Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2019 00:42
Malej Tyson

XXX.XXX.9.18

Zdravím chtěl bych se optat jestly se někdo setkal s takovou reakci po očkování? Pořídil jsem si STB teď mu bylo 1.cervence 2 měsíce a včera jsme byly ranno na druhé očkování dostal zoetis vanguar (První očkování biocan Puppy) po odchodu od veterinářky se po pár hodinách projevila reakce měl bouly po v pichu zarudnutí kůže (vypadá jak kopřivka) takové bulky po těle otekla hlava ale jídlo žere normálně.Po pár hodinách to zmizelo a když jsem přišel po 10 hodině z prace pes mě šel vytat a trochu blbnul tak sem ho klidnil trochu chtěl jsem aby odpočíval žena letěla sním na veterinu a tam doktor oznámil ať mu dá ditiaden půlku prášku a že když se to nezlepši máme ranno přijít teď ležím unej na zemi a nemůžu ani spát z toho strachu ale opět to zmizelo jak spí poradí někdo? nebo spíš uklidní mě někdo? zažil to někdo zvas? Předem diky za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2019 05:34

to není divná reakce, ale kopřivka, může se po očkování stát. přejde to samo.

a příště neočkujte vanguard, ale jinou značku.

9.7.2019 06:17
Malej Tyson

XXX.XXX.9.18

Tyson celou noc prospal tedka začal trošku blbnout a opět naskakali takové boule jak dlouho to cca bude mít? Stejně jdeme v 9 k veterinari možná sem přehnanej ale beru to dost vážně a jeho beru jak svoje druhé dítě ale zajímavé je ze když leží v klidu ty boule mizeji a jak se dá do pohybu opět naskacou

9.7.2019 17:39
TerezCal

XXX.XXX.118.35

Myslíte SBT. STB je státní bezpečnost :D

9.7.2019 21:23
b.k

XXX.XXX.210.180

Nikdy jsem se s tím u štěněte nesetkala takže na rozdíl od Bodlinky si nemyslím,že je to úplně normální. Nicméně souhlasím,že bych zvolila jinou značku..resp.já bych změnila celé očkovací schéma a do štěněte nutně nervala všechny ty látky co vet.doporučují a automaticky očkují...není to nutné.Nakonec pokud kápnete na kvalitního veta tak ten Vám sám řekne co naočkovat ano a co je u štěněte zbytečné.. Já takového naštěstí mám.
Jinak - krásné štěně a držím palce

9.7.2019 21:53

b.k napsal(a):
Nikdy jsem se s tím u štěněte nesetkala takže na rozdíl od Bodlinky si nemyslím,že je to úplně normální. Nicméně souhlasím,že bych zvolila jinou značku..resp.já bych změnila celé očkovací schéma a do štěněte nutně nervala všechny ty látky co vet.doporučují a automaticky očkují...není to nutné.Nakonec pokud kápnete na kvalitního veta tak ten Vám sám řekne co naočkovat ano a co je u štěněte zbytečné.. Já takového naštěstí mám.
Jinak - krásné štěně a držím palce

když ono je to těžké. reakce způsobuje většinou leptospirózní složka vakcíny a to se zrovna špatně úplně přeskakuje, pokud máte psa, co chodí k rybníku nebo do lesa nebo který honí myši ve stodole a není to číva, co se doma venčí na plínku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík