Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2019 16:12
EnthusiasticDogOwner

XXX.XXX.132.89

Dobré odpoledne,

včera jsem se ptal v diskuzi, zda-li je vůbec možné starat se o štěně, když jsem poměrně časově zatížen (odkaz = https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3552987/mohu-mit-stene-pri-velkem-casovem-zatizeni?from-list=1#a3553005). Zdá se, že by můj plán byl realizovatelný, ale obávám se, že by se mé štěně mohlo cítit samo a mohlo by si tak vypěstovat nějaký psychický nedostatek. Dostal jsem ale nápad. Co kdybych namísto jednoho štěněte pořídil dvě. Čistě teoreticky by si tato štěňata vzájemně dopomáhala svou přítomností a necítila by se tak sama, jelikož by měla jeden druhého. Uvědomuji si, že dvě štěňata se rovnají minimálně dvakrát větší námaze, ale myslím, že bych to se svým rozvrhem dokázal zvládnout. Prakticky bych tento rozvrh neměnil a ubíral bych už jen ze svého volného času.
Co myslíte? Není to přetažené za vlasy? Předem Vám všem děkuji za odpovědi.

S pozdravem

(snad) Budoucí pejskař

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2019 16:18

Naráz dvě? Do toho bych na vašem místě s takovou pracovní vytížeností nešla. Budou vymýšlet lumpárny společně a rozhodně v době vaší nepřítomnosti nebudou spát.

25.2.2019 16:22
PumaCZ

XXX.XXX.102.140

Dvě štěnda jsou docela horor. Raději popřemýšlejte o psí školce, kam můžete psa na dobu, kdy jste v práci, umístit. Ale jak už Vám bylo řečeno v předešlé diskuzi, Vaše možnosti jsou jedny z těch lepší, tak už tolik neřešte a nevymýšlejte k*aviny :)

25.2.2019 16:26
EnthusiasticDogOwner

XXX.XXX.132.89

Asi máte pravdu. Moc to komplikuji.

25.2.2019 16:30
impact

XXX.XXX.195.92

To je naprosto koňskej nápad. Ty štěňata vytvoří dobře funkční smečku a Vás budou potřebovat leda tak k tomu, abyste jim nasypal misku.

26.2.2019 08:10

Geniální nápad! Máte strach, že jste moc pracovně vytížen a nebudete stíhat vychovat jednoho psa? Pořiďte si dva! Že vy se učíte od paní ministryně?

26.2.2019 09:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

impact napsal(a):
To je naprosto koňskej nápad. Ty štěňata vytvoří dobře funkční smečku a Vás budou potřebovat leda tak k tomu, abyste jim nasypal misku.

A ještě uklidil, protože ta spoušť po 2 štěňatech zaměstná člověka na několik hodin denně

26.2.2019 09:46

Dvě štěňata jsou opravdu výhoda v tom, že štěně nezůstane doma samo, že si spolu eventuelně vyhrajou, ale tím veškerá pozitiva končí.....mluvím z vlastní zkušenosti, sama jsem si pořizovala dvě štěňata a už nikdy více a to mám zahradu, takže o to jsem to měla jednodušší

26.2.2019 10:08

Inspektor Pišišvor napsal(a):
A ještě uklidil, protože ta spoušť po 2 štěňatech zaměstná člověka na několik hodin denně

Mám v živé paměti chovatelku při odběru štěněte, měla naráz 2 vrhy, celkem 17 štěňat....tak ztrhanou ženskou jsem ještě nikdy neviděla, kruhy pod očima, rozcuchaná.....ale šťastná, že demoliční četa bude do dvou dnů pryč

Přidejte reakci

Přidat smajlík