Kolie

Prodám Kolii dlouhosrstou - Dva trikolorni uličnici s úžasnou kontaktní pov...
DohodouHornych
XXX.XXX.76.175
Dobrý den, chtěla bych získat je informaci.Koupila jsem si kolií dlouhosrstou s PP.Po rodičích též s PP.Mam i veškeré doklady o chovu z chovné stanice.Jen otec je dlouhosrstý a matka kolie krátkosrstá.Je možné takto psy křížit? Paní mi tvrdila že to možné je že se vždy narodí buďto štěně s krátkou srstí a nebo opak.Nemáte stím někdo zkušenost.Dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
ne pod FCI
Třeba zadavatelka myslí tím PP petpas...
lesnížínka
napsal(a):
Jak píše Bodlinka, tak pes jistě nemá uznané papíry českomoravské chovatelské unie, tedy i mezinárodní FCI. Než si jdete kupovat psa, máte si ověřit, zda je chovka u cmku registrovaná a psi uchovnění.
A bez tohoto může štěňátko papíry dostat ?
Opravdu pro člověka co se tom v nevyzná je to hrozne těžké se ve všem vyznat 😳
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
A bez tohoto může štěňátko papíry dostat ?
Opravdu pro člověka co se tom v nevyzná je to hrozne těžké se ve všem vyznat 😳
štěně může dostat různý papíry. můžu si průkaz původu klidně vytisknout doma a dát si tam razítko z brambory a budu tomu říkat průkaz původu bodlinčina kynologického svazu.
akorát že nejvíc psů s PP u nás mají PP FCI a nejvíc výstav se pořádá pod FCI a k loveckým zkouškám třeba se počítá jen PP FCI. Prostě PP FCI je "ten" PP.
Hornych
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych získat je informaci.Koupila jsem si kolií dlouhosrstou s PP.Po rodičích též s PP.Mam i veškeré doklady o chovu z chovné stanice.Jen otec je dlouhosrstý a matka kolie krátkosrstá.Je možné takto psy křížit? Paní mi tvrdila že to možné je že se vždy narodí buďto štěně s krátkou srstí a nebo opak.Nemáte stím někdo zkušenost.Dekuji
Máte americkou kolii? AKC bere dlouhosrsté i krátkosrsté kolie jako jedno plemeno.
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Číst sice umím - ale přijde mi to dost nepřehledné 😉
Hold jsem asi retard 😆
v čem je co nepřehledné? přece nevezmu první štěně a když někdo chce určité plemeno tak asi ví jak má pes vypadat. Hlavně že to řeší sotva má štěně doma. Už jak píše štěně s PP po rodičích s PP. To přece psát nemusí pokud má PP tak je snad jasné že rodiče PP mají také To je stejné jako kdyby mne někdo nabídnul brabantíka s dlouhou srstí A taky jsme hledala dost dlouho, už jsme si říkala že snad ani neseženu A chovatelka asi bude fajn, když nabídla at tam přijedu, přespím a vše uvidím na místě. Bydlí od nás daleko tak pojedu vlakem a další den manžel přijede autem To jsem ještě nikdy nezažila a jo má pravdu. Bude čas si popovídat, vše mne ukáže a já budu mít dostatek času vidět pořádně i fenu a ostatní psy Pokud je tam něco jinak ptám se hned, zjištuji a to přece vidím jak dlouhou mají rodiče srst a štěnata
Kch collií a šeltií - vrhy letos : ch.s. pes x fena , štěňata P/f
Dlouhosrstá kolie 13.03.2019 from River Agara Born for Agara and African Gold Nyitramenti The Rising Sun 2 (1)
Dlouhosrstá kolie 23.02.2019 Fredina Agi Snou Taun Jardian Fiery Star C.I.B Giulia Gold Fredina Agi 1 2
Krátkosrstá kolie 07.02.2019 Smart Beauty FAJN AYLAX Leneli Chanel of Bohemia Balada 1 8
Dlouhosrstá kolie 18.01.2019 z Dančí louky Kay in Black z Dančí louky JCh. CZ Fáťa Zlatá Džekarča z Dančí louky 3 (2) 2 (0)
Krátkosrstá kolie 10.01.2019 Simibel C.I.B Google of Bohemia balada Bellissima Like a Wind 3 2