Nový domov pro shelby

Z nutných rodinných důvodů bychom rádi našli nový domov pro naši Shelby, zd...
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám 9ti měsíční stafordku a ráda bych ji dala do nějaké "Psí školy" na výcvik. Nikdy jsem s výcvikem základních dovedností u psa neměla problém, až bohužel teď. Proto bych se prosím chtěla zeptat, jestli o nějaké takové psí škole víte popř nějaké info o ní?
Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Bylo by vhodné uvést lokalitu. Nicméně 9 měsíců je prostě puberta, není možné, že proto máte problém?
karo2702
napsal(a):
Najděte klasický cvičák ve vašem okolí, který nepoužívá fyzické tresty. Ale při pubertě (6.-12. měsíc) bývá spousta psů jak hluchá
O to jsem se snažila už dříve, jenže je problém, že v našem okolí cvičák prostě není. Ptala jsem se mnoho lidí a jak píši... O cvičáku v okolí nikdo neví. 😕
Uživatel s deaktivovaným účtem
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
to se mi nechce věřit - bydlím u Brna, a cvičák je tady v skoro každé dědině
Ano, taky jsem nevěřila. 😂 Bydlím cca 45 minut od Brna v dedine, kde jezdí 3 autobusy denně a doopravdy v okolí nic není. 😄 Ty, co byli jsou zrušení. Nicméně hledám psí školu a ne cvičák. 🙂
Jana-Marie
napsal(a):
Ano, taky jsem nevěřila. 😂 Bydlím cca 45 minut od Brna v dedine, kde jezdí 3 autobusy denně a doopravdy v okolí nic není. 😄 Ty, co byli jsou zrušení. Nicméně hledám psí školu a ne cvičák. 🙂
A psí škola je co? :-)
Co tedy chcete? Myslíte, že to, jak se k psovi chovat a jak ho cvičit vám dá psí škola, ale cvičák ne? Nevím, co si pod těmito pojmy vlastně představujete.
Poradit nechcete, místo nedefinujete, nechápu, o čem chcete diskutovat?
Jana-Marie
napsal(a):
Nevím, zda chcete se psem chodit na výcvik a cvičit si ho sama, ale spíš to chápu tak, že hledáte, kde by vám ho vycvičili.