ISARA BOHEMIA štěně kavalíra

Prodám Kavalír king charles španěla - Ch. st. ISARA BOHEMIA nabízí k zadání...
30000 Kčfr0n
XXX.XXX.144.57
dobry den, chtel bych se zeptat mame doma 3 mesicni stene. a zacal mit dost ridkou stolici. vetsinou to je tak ze rano hodi normalni peknej bobek. pak celej den nic a k veceru to znej leze dost rychle. ze vstane a hned musi a to pokracuje az do rana kazde 3 hodiny. a stolice je dost ridka.
pije a papa normalne hodne a hravej je dost takze to nevypada ze by ho neco trapilo.
nezazil nekdo neco podobneho? ted menime stravu protoze mel i horsi srst a lupy a to je znak toho ze mu nesednou granulky.
predem diky moc
Uživatel s deaktivovaným účtem
jo, něco podobného
příčina giardie
fr0n
napsal(a):
dobry den, chtel bych se zeptat mame doma 3 mesicni stene. a zacal mit dost ridkou stolici. vetsinou to je tak ze rano hodi normalni peknej bobek. pak celej den nic a k veceru to znej leze dost rychle. ze vstane a hned musi a to pokracuje az do rana kazde 3 hodiny. a stolice je dost ridka.
pije a papa normalne hodne a hravej je dost takze to nevypada ze by ho neco trapilo.
nezazil nekdo neco podobneho? ted menime stravu protoze mel i horsi srst a lupy a to je znak toho ze mu nesednou granulky.
predem diky moc
Čím konkrétně krmíte? Jaká je krmná dávka, kolikrát denně? To jsou důležité informace, které byste měl doplnit.
fr0n
XXX.XXX.144.57
prechazime z carnilove salmon turkey na brit care puppy lamb a rice
krmime 5x denne podle tabulky. + mu davame vlocky a mrkvicku aby mel lepsi strevicka. kdyz ma prujem
diky
fr0n
napsal(a):
prechazime z carnilove salmon turkey na brit care puppy lamb a rice
krmime 5x denne podle tabulky. + mu davame vlocky a mrkvicku aby mel lepsi strevicka. kdyz ma prujem
diky
Vím, že jsou tu příznivci granulí Brit care, já teda mezi ně nepatřím... Co zkusit úplně opustit krmení granulemi a krmit masem? Je zde na to plno diskuzí, jedna je hned zde někde - tuším ohledně krmení čivavy. Ale samozřejmě u takto mladého štěnda bych já navštívila veta, či alespoň absolvovala se psem koprologické vyšetření. To jste dělali?
fr0n
XXX.XXX.144.57
to vysetreni ne. asi zajdem
prechazime protoze hodne priznaku ukazuje na to ze mu stravs co ma nesedne. jak jsem psal. spatna srst a lupy. to nemel kdyz jsme si ho privezli a pani co ma kavaliry rikala ze ona je s brit spokojena u kavaliru ze to dobre snasej
Sem to dám tedy taky.
(ostatní snad prominou)
https://www.stream.cz/adost/10030066-psi-zradlo-co-je-odpad-za-velke-penize-a-cim-zvire-rozhodne-nekrmit?rss&dop-ab-variant=9&seq-no=3
fr0n
napsal(a):
to vysetreni ne. asi zajdem
prechazime protoze hodne priznaku ukazuje na to ze mu stravs co ma nesedne. jak jsem psal. spatna srst a lupy. to nemel kdyz jsme si ho privezli a pani co ma kavaliry rikala ze ona je s brit spokojena u kavaliru ze to dobre snasej
brit bych prostě nedala. To carnilove proti britu je prostě lepší. Napřed důležité zjistit co mu vadí.
Zdravím :) My sme si priviezli 7 týždňové šteniatko a prakticky od prvého dňa malo hnačku. Na chvíľu to ustalo,potom zasa...veterinár mu pichol 2x injekciu,zavodnil ho glukozou, my sme ho zavodňovali glukozou aj doma. Samozrejme malo diétnu stravu-ryžu, kuracie maso,mrkvu. Naším problémom boli tiež giardie plus alergia na kuracie maso v akejkolvek forme. Takže kuracie viac nedávame, šteniatko začalo vylučovať pevnú stolicu a prestáva sa aj škrabať, čo bol tiež znak alergickej reakcie na potravu.
Určite treba zájsť k veterinárovi-ked nič iné, aspoň budete mať istotu, že vaše šteniatko je zdravé :)
S těma giardiema. Jelikož jsme měli podobný problém, jak popisuje zadavatelka, řešily se na veterině i giardie. Tehdy mi na dotaz, jestli to není nima vet řekl, že ony jsou následek, ne příčina. pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.
lesnížínka
napsal(a):
S těma giardiema. Jelikož jsme měli podobný problém, jak popisuje zadavatelka, řešily se na veterině i giardie. Tehdy mi na dotaz, jestli to není nima vet řekl, že ony jsou následek, ne příčina. pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.
“Jinak je ma kazdy pes a problemy nedelaji.”
Tohle je neskutecna blbost. Asi takova, jako byste rekla, ze pes ma cervy, ale je to ok. Giardie jsou strevni paraziti nejen zvirat, ale i lidi, a v organismu nemaji co delat, jelikoz pokryvaji sliznici tenkeho streva, kterou poskozuji, zamezuji absorbci zivin a samozrejme i vody. Clovek se navic od psa muze velmi snadno nakazit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.
je to o imunitě psa, a tam spadají i štěňata
jinak je nemá každý pes, ale ne každý pes, který je má, má i klinické příznaky
v každém případě, pokud má štěně průjem, tak je třeba primárně řešit veterinárně trus