Havanský psík s PP

Prodám Havanského psíka - Nabízíme k rezervaci na štěňátka Havanského psíka...
DohodouHfdjk
XXX.XXX.179.184
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Mám fenku Yorkshira krizenou s havanským psíkem a když ji dám žrádlo do misky tak mi ho nesežere, ale vysypu jí to na zem a sežere vše.... Nechápu... Poradíte mi prosím? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Třeba zkouší, k čemu všemu vás lze vycvičit. Můj pes dostává žrádlo do misky a nechávám zcela na něm, jestli ho sežere nebo ne. I za cenu celoživotní hubenosti, protože je to nežravec a žrádlo má v žebříčku priorit někde kolem 5. místa.
Hfdjk
XXX.XXX.179.184
Miska neklouže, i jsem skousela barevnost misky i velikost a stále nic...🤔
A zkusili jste třeba hluboký talíř???....jde mi spíš o to, jestli prostě nemá s touhle konkrétní miskou nějaký problém. Dále mi chybí informace, jak je fenka stará, jestli předtím z nějaké misky jedla nebo to odmítá od doby co jste si jí přivezli domu??..Máte jí od štěňátka???
Hfdjk
XXX.XXX.179.184
Mám ji od štěňátka, a bude jí teď v srpnu 5let...a začalo to až teď tak v tom posledním roce přibližně...z hlubokého talíře jsem to vážně nezkoušela, kdyžtak zkusím 🙂
Hfdjk
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Mám fenku Yorkshira krizenou s havanským psíkem a když ji dám žrádlo do misky tak mi ho nesežere, ale vysypu jí to na zem a sežere vše.... Nechápu... Poradíte mi prosím? Děkuji
Kupte tuto:
Hfdjk
napsal(a):
Mám ji od štěňátka, a bude jí teď v srpnu 5let...a začalo to až teď tak v tom posledním roce přibližně...z hlubokého talíře jsem to vážně nezkoušela, kdyžtak zkusím 🙂
A nezměnili jste misku??....jestli předtím jedla normálně z misky a má pořád tu samou tak se taky mohlo něco přihodit, co jste ani nemuseli zaznamenat nebo jste tomu nemuseli přikládat žádný význam........
Hfdjk
napsal(a):
Začala bych prohlídkou huby-zuby, dásně, pysky, čumák, fousky- může mít zánět nějakého fouskového váčku a při žraní z misky jí to dráždí(jen domněnka), z podlahy nemusí v misce "dolovat" . Pokud žrala do teď misky a najednou má problém asi bych spíš uvažovala o zdravotním problému.
Edit: Jo teď čtu, že už to dělá déle, no tak je to pro ní jednodušší a vy jí to usnadňujete...znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.
napsal(a):
Začala bych prohlídkou huby-zuby, dásně, pysky, čumák, fousky- může mít zánět nějakého fouskového váčku a při žraní z misky jí to dráždí(jen domněnka), z podlahy nemusí v misce "dolovat" . Pokud žrala do teď misky a najednou má problém asi bych spíš uvažovala o zdravotním problému.
Edit: Jo teď čtu, že už to dělá déle, no tak je to pro ní jednodušší a vy jí to usnadňujete...znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.
.znám psa, co si třeba nabere plnou hubu granulí, dojde jinam, tam to vyplivne a pomalu si vychutnává po jedné.
Tohle dělával můj pes ještě v naší granulové době....ne teda, že by to dělal z misky, ale když se dostal k otevřenému pytli, tak "kradl" no a protože věděl, že ho hned okřiknu, tak prostě nabagroval do tlamy co nejvíc a odnesl si je na dvůr, tam je vyplivnul a pomalu snědl.....dokonce to dovedl k naprosté dokonalosti, aby měl na to klid, tak šel nejdřív k feně, u té vyplivnul část, aby pak měl klid na ty svoje, aby mu tam fena nelezla.