Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouDobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli se snese moje fenka s jinou , když potkáme jiné psy tak po nich nezavrči, nevyjede, nevšímá si jich. Pak chodím se svoji známou ven ta má fenku (b.kolie) a ta po té mé vyjíždí, vrči , lehce se někdy zakousne ale po chvilce je to dobré a ta moje ji to nijak nevrací ani štěknutím nic.. je to kříženec labradoraxxxx. Je to postelový mazel, a budou ji 2 roky , je vykastrovaná. Teď jsem přivedl 9ti týdenní štěně Zlatého Retrieverax , a ta moje asi žárlí , ucukává , utíká před malou , a když se malá k ní přiblížila a chtěla se ji "dotknout" tak za starší začala vrčet , hned jsem ji přerušil a teď leží sice spolu v posteli ale když se malá přiblíží k ni tak zavrčí zase , je pravda ze si viděli chvilu , ale malá pila z její misky a nic jen když byla u ni úplně. Mohu je nechat spolu až nebudu doma nebo je mám rozdělit radši ? Za jak dlouho by si měli zvyknou? A zvykne si vůbec fenka s fenkou?
Maila101
napsal(a):
Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli se snese moje fenka s jinou , když potkáme jiné psy tak po nich nezavrči, nevyjede, nevšímá si jich. Pak chodím se svoji známou ven ta má fenku (b.kolie) a ta po té mé vyjíždí, vrči , lehce se někdy zakousne ale po chvilce je to dobré a ta moje ji to nijak nevrací ani štěknutím nic.. je to kříženec labradoraxxxx. Je to postelový mazel, a budou ji 2 roky , je vykastrovaná. Teď jsem přivedl 9ti týdenní štěně Zlatého Retrieverax , a ta moje asi žárlí , ucukává , utíká před malou , a když se malá k ní přiblížila a chtěla se ji "dotknout" tak za starší začala vrčet , hned jsem ji přerušil a teď leží sice spolu v posteli ale když se malá přiblíží k ni tak zavrčí zase , je pravda ze si viděli chvilu , ale malá pila z její misky a nic jen když byla u ni úplně. Mohu je nechat spolu až nebudu doma nebo je mám rozdělit radši ? Za jak dlouho by si měli zvyknou? A zvykne si vůbec fenka s fenkou?
Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli se snese moje fenka s jinou
tohle byste měl přece vědět především vy, a ne lidi, kteří tu fenu neznají.
Mohu je nechat spolu až nebudu doma nebo je mám rozdělit radši ? Za jak dlouho by si měli zvyknou? A zvykne si vůbec fenka s fenkou?
vážně? Pokud feně nevěříte, tak je spolu rozhodně nenechávejte. Za jak dlouho si zvyknou a jestli vůbec, vám taky asi nikdo neřekne.
Jak probíhalo seznámení? A jak se chováte v těch situacích vy?