Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2019 21:30
Kattarin775

XXX.XXX.135.153

Dobrý den,

Strašně se mi zalíbilo plemeno Vipet s přítelem se rozhodujem, že si ho koupíme. Jenom by mě zajímalo kolik tak stojí. Děkuji za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2019 22:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vipet je sice elegantní domácí povaleč, ale potřebuje si někdy zasprintovat. Máte kde?

Cena se motá kolem 15 000, někdy méně, ale i více.

3.4.2019 14:47
GloriaTheWhippet

XXX.XXX.156.2

Pozor na to, vipet je sice úžasný psík, ale není pro každého. Mají specifickou povahu a silný lovecký pud. Dobře zvažte, jestli jste ochotní toto přijmout, protože to neodnaučíte.

Jinak ano, cena kolem těch 15-20.

3.4.2019 15:18
tero

XXX.XXX.100.102

Kattarin775 napsal(a):
Dobrý den,

Strašně se mi zalíbilo plemeno Vipet s přítelem se rozhodujem, že si ho koupíme. Jenom by mě zajímalo kolik tak stojí. Děkuji za odpověď

Nejprve se starejte o vlastnosti plemene a jeho potřeby a pak až o cenu.Máme ho doma...

4.4.2019 08:33
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já se vyjádřím jen k tomu, že se zadavatel ptá na cenu. Tak já tomu naprosto rozumím. Samozřejmě, že nejdůležitější je znát vlastnosti a potřeby plemene a až potom cenu. Ale třeba už ty vlastnosti zná a chápu, že chce znát i cenu. Upřímně moc nechápu, proč většina chovatelů na svých stránkách nebo v inzerci normálně nezveřejní cenu? To se za tu cenu stydí? Nebo nechce, aby to věděla "konkurence"? Nebo jaký je k tomu důvod? Možná by si ušetřili i pár telefonátů, kde se někdo zeptá a po sdělení ceny má hned jasno, že psa nechce. Ono pro někoho je rozdíl jestli 15 nebo 30 tisíc. Já když jsem sháněla štěně, tak jsem si připadala jak blbec - vždycky jsem popsala jaké štěně chceme, pohlaví, preferovaná barva atd... , pak co štěněti nabízím, co s ním mám v plánu dělat a pak nakonec jakoby "mimochodem" jaká je cena? O plemeni jsem věděla všechno. Ale kdybych napsala jen požadavky na barvu a pohlaví, a zeptala se na cenu, tak mám takový pocit, že pro spoustu chovatelů nebudu seriózní zájemce a štěně mi nedají.

Co si tak pamatuji, tak dříve bývala cena normálně uvedena, ještě když jsme sháněli štěně retrívra, tak u většiny nabídek byly i ceny. A dneska? Dneska je celkem nemožné zjistit jen tak informačně cenu, bez toho, aby jste se zeptali chovatele nebo majitele daného plemene.

28.12.2021 14:48
Vricedo

XXX.XXX.173.227

cena se teď pohybuje okolo 30 000-40 000

Přidejte reakci

Přidat smajlík