Dobrý den, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost.
Máme 8 měsíční fenu. Je to naše první fena, takže nemáme ještě 100% jistotu, že poznáme hárání. Že by krvácela jsme si nevšimli, ale už tak týden šíleně objíždí nohy, a to i návštěvám. Posledních pár dní jsem si všimla, že venku čůrá vícekrát a krátce a pak hned k loužičce čuchá. Vždycky všechno vypustila najednou a nečuchala. Předpokládám, že si značkuje. Taky pořád chodí s čumákem po zemi a stopuje, asi psy. Když nějakého vidí i v dálce, chce za ním letět a taky se kvůli tomu ani nevykaká, i když se jí chce.
Teď k problému. Včera ležela na posteli a z ničeho nic z ní začala kapat moč. Ani neudělala čůrací posed, prostě se počůrala, což nedělala ani jako malé štěně. Dneska, když jsme přišly z procházky, na podlahu udělala úplně to samé. Může to nějak souviset s háráním a je to ok? Díky za rady.
PS: na veterinu jdeme za 2 týdny kvůli zákroku na zuby, tak se samozřejmě zeptáme, ale zajímá mě, jestli má někdo stejnou zkušenost.
Zupat

XXX.XXX.114.11
Dobrý den, mohu se zeptat co vám řekl vet? (Vím, ze reagují na starý příspěvek) Zda to bylo opravdu k harani? Me 10 léte fene se tohle zrovna děje ( konci harani) tak jestli to bylo opravdu k harani? U vet jsme byli, udělala sono a tam
vše v pořádku, ze to muže být i k tomu, ze ji mám sledovat, tak mě zajímá co řekl Vás vet Dekuju
Zupat
napsal(a):
Dobrý den, mohu se zeptat co vám řekl vet? (Vím, ze reagují na starý příspěvek) Zda to bylo opravdu k harani? Me 10 léte fene se tohle zrovna děje ( konci harani) tak jestli to bylo opravdu k harani? U vet jsme byli, udělala sono a tam
vše v pořádku, ze to muže být i k tomu, ze ji mám sledovat, tak mě zajímá co řekl Vás vet Dekuju
Dobrý den, bohužel si to už moc nepamatuji, ale nic vážného to nebylo, stalo se to jen 2x. A mám pocit, že se tehdy měnil čas ze zimního na letní, tak nám říkal, že to může být i tím časovým posunem. Pokud to ale takto máte u 10 leté feny, spíš bych řekla, jestli to není inkontinence v pokročilejším věku, protože nám se to stalo prakticky u štěněte a jen 2x
Zupat

XXX.XXX.114.11
Moc děkuji