Volní 2 BŠO kloučci ze Camberku

Prodám Bílého švýcarské ovčáka - Štěňátka budou řádně odčervená, očkována,...
25000 KčLucka1989
XXX.XXX.168.155
Dobrý den, mám doma fenku bílého švýcarského ovčáka, dnes slaví 13 nerozeniny . V prosinci přestala chodit na zadní (dg. cauda equina a artroza, ta už rok a půl), na veterině nám bylo nabídnuto uspání, ale to jsem nechtěla, začali jsme jezdit na Dornovku a fyzioterapii, dva měsíce jsme fungovali, spravila se a v rámci možností hezky ťapala. Od minulé středy nastalo zhoršení, přestala chodit úplně, přestala reagovat na analgetika, ztěžka dýchá, dnes ráno mě vzbudilo její pokňukávání, venku se nevykaká, jak neustojí, takže mi kaká doma, čůrat ještě zvládá venku. S přítelem jsme se shodli, že se již zřejmě trápí a už nemá radost ze života.Je natolik věrná - jako každý pes, že se snaží být furt u mě, i když nemůže chodit, doplazí se ... Jsme na sebe maximálně fixované a předběžně jsme na zítra domluvení s doktorkou na uspání. Jen se s tím v sobě nemůžu smířit, ta myšlenka, že jsem to rozhodla a nechám ji uspat mě straší i v noci. Ale zřejmě jsem udělala dobře?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Děláte dobře. Ušetříte ji dalšího trápení, kdy by to šlo jenom k horšímu. Buďte statečná, a buďte s ní do poslední chvíle. Držím vám palce...
Lucka1989
XXX.XXX.168.155
Tak nějak se s tím smiřuju už od minulé středy, původně jsem uspání naplánovala na pátek, ale přijela jsem ve čtvrtek z práce a ona se hezky zvedla a hezky mě přišla přivítat, zmátlo mě to, říkala jsem si, že to byl jen špatný den, změna počasí a s doktorkou jsme se domluvily, že uvidíme tedy co po víkendu. V sobotu byla úplně vyškytlá, nebyla schopná jakéhokoliv pohybu, ležela na pelíšku a my jsme se jí snažili trochu polohovat, aby neležela jen na jednom místě, je celkem kachektická :-( ... v neděli to bylo trochu lepší, že se aspoň došla - teda doplazila se napít, u misky s jídlem jsem ji držela zadek ... Je zydýchaná i když v klidu leží, na 10 - 15 minut umí usnout a pak zase jen dýchá a po většinu dne má teplý a suchý čumák ... Vím že je nejvyšší čas, ale je to pro mě šíleně těžké
Lucka1989
napsal(a):
Tak nějak se s tím smiřuju už od minulé středy, původně jsem uspání naplánovala na pátek, ale přijela jsem ve čtvrtek z práce a ona se hezky zvedla a hezky mě přišla přivítat, zmátlo mě to, říkala jsem si, že to byl jen špatný den, změna počasí a s doktorkou jsme se domluvily, že uvidíme tedy co po víkendu. V sobotu byla úplně vyškytlá, nebyla schopná jakéhokoliv pohybu, ležela na pelíšku a my jsme se jí snažili trochu polohovat, aby neležela jen na jednom místě, je celkem kachektická :-( ... v neděli to bylo trochu lepší, že se aspoň došla - teda doplazila se napít, u misky s jídlem jsem ji držela zadek ... Je zydýchaná i když v klidu leží, na 10 - 15 minut umí usnout a pak zase jen dýchá a po většinu dne má teplý a suchý čumák ... Vím že je nejvyšší čas, ale je to pro mě šíleně těžké
...ani nevíte jak Vám rozumím, ale ona už nemá žádnou radost ze života, jen živoří.......milovat někoho znamená také ho umět pustit když přijde jeho čas.....to umění strašně moc bolí, ale je to to nelepší co můžete tomu koho milujete dát.....
napsal(a):
...ani nevíte jak Vám rozumím, ale ona už nemá žádnou radost ze života, jen živoří.......milovat někoho znamená také ho umět pustit když přijde jeho čas.....to umění strašně moc bolí, ale je to to nelepší co můžete tomu koho milujete dát.....
Hezky a pravdivě napsáno!
Zadavatelce přeji hodně síly!