Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2019 11:29
lovesdog

XXX.XXX.248.245

ahoj, můžu dát psovi (10 kilovému) 1/2 kinedrylu když v autě zvrací?
A s jakým předstihem před cestou a pak zvovu po jaké době?
Pojedeme 14 hodin?

21.7.2019 11:40
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dávala jsem to psu před 11lety, takže si přesně nepamatuju, na krabičce či na NETu si najděte dávkování pro děti a dle toho podejte. Psu bych ještě dala o něco míň.

21.7.2019 12:02
lovesdog

XXX.XXX.248.245

lesnížínka napsal(a):
Dávala jsem to psu před 11lety, takže si přesně nepamatuju, na krabičce či na NETu si najděte dávkování pro děti a dle toho podejte. Psu bych ještě dala o něco míň.

super, dík

21.7.2019 12:37
Lexaurin

XXX.XXX.249.250

Někde jsem četla, ze zmenili slozeni a psum uz se davat nesmi. Nicmene ho davam, protoze koupat dlouhosrsteho psa kdyz v zime prijedeme na Vysocinu do studene chalupy fakt nebudu. Davala jsem na 6kg ctvrtku, nezabrala, ted davam pul a pohoda

21.7.2019 12:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Lexaurin napsal(a):
Někde jsem četla, ze zmenili slozeni a psum uz se davat nesmi. Nicmene ho davam, protoze koupat dlouhosrsteho psa kdyz v zime prijedeme na Vysocinu do studene chalupy fakt nebudu. Davala jsem na 6kg ctvrtku, nezabrala, ted davam pul a pohoda

To o složení netuším, ale co tuším je to, že pro psy jistě existují nějaké vet spešl tablety, 3x dražší....

21.7.2019 13:03
Lexaurin

XXX.XXX.249.250

lesnížínka napsal(a):
To o složení netuším, ale co tuším je to, že pro psy jistě existují nějaké vet spešl tablety, 3x dražší....

Tak uz jsem to zjistila u veta . Kinedryl nyni obsahuje kofein, ktery je pro psa toxicky. Vet dopurucil toto:

https://www.kupli.cz/produkt/beaphar-travel-fit-proti-cestovni-nevolnosti-10tbl-0122899/

21.7.2019 14:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Lexaurin napsal(a):
Tak uz jsem to zjistila u veta . Kinedryl nyni obsahuje kofein, ktery je pro psa toxicky. Vet dopurucil toto:

https://www.kupli.cz/produkt/beaphar-travel-fit-proti-cestovni-nevolnosti-10tbl-0122899/

Nooo, tam toho kofeinu asi bude Navíc tím nikdo nekrmí psa dlouhodobě a jednorázová(tedy dvou, i zpáteční cesta) dávka ho jistě nezabije. Kofein nedělá dobře ani dětem, přesto x rodičům nevadí nalévat je colou. Náš starý pes minimálně v létě, párkrát týdně vyžíral logr z turka. měl 10kg(pes) Nikdy mu nic nebylo. Koukala jsem na odkaz...dobře,jen" dvakrát tolik
Ale samozřejmě, pokud někdo chce mít jistotu, že pro psa to udělá 100% správně, jde do produktu, který doporučí vet: Mně tehdy doporučil kinedryl...ale ano, možná měl jiné složení.

21.7.2019 17:12
lovesdog

XXX.XXX.248.245

Lexaurin napsal(a):

Teď jsem koukal a tento výrobek se už neprodává.

Ale objevil jsem toto
Beaaphar tablety No stress 20 ks
Nemáte stím někdo zkušenost?

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík