KtalOlb

XXX.XXX.82.60
Dobrý den, už týden má moje 5ti měsíční fenka průjem. Bohužel se to nelepší ani po nasazení probiotik, které nám doporučila veterinářka. Průjem má min. 4krát za den a dneska už to byla i voda. Jí normálně a i pije. Stravu má pořád stejnou. Nevíte co by ji mohlo být? Prosím o pomoc
Uživatel s deaktivovaným účtem

kokcidie, giardie, nějaké to bakteriální přemnožení......
to vetka nechce vyšetření trusu a výtěr?
KtalOlb

XXX.XXX.82.60
Ne, jediný co nám k tomu řekla že asi něco špatného snědla venku a dala nám ty probiotika.

No, pokud je to už jen voda, tak bych nečekala a jela k jinému veterináři. A hned.

Přístup "něco sežrala, na probiotika" funguje u průjmu trvajícího den dva.
U týdenního průjmu už nikolivěk.

KtalOlb
napsal(a):
Dobrý den, už týden má moje 5ti měsíční fenka průjem. Bohužel se to nelepší ani po nasazení probiotik, které nám doporučila veterinářka. Průjem má min. 4krát za den a dneska už to byla i voda. Jí normálně a i pije. Stravu má pořád stejnou. Nevíte co by ji mohlo být? Prosím o pomoc
..týden už je strašně moc, změnila bych veterináře.......
KtalOlb

XXX.XXX.82.60
Dobře. Hned dneska k nějakému zajedu. Chci se ještě zeptat jestli to nemůže být něco vážného?

KtalOlb
napsal(a):
Dobře. Hned dneska k nějakému zajedu. Chci se ještě zeptat jestli to nemůže být něco vážného?
..nejsem veterinář, ale jako laika by mně zarazilo, že týden takhle průjmuje a veterinář s ním nic nedělá, vyjma té pasty.........jen ještě, proč jste nezkusili dietu - píšete, že je stále na stejné stravě.......pokud má chuť a žere, tak by s tou dietou nebyl asi žádný problém a střeva by si odpočinula - je to ale jenom můj názor laika musíte na veterináře....
KtalOlb

XXX.XXX.82.60
Dietu jsem zkusila. Dala jsem ji rýži jak mi bylo doporučeno ale tu po chvíli vyzvracela. Jí granule. Konzervy jsem ji přestala dávat.

První pomoc při prujmu je hladovka a az pak dieta.
Nejde krmit psa "normalne" porad dal...

KtalOlb
napsal(a):
Dietu jsem zkusila. Dala jsem ji rýži jak mi bylo doporučeno ale tu po chvíli vyzvracela. Jí granule. Konzervy jsem ji přestala dávat.
..granule ale nejsou dieta..........
KtalOlb

XXX.XXX.82.60
Hladovku na jak dlouho?

KtalOlb
napsal(a):
Hladovku na jak dlouho?
...seberte psa a jděte k veterináři - tedy jinému........

KtalOlb
napsal(a):
Hladovku na jak dlouho?
ted uz vazne nic nezkousejte - nekrmit, ale hlavne vyrazit k vetovi.