Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
Dohodou
Dobré odpoledne,
včera jsem se ptal v diskuzi, zda-li je vůbec možné starat se o štěně, když jsem poměrně časově zatížen (odkaz = https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3552987/mohu-mit-stene-pri-velkem-casovem-zatizeni?from-list=1#a3553005). Zdá se, že by můj plán byl realizovatelný, ale obávám se, že by se mé štěně mohlo cítit samo a mohlo by si tak vypěstovat nějaký psychický nedostatek. Dostal jsem ale nápad. Co kdybych namísto jednoho štěněte pořídil dvě. Čistě teoreticky by si tato štěňata vzájemně dopomáhala svou přítomností a necítila by se tak sama, jelikož by měla jeden druhého. Uvědomuji si, že dvě štěňata se rovnají minimálně dvakrát větší námaze, ale myslím, že bych to se svým rozvrhem dokázal zvládnout. Prakticky bych tento rozvrh neměnil a ubíral bych už jen ze svého volného času.
Co myslíte? Není to přetažené za vlasy? Předem Vám všem děkuji za odpovědi.
S pozdravem
(snad) Budoucí pejskař
Uživatel s deaktivovaným účtem
Naráz dvě? Do toho bych na vašem místě s takovou pracovní vytížeností nešla. Budou vymýšlet lumpárny společně a rozhodně v době vaší nepřítomnosti nebudou spát.
Geniální nápad! Máte strach, že jste moc pracovně vytížen a nebudete stíhat vychovat jednoho psa? Pořiďte si dva! Že vy se učíte od paní ministryně?
Dvě štěňata jsou opravdu výhoda v tom, že štěně nezůstane doma samo, že si spolu eventuelně vyhrajou, ale tím veškerá pozitiva končí.....mluvím z vlastní zkušenosti, sama jsem si pořizovala dvě štěňata a už nikdy více a to mám zahradu, takže o to jsem to měla jednodušší
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
A ještě uklidil, protože ta spoušť po 2 štěňatech zaměstná člověka na několik hodin denně
Mám v živé paměti chovatelku při odběru štěněte, měla naráz 2 vrhy, celkem 17 štěňat....tak ztrhanou ženskou jsem ještě nikdy neviděla, kruhy pod očima, rozcuchaná.....ale šťastná, že demoliční četa bude do dvou dnů pryč