Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Havaňák

11.6.2019 18:45
Havaňák

XXX.XXX.254.165

Zdravím všechny pejskaře,

potřebovala bych od vás radu jelikož jsem zoufalá :(Můj roční pes vydrží cely den co jsem v práci doma bez čůrání a bobků celý den ale poslední dobou, když mám doma partnera, na kterého je zvyklý už od štěňátka, regulérně počůrá celý byt (není to louže ale dlouhá cestička přes celou místnost nebo kolem celé postele ). Rozhodně to není tím, že bychom si ho nevšímali jelikož je s námi vždy a má plnou pozornost.Navíc je to třeba hodina až dvě po venčení tam to prostě musí dělat úmyslně . Ale když jsme doma sami bez partnera tak není problém . Budu ráda za každou radu.
Děkuji
Nikol

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2019 18:58

Nu co, musíte hlídat a odchytit ho, jakmile se chystá k akci. Vzít beze slova a vynést ven. A takhle furt, nesmí se mu podařit ani jedna louže doma.

11.6.2019 20:30
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

Nebojí se ho ?
Nežárlí ?

12.6.2019 00:24
Fatia

XXX.XXX.134.127

dělal to vždycky? celý ten rok? nebo začal až teď? jestli ano, změnilo se něco v poslední době (partner častěji u vás/měně často/hádky/těhotenství/jánevímcoještě)? není pes z chlapa tak poprděný, že prostě učůrává blahem, jako například někteří psi při vítání?

N

14.2.2020 20:55
N

XXX.XXX.29.179

Vypadá to, že si vynucuje pozornost :( když ho beru do kanceláře a jdu s ním ven každé dvě hodiny tak už před výtahem si ucvrkne nebo ve výtahu ...a v kanceláři kde je zvyklý na všechny a všichni ho mají rádi si ho chvíli nevšímáme tak jde a u toho začne čůrat:(

14.2.2020 21:36
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

- jde a u toho začne čůrat:(

Močí při chůzi?
Nohu nezvedá, neznačkuje ?

14.2.2020 22:00

N napsal(a):
Vypadá to, že si vynucuje pozornost :( když ho beru do kanceláře a jdu s ním ven každé dvě hodiny tak už před výtahem si ucvrkne nebo ve výtahu ...a v kanceláři kde je zvyklý na všechny a všichni ho mají rádi si ho chvíli nevšímáme tak jde a u toho začne čůrat:(

nebo ma spis zdravotni problém
na vysetreni byl?

N

14.2.2020 22:04
N

XXX.XXX.134.42

nene nezvedá....prostě jde a u toho se na mě kouká :( ale musím říct že doma tohle dlouho neudělal teď to dělá v kanceláři a na návštěvě z něj nesmím spustit oči a když je občas cely den doma sám tak neudělá vůbec nic proto jsem zdravotní problém vyloučila

14.2.2020 22:06

Než bych u takovýho projevu začala podezřívat psa, že si vynucuje pozornost, nechala bych ho vyšetřit.

N

14.2.2020 22:20
N

XXX.XXX.134.42

Asi to bude nejlepší a uvidím co mi poví :)

16.2.2020 22:25
Petriarchát

XXX.XXX.113.2

Havaňák napsal(a):
Zdravím všechny pejskaře,

potřebovala bych od vás radu jelikož jsem zoufalá :(Můj roční pes vydrží cely den co jsem v práci doma bez čůrání a bobků celý den ale poslední dobou, když mám doma partnera, na kterého je zvyklý už od štěňátka, regulérně počůrá celý byt (není to louže ale dlouhá cestička přes celou místnost nebo kolem celé postele ). Rozhodně to není tím, že bychom si ho nevšímali jelikož je s námi vždy a má plnou pozornost.Navíc je to třeba hodina až dvě po venčení tam to prostě musí dělat úmyslně . Ale když jsme doma sami bez partnera tak není problém . Budu ráda za každou radu.
Děkuji
Nikol

Naše štěně dělalo to samé. Bohužel z nevědomosti. Šla a u toho močila, aniž by o tom věděla. Byl to zdravotní problém. Zkuste lékaře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík