Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jana78

24.7.2019 21:42
Jana78

XXX.XXX.63.154

Jsou to dva dny, kdy jsme museli nechat uspat naseho milovaneho Oskarka. Byl to pro mne nejhorsi okamzik v zivote. Kdy clovek rozhoduje o zivote druhych. Mam strasne vycitky, ze jsem neudelala maximum pr jeho zachranu. Neni vterina, kdy bych si na neho nevzpomnela. Oskarkovi bylo 15 a 6 mesicu. Relativne na tom byl do tohoto cervna v dobre kondici. Sice neslysel, ale radost ze zivota mel. Az do veder, ktera uderila slo to s nim z kopce. Vse se odehralo behem mesice. Pomalu prestaval jist. Jedl spis z donuceni. V nocibse nekolikrat budil, ze chce na zachod. Obden mel prujem. Tak jsme ho vzali na veterinu asi pred 10 dny. Tam mu vet prohmatl bricho a rekl, ze ma jatra skoro pres cely zaludek. Coz jsme bohuzel vubec nevedeli. On obcas zakaslal, ale to bylo slabym srdickem na ktere bral prasky. Vet mu dal kortikoidovou injekci na zanet bricha s tim, ze za tyden mame prijit na sono. Druhy den po injekci Oskar prestal chodit. Vricho se mu nalilo a to uz jsme vedeli, ze je zle. Tak opet k veterinarovi a ten mu dal dalsi kortikoidy bohuzel zbtecne. Oskar po injekcich sesel o 100%. Nosila jsem ho ven na zachod a trpela s nim. Tak mi ho bylo lito, ze jsem myslela, ze mibsrdce pukne. Tusila jsem, ze se blizi konec a tohle neda, ikdyz jsem se modlila. Toto pondeli jsme meli jit na sobo bricha. Ale to uz bylo zbytecny. Oskar mel rakovinu jater a od toho ten kasel. Nikdy si neprestanu vycitat, ze jsme mu dali zbytecne dve injekce, ktere byly uplne k nicemu. S Oskrkem jsem byla do konce. Hladila jsem ho po cumacku zatim co mu dikrot daval injekci na uspani. Prvni nezabrala, tak musel dat druhou uspavacku. Beru to tak, ze Oskar jeste odejit nechtel. Byl statecny. Nikdy nezapomenu na jeho posledni pohled a vydechnuti. Lekar mu dal eutanazii do srdicka a byl konec. Ani nevim, jak jsem ho nalozila do auta, ale rovnou jsem ho sla pochovat pod jablon do stinu, kde to mel rad. Snad mi to odpusti a pocka na me v psim nebicku. Moc mi chybis ta prazdnota je srdcervouci.

24.7.2019 21:52
GAELLE

XXX.XXX.55.67

je mi to moc líto.Udělala jste co jste mohla. Už je ve psím ráji a nic ho nebolí. Dožil se úžasného věku. Držte se.................

Přidejte reakci

Přidat smajlík