Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lenkavos

9.5.2019 10:28
Lenkavos

XXX.XXX.76.83

Dobry den.dnes jsem narazila na inzerat,kde uvadi,ze stenata maji otce i matku s PP ale stenata jsou bez PP.je to mozne?zatim jsem videla jen pripady,ze jeden z rodicu byl bez PP a proto nebylo mozne uchovneni.

9.5.2019 10:43
assil

XXX.XXX.84.75

Jeden nebo oba rodiče s PP mají vady - zdravotní, povahové, exteriérové, díky kterým nemůžou být uchovněni a tím mít štěńata s PP. Tak na nich mrskaj alespoň bezpapíráky. Zájemcům samozřejmě budou říkat, že na uchovnění neměli čas.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2019 10:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ale to se vám celé plete, jak je to s tím uchovněním. neuchovňujete vrh aby dostal pp. uchovňují se rodiče. narodí se zvíře s PP a aby ono samo mohlo mít potomstvo s PP, je potřeba nejdřív uchovnit ho, to znamená, uznat, že toto zvíře může do chovu. Jen PP nestačí.

no takže bezpapíráků "po rodičích s PP" je habakuk.

9.5.2019 12:29
bobina65

XXX.XXX.124.148

Lenkavos napsal(a):
Dobry den.dnes jsem narazila na inzerat,kde uvadi,ze stenata maji otce i matku s PP ale stenata jsou bez PP.je to mozne?zatim jsem videla jen pripady,ze jeden z rodicu byl bez PP a proto nebylo mozne uchovneni.

No nebo se jedná o jedince s PP , ale ne stejné rasy. Také jsem zažila majitele chovné feny, kterou nakryl pes s PP jiné rasy a velikosti. Majitel feny pak štěňata prodával docela draho s tím, že oba rodiče mají rodokmen. Tak možné je vše.

Přidejte reakci

Přidat smajlík