Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2019 08:52
kerolajn

XXX.XXX.86.225

Dobrý den, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost.
Máme 8 měsíční fenu. Je to naše první fena, takže nemáme ještě 100% jistotu, že poznáme hárání. Že by krvácela jsme si nevšimli, ale už tak týden šíleně objíždí nohy, a to i návštěvám. Posledních pár dní jsem si všimla, že venku čůrá vícekrát a krátce a pak hned k loužičce čuchá. Vždycky všechno vypustila najednou a nečuchala. Předpokládám, že si značkuje. Taky pořád chodí s čumákem po zemi a stopuje, asi psy. Když nějakého vidí i v dálce, chce za ním letět a taky se kvůli tomu ani nevykaká, i když se jí chce.
Teď k problému. Včera ležela na posteli a z ničeho nic z ní začala kapat moč. Ani neudělala čůrací posed, prostě se počůrala, což nedělala ani jako malé štěně. Dneska, když jsme přišly z procházky, na podlahu udělala úplně to samé. Může to nějak souviset s háráním a je to ok? Díky za rady.
PS: na veterinu jdeme za 2 týdny kvůli zákroku na zuby, tak se samozřejmě zeptáme, ale zajímá mě, jestli má někdo stejnou zkušenost.

Zupat

27.7.2022 17:24
Zupat

XXX.XXX.114.11

Dobrý den, mohu se zeptat co vám řekl vet? (Vím, ze reagují na starý příspěvek) Zda to bylo opravdu k harani? Me 10 léte fene se tohle zrovna děje ( konci harani) tak jestli to bylo opravdu k harani? U vet jsme byli, udělala sono a tam
vše v pořádku, ze to muže být i k tomu, ze ji mám sledovat, tak mě zajímá co řekl Vás vet Dekuju

27.7.2022 17:45
kerolajn

XXX.XXX.86.225

Zupat napsal(a):
Dobrý den, mohu se zeptat co vám řekl vet? (Vím, ze reagují na starý příspěvek) Zda to bylo opravdu k harani? Me 10 léte fene se tohle zrovna děje ( konci harani) tak jestli to bylo opravdu k harani? U vet jsme byli, udělala sono a tam
vše v pořádku, ze to muže být i k tomu, ze ji mám sledovat, tak mě zajímá co řekl Vás vet Dekuju

Dobrý den, bohužel si to už moc nepamatuji, ale nic vážného to nebylo, stalo se to jen 2x. A mám pocit, že se tehdy měnil čas ze zimního na letní, tak nám říkal, že to může být i tím časovým posunem. Pokud to ale takto máte u 10 leté feny, spíš bych řekla, jestli to není inkontinence v pokročilejším věku, protože nám se to stalo prakticky u štěněte a jen 2x

Zupat

30.7.2022 11:53
Zupat

XXX.XXX.114.11

Moc děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík