německý ovčák na prodej

Prodám Německého ovčáka - prodám 1,5 starého psa s průkazem původu, vhodný...
DohodouZdravím, chtěl bych se zeptat mam 3 měsíční štěně a má spadle jedno ucho druhé mu krásně stojí. Je potřeba nějakou spec. péči aby se mu postavilo nebo stačí vitamíny a jemné masirovani ucha. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Teda já už si přesně nepamatuju, kdy se mojí ovčandě postavily obě uši, ale stopro nějaký čásek chodila přesně jako ten váš....jedno ouško nahoru, jedno ouško dolu.
Dokonce ani nebyla krmená na "dnešní" poměry správně.....večer porci syrového hovězího, během dne mističku granulek Frolic....no a pak teda standardně pribiňáček a s dědou si k svačině zobli chleba se špekem nebo syrečky.....jediné, co je jí v té době přidávalo do jídla byl roboran.
My právě v pondělí míříme na veterinu nepozdava se mi jedna kycel u nej obcas jakoby zakolisal ale ma take poměrně velke tlapy. Tak uvidíme. Zatím byl od mala víceméně čistě na veprovem a kuřecím mase, pomalu si zvykame na granule a přemýšlím právě nad nějakým doplnkovym vitamínem na klouby.
gaflo, jestli tím masem myslíš fakt čistě maso a ne kosti, tak to je hodně špatně (a zdá se mi, že vidím prošlapy) a je třeba změnit krmení a to hned, to jen nějakou kloubní výživou nepořešíš
napsal(a):
gaflo, jestli tím masem myslíš fakt čistě maso a ne kosti, tak to je hodně špatně (a zdá se mi, že vidím prošlapy) a je třeba změnit krmení a to hned, to jen nějakou kloubní výživou nepořešíš
A co bys tak doporučil? Momentálně čekám nez mi dojdou granule pro juniory pro větší plemena. Maso sme vysadili a dáváme ted caniny.
Ale maso bylo s kostmi vepřové kotky vařené atd. Jinak fotky ve stoje.
Lalala, nic neříkám Ale typický příklad krmení štěněte velkého plemene domácí stravou.
Podle fotky mi přijde tak o měsíc starší, než 3. Krmení změňte hned. RC nic nevyřešíte, je to humus. Kupte kvalitnější granule. Maso klidně dejte třeba jako jednu dávku(ráno), kosti nikdy ne, tepelně upravené,např. žebírka po grilování, jen syrové, masem obalené(kuřecí krky, skelet). Není to ale jen o mase. Poměr vápník-fosfor, jen maso a nic je špatně. Když to krmení srovnáte, o uši se nebojte, Budou stát obě. Při výměně zubů, přidejte ty krky apod. můžete i hydrolyzovaný kolagen.
napsal(a):
Lalala, nic neříkám Ale typický příklad krmení štěněte velkého plemene domácí stravou.
Ale tak Bodlinko....neříkám, že nemáte v mnoha případech takového krmení pravdu, ale takhle to zase vypadá, že říkáte ...."štěně velkého plemene krmte pouze granulemi, jinak vám špatně naroste"....ono se holt u toho krmení musí trochu přemýšlet a prostě vědět čím krmím a proč
napsal(a):
Ale tak Bodlinko....neříkám, že nemáte v mnoha případech takového krmení pravdu, ale takhle to zase vypadá, že říkáte ...."štěně velkého plemene krmte pouze granulemi, jinak vám špatně naroste"....ono se holt u toho krmení musí trochu přemýšlet a prostě vědět čím krmím a proč
Jo, ano, musí se přemýšlet.
Proto bych něco takového nikomu nedoporučila. Kdo ví, tak se neptá a kdo neví, ten to na 99% pokazí.
Krmení domácí stravou není dobrá volba pro každého.
napsal(a):
Jo, ano, musí se přemýšlet.
Proto bych něco takového nikomu nedoporučila. Kdo ví, tak se neptá a kdo neví, ten to na 99% pokazí.
Krmení domácí stravou není dobrá volba pro každého.
Souhlas, taky si myslím, že v tomto případě budou granule lepší. Krmím masem fenu od jejího roka a půl, bude jí 8, dalo mi to teda hodně přemýšlení, sestavení krmné dávky, kolik, co, čeho, shánění info atd.....Není to jen tak. Až moje čuba umře a budu ještě vybírat štěndo, po několika letech krmení masem, bych do BARFU u štěněte v růstu nešla. Bála bych se toho.
O krmení normální stravou už něco vím, ale u štěněte bych do toho taky nešla. Můj odmalička čistě granulář nebyl, ale minimálně půlku dávky ty grancle pro jistotu měl.
to nejsou prošlapy, ale propady
ovčák se krmí třeba 2/3 rýže a 1/3 masa s kostmi a tím jsou myšleny skelety, křídla a podobně
takže jestli je to jinak, tak to už fakt radši ty granule..
barf blbý :-) ale, co potřebuje velký pes v období největšího růstu ? a dostane to z čeho ? před granulemi se krmilo zbytky.. a to vážně nebyly kotlety nebo kostky na guláš
ještě tohle - chodit, neskákat, ale chodit po malých úsecích častěji než 5km naráz a ne po asfaltu
+ kolagen s Céčkem