Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hfdjk

2.8.2019 19:39
Hfdjk

XXX.XXX.179.184

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Mám fenku Yorkshira krizenou s havanským psíkem a když ji dám žrádlo do misky tak mi ho nesežere, ale vysypu jí to na zem a sežere vše.... Nechápu... Poradíte mi prosím? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2019 19:42

Třeba zkouší, k čemu všemu vás lze vycvičit. Můj pes dostává žrádlo do misky a nechávám zcela na něm, jestli ho sežere nebo ne. I za cenu celoživotní hubenosti, protože je to nežravec a žrádlo má v žebříčku priorit někde kolem 5. místa.

2.8.2019 19:43
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Možná ta miska klouže po podlaze a tím pádem i vydává nepříjemný zvuk? Zkuste misku, která je dole pogumovaná a neklouze a nebo stojan na misku.

Hfdjk

2.8.2019 19:55
Hfdjk

XXX.XXX.179.184

Miska neklouže, i jsem skousela barevnost misky i velikost a stále nic...🤔

2.8.2019 20:20
conie

XXX.XXX.206.202

Pokud je fenka zdravá, tak prostě nedat jinak a jinam. Úmyslně hlady neumře .

2.8.2019 20:24
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Hfdjk napsal(a):
Miska neklouže, i jsem skousela barevnost misky i velikost a stále nic...🤔

a co dostává? nechat 10minut a pak sebrat a dát až při dalším krmení

2.8.2019 22:45

A zkusili jste třeba hluboký talíř???....jde mi spíš o to, jestli prostě nemá s touhle konkrétní miskou nějaký problém. Dále mi chybí informace, jak je fenka stará, jestli předtím z nějaké misky jedla nebo to odmítá od doby co jste si jí přivezli domu??..Máte jí od štěňátka???

Hfdjk

3.8.2019 00:40
Hfdjk

XXX.XXX.179.184

Mám ji od štěňátka, a bude jí teď v srpnu 5let...a začalo to až teď tak v tom posledním roce přibližně...z hlubokého talíře jsem to vážně nezkoušela, kdyžtak zkusím 🙂

3.8.2019 05:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

Hfdjk napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Mám fenku Yorkshira krizenou s havanským psíkem a když ji dám žrádlo do misky tak mi ho nesežere, ale vysypu jí to na zem a sežere vše.... Nechápu... Poradíte mi prosím? Děkuji

Kupte tuto:

3.8.2019 08:50

Hfdjk napsal(a):
Mám ji od štěňátka, a bude jí teď v srpnu 5let...a začalo to až teď tak v tom posledním roce přibližně...z hlubokého talíře jsem to vážně nezkoušela, kdyžtak zkusím 🙂

A nezměnili jste misku??....jestli předtím jedla normálně z misky a má pořád tu samou tak se taky mohlo něco přihodit, co jste ani nemuseli zaznamenat nebo jste tomu nemuseli přikládat žádný význam........

3.8.2019 15:06
Atheira

XXX.XXX.181.160

sisi58 napsal(a):
Kupte tuto:

Já bych nerez až tak nedoporučovala, všechno se v nich odráží... znám jednoho takového malého smetáka, který se těhlech misek bojí, hlavně, když je v nich voda.

3.8.2019 15:17
Markéta80

XXX.XXX.176.4

Atheira napsal(a):
Já bych nerez až tak nedoporučovala, všechno se v nich odráží... znám jednoho takového malého smetáka, který se těhlech misek bojí, hlavně, když je v nich voda.

asi se bojí vlastního stínu

3.8.2019 19:50
sisi58

XXX.XXX.191.1

Atheira napsal(a):

Spíš jsem myslela tvar. Ty nerezové se sice blýskají, ale dobře se myjí.

3.8.2019 22:48

Hfdjk napsal(a):

Začala bych prohlídkou huby-zuby, dásně, pysky, čumák, fousky- může mít zánět nějakého fouskového váčku a při žraní z misky jí to dráždí(jen domněnka), z podlahy nemusí v misce "dolovat" . Pokud žrala do teď misky a najednou má problém asi bych spíš uvažovala o zdravotním problému.
Edit: Jo teď čtu, že už to dělá déle, no tak je to pro ní jednodušší a vy jí to usnadňujete...znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.

4.8.2019 10:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Začala bych prohlídkou huby-zuby, dásně, pysky, čumák, fousky- může mít zánět nějakého fouskového váčku a při žraní z misky jí to dráždí(jen domněnka), z podlahy nemusí v misce "dolovat" . Pokud žrala do teď misky a najednou má problém asi bych spíš uvažovala o zdravotním problému.
Edit: Jo teď čtu, že už to dělá déle, no tak je to pro ní jednodušší a vy jí to usnadňujete...znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.

.znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.

Tohle dělával můj pes ještě v naší granulové době....ne teda, že by to dělal z misky, ale když se dostal k otevřenému pytli, tak "kradl" no a protože věděl, že ho hned okřiknu, tak prostě nabagroval do tlamy co nejvíc a odnesl si je na dvůr, tam je vyplivnul a pomalu snědl.....dokonce to dovedl k naprosté dokonalosti, aby měl na to klid, tak šel nejdřív k feně, u té vyplivnul část, aby pak měl klid na ty svoje, aby mu tam fena nelezla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík