul) nejezdí ani na výstavy a zatím ani na žádné bull sporty... A přesto s ním mám aktivit víc než dost. To, že napíšete že pes dělá jen tohle svědčí o tom, že buď nevíte co s ním a nebo jste tak líná, že nic jiného dělat nechcete a radši se valite na gauči. Jinak si to vysvětlit neumím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík