Štěňátka německého ovčáka k rezervaci

Prodám Německého ovčáka - Již nyní je možno v naší chovatelské stanici zare...
25000 KčGrext
XXX.XXX.159.158
Dobrý den chci se zeptat na Fenu něměcký ovčak Připuštěnou 20.05.2019 překryta 21.05.2019 - nyní je to zítra 70den a nic? struky má mléčnou žlázu, a velké břicho ale nic , říkám si když se překrývala a fena je k paření svolná dále i její děloha semeno se muže uchytit až 7den tudíž +7? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
byli jste na sonu, RTG?
Grext
XXX.XXX.159.158
Nepíšete, po kolika dnech jste překrývali.
Grext
XXX.XXX.159.158
Aha tak Veterináři zítra stejně fofrem zárodky vstřebat? aha .....20.05.2019 12:48H a druhý den se překrývala 21.05.2019 14:45H Zítra jedu Sono a RTG i když nikd přesně není stanovena doba oplodnění vajíčka , feny Březost začíná oplodněním, jehož přesný termín lze stěží stanovit. Svolnost feny k páření trvá totiž několik dní, životaschopnost spermií trvá až 6 dní a vajíčka jsou po ovulaci schopna oplození 2-3 dny. Průměrná doba březosti u fen je 63 dní s rozpětím +- 6 dní. Přitom porody v termínu 58. až 60.den březosti označujeme za předčasné a porody v termínu 66. až 70. den za přenášení. Zralost plodů je určována jejich schopností přežít ve vnějším prostředí – dýchat atmosférický kyslík, přijímat potravu, vyměšovat, apod. Tato schopnost je podmíněna zralostí plicního epitelu, kterou plod dosáhne v 58. dni březosti. Březost lze nejdříve diagnostikovat ultrazvukovým vyšetřením od 21. dne. Mezi příznaky březosti patří opatrnost, žravost, zvětšení dutiny břišní, zvětšení mléčné žlázy a vulvy, případně tvorba mléčného sekretu v mléčných žlázách. Porod štěňat u feny Pro pochopení mechanismu porodu je třeba alespoň krátce zmínit základní rozdíl mezi stavbou pohlavních orgánů u psa a člověka. U feny je děloha složena ze dvou děložních rohů spojujících se do děložního těla, které pokračuje krčkem dělohy a pochvou. Každé štěně se vyvíjí v samostatném plodovém obalu se samostatnou placentou. Určit přesný termín porodu je velmi složité, odvíjí se od termínu oplození, v průměru 63. den březosti.
"Březost začíná oplodněním, jehož přesný termín lze stěží stanovit"
ale jde. oni veti na tom sonu dokazou plody i merit a urci, kdy doslo k oplodneni...
no, ted uz je to jedno.
jestli zabrezla pri druhem kryti nejpozdejsi mozny termin tak je nejaky 65. den .
ale osobne uz bych byla sakra nervozni a fenu bych mela zkontrolovanou sonem 3 dny.
Grext
XXX.XXX.159.158
LájošM
napsal(a):
Nemohl se k ní dostat ještě jiný pes později? Možná s tím "vaším" fešákem nezabřezla, ale povedlo se jí to se sousedovic Alíkem o pár dnů později.
Tak Fenak No 20.5. - 21.5.2019 Něměcký ovčák Sono nepotvrdilo štěnata . Moc jsem ji krmil . Jináč pro
LájošM . Ne nedostal se kní žádný jiný pes!! mám infra kamerové systém u satelitů pokryté 3 HD kamerama i noční vydění přední část domu i zadní ani Jezevčík :-) Jen od PLČR. známého 20.5. - 21.5.2019 nevyšlo krytí ale škoda mohla bejt pěkná štěnata no :-(
mozna dobře. kryt se da znovu
hodne prenaseny porod není zadna vyhra a nekonciva to dobre..
Grext
XXX.XXX.159.158
napsal(a):
mozna dobře. kryt se da znovu
hodne prenaseny porod není zadna vyhra a nekonciva to dobre..
Děkuji
Grext
napsal(a):
Tak Fenak No 20.5. - 21.5.2019 Něměcký ovčák Sono nepotvrdilo štěnata . Moc jsem ji krmil . Jináč pro
LájošM . Ne nedostal se kní žádný jiný pes!! mám infra kamerové systém u satelitů pokryté 3 HD kamerama i noční vydění přední část domu i zadní ani Jezevčík :-) Jen od PLČR. známého 20.5. - 21.5.2019 nevyšlo krytí ale škoda mohla bejt pěkná štěnata no :-(
Tak hlavně, že máte všechno pokrytý přes satelit kamerama s nočním viděním, ale že máte jít s nakrytou fenou na vyšetření Vás nenapadlo ... 🙄
Grext
XXX.XXX.159.158
Nenapadlo už měla normálně bez sona a nyní nic no ze Sonem :-)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak hlavně, že máte všechno pokrytý přes satelit kamerama s nočním viděním, ale že máte jít s nakrytou fenou na vyšetření Vás nenapadlo ... 🙄
3 HD kamerama !
sisi58
napsal(a):
Tak pán je zřejmě odborník přes techniku a ne tak dobrý, přes chov NO. Já třeba okamžitě poznám, když je něco nakřivo, ale dodnes jsem nepochopila tajemství chemických rovnic.
Každý jsme holt nějaký.
To rozhodně, ale pán tady zkopíroval eseje o tom, kdy fena ovuluje, kdy dochází k oplodnění, jak dlouho trvá březost, a spoustu dalších věcí, takže to evidentně studoval - a já nevěřím tomu, že tam, kde se tyto informace hledal, nebyla žádná zmíňka o tom, že se s fenou chodí k veterináři na vyšetření březosti apod.
Prostě se na tohle normálně vykašlal, a místo toho tady vypisuje kraviny na netu!
Pokud nejsem schopná poskytnout feně ani základní péči, tak jak asi bude vypadat odchov štěňat nebo porod v případě komplikací ... ?!
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To rozhodně, ale pán tady zkopíroval eseje o tom, kdy fena ovuluje, kdy dochází k oplodnění, jak dlouho trvá březost, a spoustu dalších věcí, takže to evidentně studoval - a já nevěřím tomu, že tam, kde se tyto informace hledal, nebyla žádná zmíňka o tom, že se s fenou chodí k veterináři na vyšetření březosti apod.
Prostě se na tohle normálně vykašlal, a místo toho tady vypisuje kraviny na netu!
Pokud nejsem schopná poskytnout feně ani základní péči, tak jak asi bude vypadat odchov štěňat nebo porod v případě komplikací ... ?!
Já s Vámi souhlasím.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
"tak jak asi bude vypadat odchov štěňat nebo porod v případě komplikací ... ?! "
nj. on kazdy vidi " lostomiloucka tenatka" a vzorne pecujici maminku o ne. a jaksi si nepripousti jiny scenar.
po tom dotazu jsem si hned rikala -to bude pruser... a fakt teda dobre, ze nezustala.
pan ma cas -kdyz uz ma vsechno pod tema kamerama -se na porod lepe pripravit
Grext
XXX.XXX.159.158
napsal(a):
"tak jak asi bude vypadat odchov štěňat nebo porod v případě komplikací ... ?! "
nj. on kazdy vidi " lostomiloucka tenatka" a vzorne pecujici maminku o ne. a jaksi si nepripousti jiny scenar.
po tom dotazu jsem si hned rikala -to bude pruser... a fakt teda dobre, ze nezustala.
Asi Verina přímo a nebo po dohdě z vetěm přímo doma (při takzv. komplikacích!!!!!ví asi každá píkolína ....., jinak mléko, dudlík ten si mužu nechat na pivo , a štěněčí granule :-)
Grext
napsal(a):
Asi Verina přímo a nebo po dohdě z vetěm přímo doma (při takzv. komplikacích!!!!!ví asi každá píkolína ....., jinak mléko, dudlík ten si mužu nechat na pivo , a štěněčí granule :-)
No, ona každá píkolína ví i to, že se fena po nakrytí vyšetřuje, takže se jí nestane, že 70 den po nakrytí záhadně zjistí, že má doma jalovou fenu ...
... a ona je obšas mezi standardním a komplikovaným porodem dost tenká hranice, kterou nemusí hned odhadnout ani zkušený chovatel, takže nechci Vas podceňovat, ale moc šancí Vám v tomto nedávám, a to ani nemluvím o případných komplikacích při následném odchovu.
Grext
XXX.XXX.159.158
napsal(a):
Tak než se krylo se vybíral 1, Veterinář pro případ komplikací a pak následné očkování a řádného odčervení ,čipování štěnatek, pak se vybíral """"taítnek ""Taťínek No .Pak se jezdilo připouštět, dále se přispůsoboval psí kotec na prodní bednu , 2/Boduy přístupné na porod + ohrazení kotce dřevem , kupovala se sada flaštiček pro případné dokrmení štěnátek ,Sušené mléko , Acana a Eukanuba pro březí a kojící feny dále se podávalo maso ne žádné flákoty s flaxama přímo od řezníka. Fitmin Medium Puppy 15kg zůstalo ,jinak zatím jsem vše prodal když se nic nekoná no . Jen tak na okraj nepřipustěl bych fenu a nechal ji na to sám nejsem množírna co biy chtěl jen Kč !!!!!!!!!! Tečka . Na Sono se jelo později no chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Grext
XXX.XXX.159.158
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
No, ona každá píkolína ví i to, že se fena po nakrytí vyšetřuje, takže se jí nestane, že 70 den po nakrytí záhadně zjistí, že má doma jalovou fenu ...
... a ona je obšas mezi standardním a komplikovaným porodem dost tenká hranice, kterou nemusí hned odhadnout ani zkušený chovatel, takže nechci Vas podceňovat, ale moc šancí Vám v tomto nedávám, a to ani nemluvím o případných komplikacích při následném odchovu.
U 90-95% fena nezabřezne důvod je různý může zabřeznou ? nemusí ,dále je pravděpodobnost komplikace při porodech u Německých ovčáku a středně velkých plemen vždy 95-98% může , může se stále jen může , může .....nastat komplikace může..... nastat nevypuzení lůžka ,cokoliv při porodu ,může .............proto je vždy dobrý mět asi ten telefon na veter. či kliniku . Děkuji všem za pravdivé informace že se mělo jít potvrdit březost feny a 40-45dnu ne 63 až 65dnů jak kdosi píš zhotra že utíka 65dnes to už je pozdě asi taky to už je porod se mělo jít na Sono 40-41den . Je jasné že se na to vždy musí každý připravit a ověřit si krytí u Vetr. lékaře vyšetčením , může se stát opravdu cokoliv ....................... můžeme doufat že je lepší se ale raději přímo zde ani na nic neptat !!!!!!!!!!!.""raději vetr.lékaře ""
Grext
napsal(a):
U 90-95% fena nezabřezne důvod je různý může zabřeznou ? nemusí ,dále je pravděpodobnost komplikace při porodech u Německých ovčáku a středně velkých plemen vždy 95-98% může , může se stále jen může , může .....nastat komplikace může..... nastat nevypuzení lůžka ,cokoliv při porodu ,může .............proto je vždy dobrý mět asi ten telefon na veter. či kliniku . Děkuji všem za pravdivé informace že se mělo jít potvrdit březost feny a 40-45dnu ne 63 až 65dnů jak kdosi píš zhotra že utíka 65dnes to už je pozdě asi taky to už je porod se mělo jít na Sono 40-41den . Je jasné že se na to vždy musí každý připravit a ověřit si krytí u Vetr. lékaře vyšetčením , může se stát opravdu cokoliv ....................... můžeme doufat že je lepší se ale raději přímo zde ani na nic neptat !!!!!!!!!!!.""raději vetr.lékaře ""
Tak teď ten čas, co jste ušetřil tím, že odpadá starost o štěňata můžete věnovat studiu - a začala bych Českým jazykem, protože to je ve Vašem podání opravdu úlet!
kde se berou pořád dokola lidi, co ani "netuší" a pak se ještě čertí, když je za jejich "nevědomosti (blbost?, laksnost?)nikdo nepochválí...
gex
XXX.XXX.159.158
lupus4
napsal(a):
kde se berou pořád dokola lidi, co ani "netuší" a pak se ještě čertí, když je za jejich "nevědomosti (blbost?, laksnost?)nikdo nepochválí...
to je fakt tak fenu darovat do útulku a je to .
když jebnutý tak pořádně
Grext
XXX.XXX.159.158
lupus4
napsal(a):
Inteligenta neurazíš ..................
gex
XXX.XXX.159.158
sisi58
napsal(a):
Inteligenta opravdu ne.
Moudřejší ustoupí , po boji je každý generál . Jinak všem děkuji za kladné rady.
Grext
XXX.XXX.159.158
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Pro vás amatéry zde http://kaspar-veterina.cz/porod-feny
Grext
XXX.XXX.159.158
LájošM
napsal(a):
Nejsem hysterický chlap, ale pokud by mi fena neporodila do 65 dnů, tak bych k veterináři běžel, i kdyby vše vypadalo v pohodě. I bez kamer.
Délka březosti se u fen fyziologicky pohybuje v rozmezí 58 – 70 dní. I s kamerama.
Pro vás odborníky jsem čerpal zde, před krytím info.
http://kaspar-veterina.cz/kryti-feny
Dále je lepší zde nikdy nic nepsat do chabé diskuse
Ps: ""Jsou zde až moc chytří lidé """
Grext
napsal(a):
Délka březosti se u fen fyziologicky pohybuje v rozmezí 58 – 70 dní. I s kamerama.
... akorát Vám při tom čerpání odborných informací vypadala celá jedna kapitola - BŘEZOST se to jmenuje😂
Grext
napsal(a):
A tím chcete říct co?
Že se musí čekat s vyšetřením feny až do nejzazšího termínu?
Normální chovatel si zkontroluje březost feny mnohem dříve, než je termín porodu, už jen proto, aby věděl, co čekat.
To nikdy nepoužíváte mozek? Informace z netu jsou sice fajn, ale i po jejich přečtení je třeba ve vašem případě se poradit s někým, kdo chápe psaný text a má aspoň základní přirozenou inteligenci.
"U 90-95% fena nezabřezne..."
Kdyby tento výrok byl pravda, to bychom těch psů moc neměli :-)
LájošM
napsal(a):
A tím chcete říct co?
Že se musí čekat s vyšetřením feny až do nejzazšího termínu?
Normální chovatel si zkontroluje březost feny mnohem dříve, než je termín porodu, už jen proto, aby věděl, co čekat.
To nikdy nepoužíváte mozek? Informace z netu jsou sice fajn, ale i po jejich přečtení je třeba ve vašem případě se poradit s někým, kdo chápe psaný text a má aspoň základní přirozenou inteligenci.
"U 90-95% fena nezabřezne..."
Kdyby tento výrok byl pravda, to bychom těch psů moc neměli :-)
to néé - jak to nejde přes družicu, tak to není in …