Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2019 13:07
Katydarkned

XXX.XXX.10.35

Dobrý den,

naše fenka 3 roky - neustálé problémy se škrabáním uší / očí / kousání ocasu. V uších hnědý hnis, výtok z očí, žlázky v pořádku. Už nevíme co by jí mohlo vadit. Vet provedl laserový zákrok, kdy bylo feně otevřeno ucho tak, aby hnis mohl vytékat, neboť měla uzavřené oteklé ucho a uvnitř kvasinky. Dostala antibiotika. Ale nepomohlo to. Pořád se to opakuje. Nejdříve baštila asi do roka a půl Brit Care lamb and Rice. Poté jsme měli happy dog losos. Poté do 2 let eminent Lamb and rice. Teď delší dobu Brit Premium by Nature Sensitive Lamb. Ani jedny z nich jí nejspíše nevyhovují. Když měla štěňátka baštila brit care puppy lamb and rice a ty jediné jí nedělaly problémy. Po přechodu na dospělé opět problémy. Měla několik kapek do uší - kterými jsme spíše škodily, jelikož jí to nemělo kudy vytékat ven. Prosím o radu. Máme nechat udělat testy na alergii? Pamlsky nedostává - při požití pamlsků větší problémy.

Děkuji za rady, Katka.

8.9.2019 14:19
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dávala bych ty štěněcí když víte, že problémy nedělají. V těch ostatních, co měla a neseděli zkuste najít společného jmenovatele. I když co tak koukám, je popis tak, že pokud nejste chemik, asi ho nenajdete

8.9.2019 14:34
Katydarkned

XXX.XXX.10.35

lesnížínka napsal(a):
Dávala bych ty štěněcí když víte, že problémy nedělají. V těch ostatních, co měla a neseděli zkuste najít společného jmenovatele. I když co tak koukám, je popis tak, že pokud nejste chemik, asi ho nenajdete

Děkuji za tip. Ale štěněčí granule nejsou vhodné pro dospělého psa ne?

8.9.2019 15:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Myslím, že horší, než mít psa s těžkou alergií to nebude. Určitě se k tomu vyjádří někdo, kdo se poměry živin v granulích vyloženě zaobírá. Jednu výtku mám: proč jste měli štěňata na feně alergičce?!? To vám páníčci poděkují...

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.9.2019 15:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

atopická dermatitida.

ale super., množte na takových zvířatech, pro veterináře je to zlatý důl. zlatý důl!

8.9.2019 16:11
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Já bych vám doporučila přejít na barf.. už netuším co je alergie a srst je krásnější o tisíc procent,o kondici a nadšení psů ani nemluvím.... jediné čeho lituji,že chudãk moje prvni čubinka,jedla chemické barevné kuličky...nic vám nevnucuji,toť má zkušenost....šťastnou volbu přeju ..

Hezký den Nika

8.9.2019 17:07
Katydarkned

XXX.XXX.10.35

lesnížínka napsal(a):
Myslím, že horší, než mít psa s těžkou alergií to nebude. Určitě se k tomu vyjádří někdo, kdo se poměry živin v granulích vyloženě zaobírá. Jednu výtku mám: proč jste měli štěňata na feně alergičce?!? To vám páníčci poděkují...

My nevíme jestli je to alergie..teď se to zhoršuje proto píšu o radu... máme papírového psa, tudíž nemnožíme.

Qwerts

8.9.2019 17:20
Qwerts

XXX.XXX.234.97

Katydarkned napsal(a):
My nevíme jestli je to alergie..teď se to zhoršuje proto píšu o radu... máme papírového psa, tudíž nemnožíme.

Pokud ze dvou kusů získáte třetí, tak množíte, PP v tom nehraje roli.

8.9.2019 17:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Katydarkned napsal(a):

Ani chov na chronický nemocné feně mi nepřijde moc v pořádku - majitelé štěňat vám v budoucnu jistě poděkují... 🙄

8.9.2019 19:19
vetřelec

XXX.XXX.224.254

Katydarkned: To je určitě vořech. My tomu tak můžeme říkat, protože to nejlépe vystihuje jádro pudla. Papíry jsou bezcenné když dokládají špatný původ. Vy jste nejspíš taková normální, hodná množka Kateřino.

Přidejte reakci

Přidat smajlík