Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Miches

2.10.2019 15:27
Miches

XXX.XXX.194.242

Dobrý den. Prosím o radu. Mám rok starého amerického staforda a pořád mi vylézá pinda. Neustále si ho oblizuje a i sem si několikrát všimla že i když pindu nemá vysunutého teče mu z něho přez předkožku něco bílého podobné spermatu. Načapala jsem ho i když chtěl nám objíždět Nohy nebo plyšáka. Myslíte že by bylo vhodné mu takhle mladému najít fenku? Nebo by to mohlo být něco jiného? Děkuji

2.10.2019 15:43
GAELLE

XXX.XXX.55.67

nemá zánět? náš pes na to trpěl proplachovala jsem mu předkožku Betadinem.

2.10.2019 16:29
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

GAELLE napsal(a):
nemá zánět? náš pes na to trpěl proplachovala jsem mu předkožku Betadinem.

To také může být, ale pravděpodobné bude dospívání, puberta. Najít fenu? A to mu ji jako budete vodit x krát denně, když zrovna bude mít chuť? Nevšímejte si toho, přehnané projevy, jako ojíždění nohou či ojíždění přátel a známých usměrňujte. Stačí ,,ne!" popřípadě s povelem sundat.

2.10.2019 16:30
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Mám rok starého amerického staforda a pořád mi vylézá pinda.

ne pardon, já musela.

Jinak co se týká psa - pokud se vám to opravdu nezdá, tak zajděte pro jistotu na veterinu, tady opravu nemohou lidi střílet nějaké diagnózy.

Myslíte že by bylo vhodné mu takhle mladému najít fenku?

Pokud to není uchovněný pes, tak není vhodné mu hledat fenku. A jestli si myslíte, že tím, že psa necháte "skočit" si pomůžete s ojížděním nohy, tak to si už vůbec nemyslím. Tohle ojíždění většinou nemá ani nic společného se sexuálními pudy - zkuste trošku pohledat tady v "lupě"...

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.10.2019 17:49

hlavně pokud je třeba fakt erotoman, tak tím, že si skočí, bude milionkrát horší.

a ano, když pes vojíždí nohu, není to pinďourovi, ale o výchově.

2.10.2019 17:56

Miches napsal(a):
Dobrý den. Prosím o radu. Mám rok starého amerického staforda a pořád mi vylézá pinda. Neustále si ho oblizuje a i sem si několikrát všimla že i když pindu nemá vysunutého teče mu z něho přez předkožku něco bílého podobné spermatu. Načapala jsem ho i když chtěl nám objíždět Nohy nebo plyšáka. Myslíte že by bylo vhodné mu takhle mladému najít fenku? Nebo by to mohlo být něco jiného? Děkuji

Co se psem děláte, jak ho zaměstnáváte? Brala jsem si psa z bytu, nudou to dělal taky, teď má tolik práce, že na kraviny nemá čas.
A přesně jak řečeno výše, pokud ho necháte skočit, bude to ještě horší.

2.10.2019 23:32

No, kamarad ma uz x-teho anglickeho buldoka.
Mozna to bude stejny "problem" co u nej (nich).

Pinda vyleza, kdyz je pes vzrusen a nejak ho tyhle psici neumi "zandavat"...(staci jen "nova" navsteva... - resp. kazda zenska... i postacka, nova hracka, novy koberec, nova kytka na zahrade...).
Proste je z toho hotovej. Krouzi, zkouma (odkapava)....

Odnasi to koberec, pelech, povleceni, hracky atd.

Ale nic nenormalniho to neni.
Staci vse preprat. No a pak znovu a znovu....

Ale hlavne psa vytahnout denne na dlouhou dobu na vzduch a tam se mu venovat.
Napr. kamarad rika, ze je uz pes starej (ma pravdu ang. bul. 8 let..) - ale kdyz se u nej stavim a se psem blbnem, je jak mladik... Ale louze "touhy" pod nim zustavaj porad....

Přidejte reakci

Přidat smajlík