Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ruslana

15.2.2019 21:30
Ruslana

XXX.XXX.202.190

Dobrý den, mam 9ti letou fenečku plemene shi-tzu, přítel byl s feneckou venku na procházce, normálně se vycurala. Potom přišli domu, dala jsem ji dobrutku jak je u nás zvykem a všichni jsme šli do obýváku koukat na televizi, a najednou koukám pod ni byla louže na sedacce(samozřejmě ze jsme ji nijak netrestali, myslím si ze za to nemůže) ale zároveň jsem zoufalá protože je víkend a bojím se jestli nemá nějaký zánět. Stalo se nám to poprvé. Chtěla jsem se vás zeptat jestli má s tímto případem někdo zkušenosti. Předem dekuju za odpověď.

15.2.2019 22:10
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Ve větších městech fungují veteriny i o víkendu. Otevřete internet, najděte kliniku ve své blízkosti, která ordinuje v sobotu, a zítra tam fenku zavezte. Ještě lepší bude, když s sebou vezmete i ranní moč. Nikdo z nás tady nemá křišťálovou kouli a podle Vašeho popisu se skutečně nedá určit, co má fenka za problém.

15.2.2019 23:09
b.k

XXX.XXX.210.242

Nebo s ní byl partner na minutku a ona se prostě "nedočurala".. Zoufalá ? není důvod.
I starší fenka může mít potřebu víckrát denně - tak ji přes ten víkend pozorujte a pokud bude problém přetrvávat tak v pondělí na vet.. Momentálně bych to nehrotila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík