Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2019 10:58
t3reza5

XXX.XXX.85.212

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na názor ohledně granulí. Příští týden si jedu pro 8 týdenní štěně ND, chovatel teď dává granule značky Brit. Chci v nich chvilku pokračovat, ale dneska jsem se dívala i na holistické granunle též značky.

Nemáte, prosím, někdo zkušenost s oběmě značkama - Brit Care vs. Brit Fresh? Zajímal by mě názor někoho dalšího.

Děkuji

9.10.2019 12:42
lupus4

XXX.XXX.205.61

proč nechcete krmit normálně (maso) ?
co je brit v jakkoli podobě se dočtete třeba zde
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/649097/granule-brit?from-list=1#a3610434

9.10.2019 13:45
GAELLE

XXX.XXX.55.67

krmili jsme chvíli Brit care endurance (kachna ) ale přidávali jsme mu i maso a konzervy.Pes byl v pohodě, pěkná srst, pěkné bobky na svůj věk velmi vitální. Pak jsme přešli na Yoggies. Fresh v té době na trhu ještě nebyl.

10.10.2019 12:12
fikovnice

XXX.XXX.135.131

t3reza5 napsal(a):
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na názor ohledně granulí. Příští týden si jedu pro 8 týdenní štěně ND, chovatel teď dává granule značky Brit. Chci v nich chvilku pokračovat, ale dneska jsem se dívala i na holistické granunle též značky.

Nemáte, prosím, někdo zkušenost s oběmě značkama - Brit Care vs. Brit Fresh? Zajímal by mě názor někoho dalšího.

Děkuji

ND = německá doga? Dotaz jen na okraj...
Jinak jsem také za pestré krmení, a masem především.

12.10.2019 20:41
t3reza5

XXX.XXX.85.212

lupus4 napsal(a):
proč nechcete krmit normálně (maso) ?
co je brit v jakkoli podobě se dočtete třeba zde
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/649097/granule-brit?from-list=1#a3610434

Dobrý den,

jak jsem psala tak je dává majitel. Jak štěněti, jak feně. Jelikož teda je bude znát jak z mléka, tak i normálně, tak v nich schci chvíli pokračovat .. a nedělat mu v tom mrvník :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2019 20:57

t3reza5 napsal(a):
Dobrý den,

jak jsem psala tak je dává majitel. Jak štěněti, jak feně. Jelikož teda je bude znát jak z mléka, tak i normálně, tak v nich schci chvíli pokračovat .. a nedělat mu v tom mrvník :)

Tak myslím, že pokud je štěně krmeno u chovatele výhradně těmito granulemi, tak je rozumné v nich určitě nějakou dobu (ne moc dlouhou) pokračovat a postupně zvykat na něco jiného......určitě na to prostor je, protože štěně se krmí cca 5x denně a lze pomalu nahrazovat některé krmné dávky něčím jiným. Granule neporadím neorientuju se v nich.

13.10.2019 07:10

t3reza5 napsal(a):
Dobrý den,

tak davejte ty britky, co dostava ted?

Přidejte reakci

Přidat smajlík