Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chucky123

30.9.2019 10:24
chucky123

XXX.XXX.73.119

Zdravím, cca před 3 týdny nám diagnostikovali chronický zánět slinivky. Když byla ještě zdravá, byla hodně žravá a normálně pila. Potom se najedla jenom občas a dost zhubla, tak jsme pelášily k vetovi. Ten nám diagnostikoval právě chronickou pankreatitidu. Nejdřív jsme dávali dietní konzervy, který mi jedla akorát z ruky, nikdy z misky, a první sousto jsem jí vždycky musela nacpat sama do tlamy. Potom jsme začali vařit maso + přílohu. Maso snědla i z misky, ale přílohu jenom z ruky, a to jenom do tý doby, co si myslela, že je to “moje” jídlo. Pak když přišla na to, že to je její, tak odmítá úplně. Jediný co zatím pomohlo, když k nám přijde někdo cizí a předstírá, že jí to chce sníst, tak to sežere pěkně všechno, ale každý den to nejde, aby u nás někdo byl. Nemáte na to nějaký “fígle”? Už jsem z toho dost zoufalá, nechce se mi ji nechat vyhladovět, aby se nažrala až fakt bude mít hlad, když už takhle je dost hubená. A potom jestli nemáte nějakej tip na tu vodu, to pořád tlačíme stříkačkou, z misky se nenapije.

Přidejte reakci

Přidat smajlík