Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2019 19:44
neluše

XXX.XXX.146.210

Dobrý den, dnes jsem si všimla, že moje 13.mesíční fenka má opelichanou špičku ocasu. Vím jistě, že si ho neokusuje, možná s ním občas do něčeho praští, ale to je tak všechno. Nemá to citlivé, ani svědivé, nemá tam žádnou ranku. Jinde olisalá není.
Nemáte nějaký tip, co by to mohlo být?
Příští týden s ní skočím k vetovi, ale třeba mi poradíte, co s tím, nebo co po vetovi mám chtít.

Děkuji za reakce 🙂

Na fotkách to moc vidět není.

13.4.2019 20:07
fikovnice

XXX.XXX.135.170

neluše napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem si všimla, že moje 13.mesíční fenka má opelichanou špičku ocasu. Vím jistě, že si ho neokusuje, možná s ním občas do něčeho praští, ale to je tak všechno. Nemá to citlivé, ani svědivé, nemá tam žádnou ranku. Jinde olisalá není.
Nemáte nějaký tip, co by to mohlo být?
Příští týden s ní skočím k vetovi, ale třeba mi poradíte, co s tím, nebo co po vetovi mám chtít.

Děkuji za reakce 🙂

Na fotkách to moc vidět není.

Teda narovinu - mně se to vylisalé nezdá takměr vůbec. Nesledujete ji příliš?

13.4.2019 20:13
Terven

XXX.XXX.110.147

Na fotkách se mi to vylysalé nezdá...co je to za plemeno?
Jenom se teda omlouvám - mělo by být LYSÝ ocas.

13.4.2019 20:36
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Terven napsal(a):
Na fotkách se mi to vylysalé nezdá...co je to za plemeno?
Jenom se teda omlouvám - mělo by být LYSÝ ocas.

Ale fuuuuj, tak takováto hrubka se mi už dlouho nestala, stydím se!

13.4.2019 20:42
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Ale fuuuuj, tak takováto hrubka se mi už dlouho nestala, stydím se!

Jen jsi opsala Já se zarazila už u nadpisu a šrotovalo mi: lysý, lýtko, lýko, lyže...

13.4.2019 20:45
neluše

XXX.XXX.146.210

Kruci, to je ostuda ☹️
Je nahouby, že to nejde opravit.

Jedeme za měsíc na výstavu a nerada bych aby se jí TO rozlezlo.
Trošku jsem tu fotku přiblížila, už je to znát líp. 1. foto LYSÉHO 🤫 místa a 2. foto kousíček výš.

13.4.2019 20:47
fikovnice

XXX.XXX.135.170

neluše napsal(a):
Kruci, to je ostuda ☹️
Je nahouby, že to nejde opravit.

Jedeme za měsíc na výstavu a nerada bych aby se jí TO rozlezlo.
Trošku jsem tu fotku přiblížila, už je to znát líp. 1. foto LYSÉHO 🤫 místa a 2. foto kousíček výš.

...tak stane se, ale v první chvíli jsem se teda fest zastyděla...

13.4.2019 20:49
neluše

XXX.XXX.146.210

Jo a ještě je to německá doga 😁

13.4.2019 20:52
fikovnice

XXX.XXX.135.170

lesnížínka napsal(a):
Jen jsi opsala Já se zarazila už u nadpisu a šrotovalo mi: lysý, lýtko, lýko, lyže...

Jinak jsi teda dobrá, že dáš do kupy vyjmenovaná slova, to já už teda horko těžko a jen po některých písmenech. Mně tam i/y dává cit pro jazyk. A ten mi teda tentokrát selhal, ano, reagovala jsem a opsala úvodní příspěvek, ale i tak...

13.4.2019 21:42
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Jinak jsi teda dobrá, že dáš do kupy vyjmenovaná slova, to já už teda horko těžko a jen po některých písmenech. Mně tam i/y dává cit pro jazyk. A ten mi teda tentokrát selhal, ano, reagovala jsem a opsala úvodní příspěvek, ale i tak...

Mě to dělá klávesnice(tedy hlava s ní nějak nespolupracuje) už jsem si toho všimnula x krát, že na compu napíšu chyby, které bych normálně nikdy rukou nenapsala. Je to nějaká porucha, nějaká dys...třeba? Zrovna onehdá jsem napsala jinde: teprve mi lezou ze zemně! Chápeš to?!?
Vyjmenovaná slova: a víš proč? to je asi to jediné, co jsem se v češtině byla ochotná naučit. Tím mé znalosti češtiny také končí

13.4.2019 22:01
neluše

XXX.XXX.146.210

Tááák děvčata, nadpis už je správně 😉

K tomu ocasu už nic nemáte?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2019 22:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naše buli měla lysinku na hlavě a uprostřed ocásku, myslím, že jsem se tenkrát nějak proklikala na netu k chybějícímu prvku, tuším zinek? Nicméně dostávala tenkrát Aptoflex, tam nějaké prvky jsou, věkem to zmizlo... už to nemá. prej je to u bulíku normální.
Edit:může to mít od sezení si na ocásku...

13.4.2019 22:48
fikovnice

XXX.XXX.135.170

neluše napsal(a):
Tááák děvčata, nadpis už je správně 😉

K tomu ocasu už nic nemáte?

Já nevím, mně se to nezdá fakt jako vylYsalé :-). Každopádně pokud ano, tak to může mít mnoho příčin, např. mykotická infekce. Ale to by ji asi svědilo či pálilo...

13.4.2019 22:53
neluše

XXX.XXX.146.210

Aptoflex ta moje taky dostává.
No nic, třeba to je jen línáním, nebo si ho odřela, i když tam nemá žádný bolák. Uvidíme co se z toho vyklube.
Teď tedy bojujeme s potkanama, tak doufám, že od nich nic nechytla.

13.4.2019 22:56
fikovnice

XXX.XXX.135.170

neluše napsal(a):
Aptoflex ta moje taky dostává.
No nic, třeba to je jen línáním, nebo si ho odřela, i když tam nemá žádný bolák. Uvidíme co se z toho vyklube.
Teď tedy bojujeme s potkanama, tak doufám, že od nich nic nechytla.

A psala jste, že na to nijak nereaguje, že? Jako že by si to nějak nadměrně lízala, apod....?

13.4.2019 22:58
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Naše buli měla lysinku na hlavě a uprostřed ocásku, myslím, že jsem se tenkrát nějak proklikala na netu k chybějícímu prvku, tuším zinek? Nicméně dostávala tenkrát Aptoflex, tam nějaké prvky jsou, věkem to zmizlo... už to nemá. prej je to u bulíku normální.
Edit:může to mít od sezení si na ocásku...

Fakt? Fakt se to dá takto "osedět"? To mě celkem překvapuje, ale nemám s těmito plemeny praktické zkušenosti.

14.4.2019 07:17
neluše

XXX.XXX.146.210

fikovnice napsal(a):
A psala jste, že na to nijak nereaguje, že? Jako že by si to nějak nadměrně lízala, apod....?

Zatím si toho vůbec nevšímá.

Nejdříve mě právě napadla plíseň, ale to by si drbala.
Teď si zase říkám, jestli nechytla něco od těch potkanů. V pátek mi je pomáhala vraždit a viděla jsem jak se procházejí po jejím venkovním gauči. Všichni potkani tedy vypadali velice zdravě 🙂

Třeba to opravdu nic není, jen jsem to chtěla začít řešit dřív, než by měla ten ocas holý do půlky.
Když bych teď dala zdraví, které je pro mě důležitější stranou, tak se mi nechce jet na výstavu s naháčem 😁

14.4.2019 15:47
fikovnice

XXX.XXX.135.170

neluše napsal(a):
Zatím si toho vůbec nevšímá.

Nejdříve mě právě napadla plíseň, ale to by si drbala.
Teď si zase říkám, jestli nechytla něco od těch potkanů. V pátek mi je pomáhala vraždit a viděla jsem jak se procházejí po jejím venkovním gauči. Všichni potkani tedy vypadali velice zdravě 🙂

Třeba to opravdu nic není, jen jsem to chtěla začít řešit dřív, než by měla ten ocas holý do půlky.
Když bych teď dala zdraví, které je pro mě důležitější stranou, tak se mi nechce jet na výstavu s naháčem 😁

A má tam ještě nějaké jiné změny? Třeba šupinky kůže?

14.4.2019 16:40
neluše

XXX.XXX.16.156

Nic tam nemá, "jen" jí je vidět kůže.

15.4.2019 17:24
bobina65

XXX.XXX.124.148

Napište dotaz a požádejte o radu ..MVDr Milan Štourač , ten ví o dogách vše a je i rozhodčí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík