Německá modrá doga

Prodám Německé dogy - Chovatelská stanice Z Šumava sadu zadá vymazlená štěň...
32999 Kč
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na názor ohledně granulí. Příští týden si jedu pro 8 týdenní štěně ND, chovatel teď dává granule značky Brit. Chci v nich chvilku pokračovat, ale dneska jsem se dívala i na holistické granunle též značky.
Nemáte, prosím, někdo zkušenost s oběmě značkama - Brit Care vs. Brit Fresh? Zajímal by mě názor někoho dalšího.
Děkuji
proč nechcete krmit normálně (maso) ?
co je brit v jakkoli podobě se dočtete třeba zde
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/649097/granule-brit?from-list=1#a3610434
t3reza5
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na názor ohledně granulí. Příští týden si jedu pro 8 týdenní štěně ND, chovatel teď dává granule značky Brit. Chci v nich chvilku pokračovat, ale dneska jsem se dívala i na holistické granunle též značky.
Nemáte, prosím, někdo zkušenost s oběmě značkama - Brit Care vs. Brit Fresh? Zajímal by mě názor někoho dalšího.
Děkuji
ND = německá doga? Dotaz jen na okraj...
Jinak jsem také za pestré krmení, a masem především.
lupus4
napsal(a):
proč nechcete krmit normálně (maso) ?
co je brit v jakkoli podobě se dočtete třeba zde
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/649097/granule-brit?from-list=1#a3610434
Dobrý den,
jak jsem psala tak je dává majitel. Jak štěněti, jak feně. Jelikož teda je bude znát jak z mléka, tak i normálně, tak v nich schci chvíli pokračovat .. a nedělat mu v tom mrvník :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
t3reza5
napsal(a):
Dobrý den,
jak jsem psala tak je dává majitel. Jak štěněti, jak feně. Jelikož teda je bude znát jak z mléka, tak i normálně, tak v nich schci chvíli pokračovat .. a nedělat mu v tom mrvník :)
Tak myslím, že pokud je štěně krmeno u chovatele výhradně těmito granulemi, tak je rozumné v nich určitě nějakou dobu (ne moc dlouhou) pokračovat a postupně zvykat na něco jiného......určitě na to prostor je, protože štěně se krmí cca 5x denně a lze pomalu nahrazovat některé krmné dávky něčím jiným. Granule neporadím neorientuju se v nich.
Uživatel s deaktivovaným účtem
t3reza5
napsal(a):
Dobrý den,
tak davejte ty britky, co dostava ted?