Německý ovčák štěňata s PP FCI

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice Moravská Kometa. Tmavě vlkoše...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Letos jsem zatím dala jednu pipetu od Biovety, pro ne moc koupající se psy účinkuje dobře, pro jednoho potápěče a plavce ne, budu zkoušet toto, protože budu muset dávat častěji:
https://www.zbozi.cz/vyrobek/pet-health-care-fytopipeta-6-x-10-ml/
Uživatel s deaktivovaným účtem
kristýna vacířová
napsal(a):
No...ja nepouzivam nic...protoze to nepomaha...takovejch penez jsme do toho investovali a nic nepomohlo....Ja si normalne vezmu vatovou tycinku(uchostour)nejaky olej a vykroutim to...musim ja,protoze se toho ostatni stiti.I sousedka byla u mne a chtela vykroutit kliste. ☺
Jo, taky znám hodně lidí, kteří se štíti...kdyby bylo klíště velikosti sklípkana, tak to chápu
napsal(a):
Letos jsem zatím dala jednu pipetu od Biovety, pro ne moc koupající se psy účinkuje dobře, pro jednoho potápěče a plavce ne, budu zkoušet toto, protože budu muset dávat častěji:
https://www.zbozi.cz/vyrobek/pet-health-care-fytopipeta-6-x-10-ml/
Já zrovna od Biovety používám spoty dlouhá léta pro smečku koupajících se labradorů a naprosto v pohodě
janaa
napsal(a):
Já zrovna od Biovety používám spoty dlouhá léta pro smečku koupajících se labradorů a naprosto v pohodě
U nás dva psi OK, ti sice do vody vlezou, ale nejsou to kdovijaci plavci, na nich jsem opravdu žádné klíště nenašla, jen ta jedna potápka má denně tak dvě. Není to moc, tak další dávku zatím dávat nebudu. Uvidíme, jak to bude, až se bude koupat denně.
fikovnice
napsal(a):
Já se neštítím, ale mám respekt. A když vytáhnu zvířeně a ono to nasadí tu svoji rychlost a běží mi to po ruce, radost nemám.
Běhajících pochytám hodně už rovnou psovi na kožichu, člověk se tak nějak stane otrlým a už mu to ani nepřijde. Ale taky nemám radost, když se mně nějaké přicucne na nohu nebo jinam...a člověk by se divil, kam až ty malé mrchy vlezou
macomb
napsal(a):
Mám obojky od Beapharu na psa i kočky a můžu říct ,že dobrý a do žrádla ještě přidávám piv. kvasnice.
Taky používám obojek Beaphar a jsem s ním spokojená. A to navíc mám na celou sezonu jen jeden a neměním. Letos mám na jednom psovi právě Beaphar a na druhém Menforsan - taky přírodní a zatím dobrý, tak uvidíme.
A ke klíšťatům - taky se jich štítím. A to mi nevadí pavouci, jakýkoli brouk, hmyz atd.... ale klíště jo. Holou rukou bych na něj nesáhla. Ale zase se neštítím tak, že bych nebyla schopná ho vyndat kleštičkama - to zase v pohodě vyndám. Ale znám lidi, kteří klíště tahají normálně holou rukou a mám husinu jen když si to představím .
marcelaamax
napsal(a):
Taky používám obojek Beaphar a jsem s ním spokojená. A to navíc mám na celou sezonu jen jeden a neměním. Letos mám na jednom psovi právě Beaphar a na druhém Menforsan - taky přírodní a zatím dobrý, tak uvidíme.
A ke klíšťatům - taky se jich štítím. A to mi nevadí pavouci, jakýkoli brouk, hmyz atd.... ale klíště jo. Holou rukou bych na něj nesáhla. Ale zase se neštítím tak, že bych nebyla schopná ho vyndat kleštičkama - to zase v pohodě vyndám. Ale znám lidi, kteří klíště tahají normálně holou rukou a mám husinu jen když si to představím .
Tahám rukou. Jak z psa,tak z koně.
Dája6
napsal(a):
Dobrý den,
taky tahám prsty psy i kočky toulavky. Než bych zašla pro dráčka tak mi kočky utečou. Proto jednoduché pro mě jsou prsty.
Dája
Když jde už chytit do prstů, tak rovnou tahám, pokud je to prcek, jdu pro pinzetu(no, většinou ji nosím v kapse) Nemám problém na něj šáhnout, vždyť je to hmyzák jako každý jiný...jen mne prostě víc s.re
napsal(a):
Běhajících pochytám hodně už rovnou psovi na kožichu, člověk se tak nějak stane otrlým a už mu to ani nepřijde. Ale taky nemám radost, když se mně nějaké přicucne na nohu nebo jinam...a člověk by se divil, kam až ty malé mrchy vlezou
Jo jo, to máte pravdu!
marcelaamax
napsal(a):
No já tady onehdá psala, že holou rukou už klíšťata tahat nebudu...a zas na to došlo. Přijde mi, že prostě v rukou má člověk největší cit a když má za desetiletí grif jak na ně...i když onehdá jsem jedno přetrhla - v těle kocoura zůstala hlavička, venku celé tělo se všemi (ještě hýbajícími se) končetinami!
Dája6
napsal(a):
lesnížínka
já nic nenosím, ale prsty mám stále, tak je prostě použijí. No zatím nikdy nic se mi nestalo a snad to tak zůstane. Já se žádného živočicha neštítím, nic mi ze zvířátek nevadí
Dája
Šťastná to žena!
Já mám tak neskutečnou fobii z hadů, že je to fakt snad na léčení. Mám na zahradě užovku (teda prý - dle znalce; vyfotit se podařil jen konec, ne hlava), znalec ji zhodnotil tak, že prý takto mohutné užovky se dnes už vidí málo a co bych já dala za to, kdyby ji někdo odchytil!
fikovnice
napsal(a):
Šťastná to žena!
Já mám tak neskutečnou fobii z hadů, že je to fakt snad na léčení. Mám na zahradě užovku (teda prý - dle znalce; vyfotit se podařil jen konec, ne hlava), znalec ji zhodnotil tak, že prý takto mohutné užovky se dnes už vidí málo a co bych já dala za to, kdyby ji někdo odchytil!
Zrovna jsem o víkendu viděla v pořadu Chcete mě, jak odbourávají fobie z hadů a pavouků v ZOO Praha...s hadem bych to asi zvládla, ale na sklípkana by mě nedonutili ani se podívat, to vím jistě
napsal(a):
Zrovna jsem o víkendu viděla v pořadu Chcete mě, jak odbourávají fobie z hadů a pavouků v ZOO Praha...s hadem bych to asi zvládla, ale na sklípkana by mě nedonutili ani se podívat, to vím jistě
Mám to stejně....pavouci "fujky-fujky"
Do určitý velikosti mi nevadí, i když se nehrnu do toho, aby je brala do ruky, tak ale zároveň z nich nemám hysterický záchvaty, to by ani v baráku nešlo..."třesavka velká" kam se podíváš, ty velký odchytávám do skleniičky a vyhazuju "na svobodu", ty menší mají smůlu, ty vysávám .
Ale třeba takovej vyvedenej pokoutník domácí (o sklípkanech nemluvim, ty doma nemám) to je teda pochoutka a můžu si stokrát říkat, že pavouci jsou užiteční a že ze mě mají větší strach než já z nich....teda strach nemám, ale strašně se toho štítim.....Had je v pohodě...na jedovatý teda nesahám, ale třeba s hroznýškem, když to jde se "pomazlim".
No a moje kolegyně to má obráceně, hysterčí i z hada na obrázku...zatímco pavouka vezme normálně do ruky - jakoukoliv velikost...........to mě to teda hlava nebere.
Klíšťata jsou mi teda taky fest nepříjemný, ale jsou mrňavý tak to dávám....ale když mi naběhne na ruku, potvora jedna placatá, tak je to taky hnus.
Edit: kdysi měli děti takovýho plyšovýho pavouka...s hadičkou a balonkem, který když se zmáčkl, tak pavouk skočil....no i na něj jsem moc nesahala i když to skutečný pavouk nebyl.
S pavoukama to mám podobně. Malého skouknu, pozdravím, v zahradě případně: pozor, pozor, šupej na bok, jdu sem kopat, ať nepřijdeš k úrazu. Velkého obejdu obloukem: nenech se rušit, já jen procházím. Jestli je pokoutník takový ten největší domácí pavouk...tak to zdrhám a oklepávám se ještě hodinu a snažím se rozehnat husí kůži, co mi vyskočila Paradoxně sklípkana jsem sice zblízka neviděla(jasně přes sklo v zoo) ale bych se ho nejspíš nebála, nepřijde mi strašný ani hnusný, protože ten už je takový chlupatý a chlupatého mi nevadí vůbec nic. Hadice mi nevadí taky žádné a vůbec mi nepřijdou hnusné. My tu máme své domácí užovky.
lesnížínka
napsal(a):
S pavoukama to mám podobně. Malého skouknu, pozdravím, v zahradě případně: pozor, pozor, šupej na bok, jdu sem kopat, ať nepřijdeš k úrazu. Velkého obejdu obloukem: nenech se rušit, já jen procházím. Jestli je pokoutník takový ten největší domácí pavouk...tak to zdrhám a oklepávám se ještě hodinu a snažím se rozehnat husí kůži, co mi vyskočila Paradoxně sklípkana jsem sice zblízka neviděla(jasně přes sklo v zoo) ale bych se ho nejspíš nebála, nepřijde mi strašný ani hnusný, protože ten už je takový chlupatý a chlupatého mi nevadí vůbec nic. Hadice mi nevadí taky žádné a vůbec mi nepřijdou hnusné. My tu máme své domácí užovky.
Ježkovy voči, jak své domácí užovky? Že už je poznáš konkrétně, že tam přebývá třeba x let?
lesnížínka
napsal(a):
Jo jo....pokoutník je ta hnusná chlupatá velká věc.
Dřív jich bejvalo v baráku plno...naštěstí ne všichni tak velcí, ale jeden buchnul ze stropu vedle mojí hlavy na polštář....to jsem byla fakty na infarkt a nejhorší bylo, že jsem ho pak nemohla najít a to prostě nejde jít znova spát, když víte, že tam někde JE.
No nakonec to dobře dopadlo a byl odchycen.
Postupem času ho opravdu vytlačila třesavka velká....která taky může narůst docela dost, ale už mi nepřivodí infarkt.
Ale třeba když uklízím kůlnu, tak samozřejmě jen do té doby než vyběhne první "tarantule", pak končím
napsal(a):
Jo jo....pokoutník je ta hnusná chlupatá velká věc.
Dřív jich bejvalo v baráku plno...naštěstí ne všichni tak velcí, ale jeden buchnul ze stropu vedle mojí hlavy na polštář....to jsem byla fakty na infarkt a nejhorší bylo, že jsem ho pak nemohla najít a to prostě nejde jít znova spát, když víte, že tam někde JE.
No nakonec to dobře dopadlo a byl odchycen.
Postupem času ho opravdu vytlačila třesavka velká....která taky může narůst docela dost, ale už mi nepřivodí infarkt.
Ale třeba když uklízím kůlnu, tak samozřejmě jen do té doby než vyběhne první "tarantule", pak končím
U nás bylo vždycky pokoutníků hodně, letos jsem teda viděla asi jen dva a už mrtvý. Pamatuju v létě před 3 lety, to jsem myslela, že už mě z nich raní mrtvice, byli všude... v koupelně v ručníku, v hadru na prach, manžel měl jednoho rovnou v posteli, když jsem přijela z dovolené. Byla tenkrát hrozná vedra, v podkroví se nedalo spát, jenže v pokoji, který máme pro hosty, byly ty potvory každý večer nejmíň čtyři. Tak jsem se zase přestěhovala zpátky a raději snášela to vedro.
napsal(a):
U nás bylo vždycky pokoutníků hodně, letos jsem teda viděla asi jen dva a už mrtvý. Pamatuju v létě před 3 lety, to jsem myslela, že už mě z nich raní mrtvice, byli všude... v koupelně v ručníku, v hadru na prach, manžel měl jednoho rovnou v posteli, když jsem přijela z dovolené. Byla tenkrát hrozná vedra, v podkroví se nedalo spát, jenže v pokoji, který máme pro hosty, byly ty potvory každý večer nejmíň čtyři. Tak jsem se zase přestěhovala zpátky a raději snášela to vedro.
Bože, tak to doufám, že mě nepotká....horor v přímém přenosu.