Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčAlili
XXX.XXX.136.232
S přítelem jsme si nedávno pořídil štěně stafordšírského bulteriera kluka, nyní mu jsou skoro 4 měsíce a přítel si usmyslel pořídit mu měsíční štěně také kluka stejné rasy. Doma jsem s nimi stále a samotné je nechávám pouze pokud si potrebuju něco vyřídit. Mám obavu aby se snesli.
Mate s tím někdo také zkušenosti? Hodili by se nějaké tipy.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud to není provokace.
Tak kontrolní otázka!
V kolika dnech (měsících) se bere štěně od matky?
Alili
napsal(a):
S přítelem jsme si nedávno pořídil štěně stafordšírského bulteriera kluka, nyní mu jsou skoro 4 měsíce a přítel si usmyslel pořídit mu měsíční štěně také kluka stejné rasy. Doma jsem s nimi stále a samotné je nechávám pouze pokud si potrebuju něco vyřídit. Mám obavu aby se snesli.
Mate s tím někdo také zkušenosti? Hodili by se nějaké tipy.
V začátku se snesou určitě, ale pak to asi budou jatka...
Tak hlavně máte vědět, co s těmi psy budete dělat a jak budete řešit případné problémy, ještě předtím, než si je pořídíte.
Musíte mít připravený plán B, tj. co a jak uděláte, když se ti psi nesnesou.
Jinak být k nim spravedlivá a respektovat jejich vzájemné postavení je základ. No a dál už postupovat podle konkrétní situace. A naučit se základní první pomoc při pokousání psa psem se taky může hodit. Nějaké základy šití, desinfekce a tak. Ať nemusíte k veterináři třikrát do týdne.
Ono je to kus od kusu, jsou psi, kteří si spolu sednou a vůbec problémy mít nemusíte. A pak jsou psi, u kterých budete ráda, když je od sebe udrží zamčené dveře dvacet minut...
myslím že to nebyl dobrý nápad mít doma dva stafordy. Ale už se stalo. Nevím zda jste ddomysleli všechny situace které mohou nastat a co v případě že se psi absolutně nesnesou. Neuvádíte zda bydlíte v bytě či domě se zahradou a jak můžete situaci řešit pokud si psi "nesednou" ..........