Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouBlíže se rozepisuji v tématu retrívr 12 let. Přesto prosím o samostatnou diskuzi. Jde o úlevu od bolesti v lokti starého psa, artroza, aktuálně silné zhoršení v podobě akutního kulhání. Loket je výrazně oteklý, noha vychýlená a ulevuje ji, venku lehá. Chuť k pohybu velká. Řeším medikaci, veterina atd, ty náplasti mě napadly jako trošku zoufalé řešení - mně pomohly při akutní blokaci ramene/krční páteře, z důvodu zánětu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Moc nevím, jak by ta náplast na psovi držela (chlupy), ale hlavně bych měla obavu z alergických reakcí (nejen) kůže - ony jsou ty náplasti dost agresivní. Spíš bych volila nějakou bandáž nebo vestu Back On Track s keramickým vláknem - mám vyzkoušeno na koni, na psovi a na lidech a funguje skvěle právě v těchto případech.
Pokud je tam zánět, je to samozřejmě kontraindikace, ale to zadavatelka neuvádí. U mojí staré mopsle právě s artrozou, ostruhou v rameni a spondylozou hrudní páteře deka BoT super pomáhá.
napsal(a):
Pokud je tam zánět, je to samozřejmě kontraindikace, ale to zadavatelka neuvádí. U mojí staré mopsle právě s artrozou, ostruhou v rameni a spondylozou hrudní páteře deka BoT super pomáhá.
Já taky neodpovídám na Vaše BOT,ale na původní dotaz na hřejivé náplasti a jinak je to dotaz vztahující se k jiné diskuzi a podle všeho tam zánět je
Tak tu jsem nečetla, ale vždycky je dobré na to upozornit
Ja by som sa okrem iného bála aj účinných látok pretože z tej náplaste okrem toho že hreje sa aj niečo uvoľňuje a pre psa ľudské lieky nemusia byť vôbec vhodné. A taktiež moja osobná skúsenosť s jedným druhom tejto náplaste bola taká, že som si ju po dvoch hodinách musela dať dole lebo ma pálila a už po takom krátkom čase som z nej mala mierne popáleniny ako keď sa spálite na slnku. Chudák pes by vám ťažko povedal kedy mu je to už nepríjemné..
Keď už by mu teplo malo robiť dobre tak by som ho asi skúsila nechať večer ležať na vyhrievanej podložke, alebo mu robila teplé zábaly na tú nohu, ale náplasť isto nie.