Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alili

9.10.2019 12:51
Alili

XXX.XXX.136.232

S přítelem jsme si nedávno pořídil štěně stafordšírského bulteriera kluka, nyní mu jsou skoro 4 měsíce a přítel si usmyslel pořídit mu měsíční štěně také kluka stejné rasy. Doma jsem s nimi stále a samotné je nechávám pouze pokud si potrebuju něco vyřídit. Mám obavu aby se snesli.
Mate s tím někdo také zkušenosti? Hodili by se nějaké tipy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2019 13:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud to není provokace.
Tak kontrolní otázka!
V kolika dnech (měsících) se bere štěně od matky?

9.10.2019 13:08
impact

XXX.XXX.60.18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud to není provokace.
Tak kontrolní otázka!
V kolika dnech (měsících) se bere štěně od matky?

Vypadla číslice.

9.10.2019 13:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Alili napsal(a):
S přítelem jsme si nedávno pořídil štěně stafordšírského bulteriera kluka, nyní mu jsou skoro 4 měsíce a přítel si usmyslel pořídit mu měsíční štěně také kluka stejné rasy. Doma jsem s nimi stále a samotné je nechávám pouze pokud si potrebuju něco vyřídit. Mám obavu aby se snesli.
Mate s tím někdo také zkušenosti? Hodili by se nějaké tipy.

V začátku se snesou určitě, ale pak to asi budou jatka...

9.10.2019 14:11
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Tak hlavně máte vědět, co s těmi psy budete dělat a jak budete řešit případné problémy, ještě předtím, než si je pořídíte.
Musíte mít připravený plán B, tj. co a jak uděláte, když se ti psi nesnesou.
Jinak být k nim spravedlivá a respektovat jejich vzájemné postavení je základ. No a dál už postupovat podle konkrétní situace. A naučit se základní první pomoc při pokousání psa psem se taky může hodit. Nějaké základy šití, desinfekce a tak. Ať nemusíte k veterináři třikrát do týdne.
Ono je to kus od kusu, jsou psi, kteří si spolu sednou a vůbec problémy mít nemusíte. A pak jsou psi, u kterých budete ráda, když je od sebe udrží zamčené dveře dvacet minut...

9.10.2019 14:18
GAELLE

XXX.XXX.55.67

myslím že to nebyl dobrý nápad mít doma dva stafordy. Ale už se stalo. Nevím zda jste ddomysleli všechny situace které mohou nastat a co v případě že se psi absolutně nesnesou. Neuvádíte zda bydlíte v bytě či domě se zahradou a jak můžete situaci řešit pokud si psi "nesednou" ..........

Přidejte reakci

Přidat smajlík