Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 Kč
Dobrý den,
naše fenka 3 roky - neustálé problémy se škrabáním uší / očí / kousání ocasu. V uších hnědý hnis, výtok z očí, žlázky v pořádku. Už nevíme co by jí mohlo vadit. Vet provedl laserový zákrok, kdy bylo feně otevřeno ucho tak, aby hnis mohl vytékat, neboť měla uzavřené oteklé ucho a uvnitř kvasinky. Dostala antibiotika. Ale nepomohlo to. Pořád se to opakuje. Nejdříve baštila asi do roka a půl Brit Care lamb and Rice. Poté jsme měli happy dog losos. Poté do 2 let eminent Lamb and rice. Teď delší dobu Brit Premium by Nature Sensitive Lamb. Ani jedny z nich jí nejspíše nevyhovují. Když měla štěňátka baštila brit care puppy lamb and rice a ty jediné jí nedělaly problémy. Po přechodu na dospělé opět problémy. Měla několik kapek do uší - kterými jsme spíše škodily, jelikož jí to nemělo kudy vytékat ven. Prosím o radu. Máme nechat udělat testy na alergii? Pamlsky nedostává - při požití pamlsků větší problémy.
Děkuji za rady, Katka.
lesnížínka
napsal(a):
Dávala bych ty štěněcí když víte, že problémy nedělají. V těch ostatních, co měla a neseděli zkuste najít společného jmenovatele. I když co tak koukám, je popis tak, že pokud nejste chemik, asi ho nenajdete
Děkuji za tip. Ale štěněčí granule nejsou vhodné pro dospělého psa ne?
Uživatel s deaktivovaným účtem
atopická dermatitida.
ale super., množte na takových zvířatech, pro veterináře je to zlatý důl. zlatý důl!
Já bych vám doporučila přejít na barf.. už netuším co je alergie a srst je krásnější o tisíc procent,o kondici a nadšení psů ani nemluvím.... jediné čeho lituji,že chudãk moje prvni čubinka,jedla chemické barevné kuličky...nic vám nevnucuji,toť má zkušenost....šťastnou volbu přeju ..
Hezký den Nika
lesnížínka
napsal(a):
Myslím, že horší, než mít psa s těžkou alergií to nebude. Určitě se k tomu vyjádří někdo, kdo se poměry živin v granulích vyloženě zaobírá. Jednu výtku mám: proč jste měli štěňata na feně alergičce?!? To vám páníčci poděkují...
My nevíme jestli je to alergie..teď se to zhoršuje proto píšu o radu... máme papírového psa, tudíž nemnožíme.
Qwerts
XXX.XXX.234.97
Katydarkned
napsal(a):
My nevíme jestli je to alergie..teď se to zhoršuje proto píšu o radu... máme papírového psa, tudíž nemnožíme.
Pokud ze dvou kusů získáte třetí, tak množíte, PP v tom nehraje roli.