Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
te.peckova
napsal(a):
Ahoj,
mám ještě rok na rozmyšlenou, ale rozhodně nechci nic zanedbat. Plánuju jít na VFU, kde bych mohla mít pejska na koleji. Máte nějaké zkušenosti, jak to tady chodí?
První rok na VFU budete mít takový fofr, že stejně na psa nebudete mít čas, i kdybyste ho tam mít mohla.
Uživatel s deaktivovaným účtem
pokud si dobře pamatuju, je možný mít psa na kauničkách v prvním patře. o pokoje s možností psa je velký zájem, taky to nemusí klapnout. pak je možné obvykle mít psa na privátě.
ale já jsem teda psa měla doma a holt jsem jezdila každý víkend.
napsal(a):
pokud si dobře pamatuju, je možný mít psa na kauničkách v prvním patře. o pokoje s možností psa je velký zájem, taky to nemusí klapnout. pak je možné obvykle mít psa na privátě.
ale já jsem teda psa měla doma a holt jsem jezdila každý víkend.
A platí i na tyhle "psí" pokoje přesnost podle vzdálenosti místa bydliště od školy? Já nechci být s fenkou jen o víkendech :( ještě to mám tak 4 hodiny cesty, takže se mi to ani nechce absolvovat každý týden.
te.peckova
napsal(a):
A platí i na tyhle "psí" pokoje přesnost podle vzdálenosti místa bydliště od školy? Já nechci být s fenkou jen o víkendech :( ještě to mám tak 4 hodiny cesty, takže se mi to ani nechce absolvovat každý týden.
Platí, ale se čtyřmi hodinami nemáte šanci. Slováci a lidi z Karlových varů vás prostě vždycky přebijí, budete ráda za jakoukoliv postel v prváku.
napsal(a):
Platí, ale se čtyřmi hodinami nemáte šanci. Slováci a lidi z Karlových varů vás prostě vždycky přebijí, budete ráda za jakoukoliv postel v prváku.
Aha, no to ne :O Ne že by se u rodičů měla špatně, ale já bez ní nechci být :(
Na spolubydlení je asi těžký sehnat lidi, aby jim pes nevadil, co? :/
te.peckova
napsal(a):
Aha, no to ne :O Ne že by se u rodičů měla špatně, ale já bez ní nechci být :(
Na spolubydlení je asi těžký sehnat lidi, aby jim pes nevadil, co? :/
To přece záleží na tom, s kým spolubydlet. Ale ano, už to nemusí být úplně jednoduché. Plus já jsem měla velkého psa (=bordel) a navíc hlídacího, kterýmu bych úplně nevěřila, že pustí v pohodě spolubydlící či návštěvy domů, když já tam nebudu. Takže bylo mnohem jednodušší a praktičtější nechat ho doma.
Ono taky časová náročnost studia během týdne je taková, že pes by stejně trávil dny pod lavicí nebo v kotci. A večer by si člověk nemohl ani nikam vyrazit.