Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

fr0n

15.5.2019 17:28
fr0n

XXX.XXX.144.57

dobry den, chtel bych se zeptat mame doma 3 mesicni stene. a zacal mit dost ridkou stolici. vetsinou to je tak ze rano hodi normalni peknej bobek. pak celej den nic a k veceru to znej leze dost rychle. ze vstane a hned musi a to pokracuje az do rana kazde 3 hodiny. a stolice je dost ridka.

pije a papa normalne hodne a hravej je dost takze to nevypada ze by ho neco trapilo.

nezazil nekdo neco podobneho? ted menime stravu protoze mel i horsi srst a lupy a to je znak toho ze mu nesednou granulky.

predem diky moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.5.2019 17:38

jo, něco podobného
příčina giardie

15.5.2019 18:00
fikovnice

XXX.XXX.135.179

fr0n napsal(a):
dobry den, chtel bych se zeptat mame doma 3 mesicni stene. a zacal mit dost ridkou stolici. vetsinou to je tak ze rano hodi normalni peknej bobek. pak celej den nic a k veceru to znej leze dost rychle. ze vstane a hned musi a to pokracuje az do rana kazde 3 hodiny. a stolice je dost ridka.

pije a papa normalne hodne a hravej je dost takze to nevypada ze by ho neco trapilo.

nezazil nekdo neco podobneho? ted menime stravu protoze mel i horsi srst a lupy a to je znak toho ze mu nesednou granulky.

predem diky moc

Čím konkrétně krmíte? Jaká je krmná dávka, kolikrát denně? To jsou důležité informace, které byste měl doplnit.

fr0n

15.5.2019 18:15
fr0n

XXX.XXX.144.57

prechazime z carnilove salmon turkey na brit care puppy lamb a rice

krmime 5x denne podle tabulky. + mu davame vlocky a mrkvicku aby mel lepsi strevicka. kdyz ma prujem

diky

15.5.2019 18:20
fikovnice

XXX.XXX.135.179

fr0n napsal(a):
prechazime z carnilove salmon turkey na brit care puppy lamb a rice

krmime 5x denne podle tabulky. + mu davame vlocky a mrkvicku aby mel lepsi strevicka. kdyz ma prujem

diky

Vím, že jsou tu příznivci granulí Brit care, já teda mezi ně nepatřím... Co zkusit úplně opustit krmení granulemi a krmit masem? Je zde na to plno diskuzí, jedna je hned zde někde - tuším ohledně krmení čivavy. Ale samozřejmě u takto mladého štěnda bych já navštívila veta, či alespoň absolvovala se psem koprologické vyšetření. To jste dělali?

15.5.2019 19:47
Markéta80

XXX.XXX.176.4

proč přecházíte na brit?

fr0n

15.5.2019 20:33
fr0n

XXX.XXX.144.57

to vysetreni ne. asi zajdem

prechazime protoze hodne priznaku ukazuje na to ze mu stravs co ma nesedne. jak jsem psal. spatna srst a lupy. to nemel kdyz jsme si ho privezli a pani co ma kavaliry rikala ze ona je s brit spokojena u kavaliru ze to dobre snasej

15.5.2019 22:41
Markéta80

XXX.XXX.176.4

fr0n napsal(a):
to vysetreni ne. asi zajdem

prechazime protoze hodne priznaku ukazuje na to ze mu stravs co ma nesedne. jak jsem psal. spatna srst a lupy. to nemel kdyz jsme si ho privezli a pani co ma kavaliry rikala ze ona je s brit spokojena u kavaliru ze to dobre snasej

brit bych prostě nedala. To carnilove proti britu je prostě lepší. Napřed důležité zjistit co mu vadí.

16.5.2019 07:11
domi.t

XXX.XXX.131.130

Zdravím :) My sme si priviezli 7 týždňové šteniatko a prakticky od prvého dňa malo hnačku. Na chvíľu to ustalo,potom zasa...veterinár mu pichol 2x injekciu,zavodnil ho glukozou, my sme ho zavodňovali glukozou aj doma. Samozrejme malo diétnu stravu-ryžu, kuracie maso,mrkvu. Naším problémom boli tiež giardie plus alergia na kuracie maso v akejkolvek forme. Takže kuracie viac nedávame, šteniatko začalo vylučovať pevnú stolicu a prestáva sa aj škrabať, čo bol tiež znak alergickej reakcie na potravu.

Určite treba zájsť k veterinárovi-ked nič iné, aspoň budete mať istotu, že vaše šteniatko je zdravé :)

16.5.2019 07:29
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

S těma giardiema. Jelikož jsme měli podobný problém, jak popisuje zadavatelka, řešily se na veterině i giardie. Tehdy mi na dotaz, jestli to není nima vet řekl, že ony jsou následek, ne příčina. pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.

16.5.2019 07:45
PumaCZ

XXX.XXX.255.31

lesnížínka napsal(a):
S těma giardiema. Jelikož jsme měli podobný problém, jak popisuje zadavatelka, řešily se na veterině i giardie. Tehdy mi na dotaz, jestli to není nima vet řekl, že ony jsou následek, ne příčina. pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.

“Jinak je ma kazdy pes a problemy nedelaji.”

Tohle je neskutecna blbost. Asi takova, jako byste rekla, ze pes ma cervy, ale je to ok. Giardie jsou strevni paraziti nejen zvirat, ale i lidi, a v organismu nemaji co delat, jelikoz pokryvaji sliznici tenkeho streva, kterou poskozuji, zamezuji absorbci zivin a samozrejme i vody. Clovek se navic od psa muze velmi snadno nakazit.

16.5.2019 10:11

pokud pes neprospívá, nesedí mu strava, tak se přemnoží. Jinak je má každý pes a problémy nedělají.

je to o imunitě psa, a tam spadají i štěňata
jinak je nemá každý pes, ale ne každý pes, který je má, má i klinické příznaky

v každém případě, pokud má štěně průjem, tak je třeba primárně řešit veterinárně trus

16.5.2019 14:32
fikovnice

XXX.XXX.135.131

lesnížínka napsal(a):
http://zverolekarka.com/giardioza/

No ale v tom článku nemáš, že giardie má každý pes. Teď jsem to prolítla, u koček je tam zmíněna promořenost 10%. A ani u psů není zmínka, že by je měli všichni...jen že jde o časté onemocnění/nákazu/bezpříznakové nosičství.

16.5.2019 15:02
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ne, ne, to mi říkal tehdy vet. Tohle jsem dala proto, že je tam vysvětleno takřka vše kolem giardií.

Přidejte reakci

Přidat smajlík