čivava krátkosrstá s PP pejsek

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice z Třebaňského údolí má k prodeji od 19...
17000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den ,prosím o radu, či o vaše zkušenosti, dnes a včera jsme byli u vet.s naším civavakem, dostal včera večer a dnes ráno vždy 2 injekce. Dnes celý den prospal, prozvracel, zítra jedeme znovu .ALE pes leží a zvedá u toho zadek ,přikládám to tomu, že ho bolí zadek od injekcí, když si normálně lehne, ale zajíma mě, jestli se s tím někdo také setkal, jestli je to opravdu jen bolavá prďka a můžu být v klidu a nebo se něco děje. Děkuji za vaše zkušenosti a rady třeba jak pejskovi ulevit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
modlící poloha, tedy předek na zemi a zadek ve vzduchu, podobně jako když si chce pes hrát, třeba, není příznak bolavého zadku, ale bolavého břicha.
Děkuji za reakci. K vet.jsme jeli ,právě proto, že se pes divně kroutil, kňučel, neustále vyžadoval mou pozornost ,měl průjem s příměsí krve,zvýšená teplota. Okamžitě jsme tedy jeli, vet pichl 2x injekci s tím, že si pravděpodobně k něčemu čuchl to bylo včera večer půl 8. Hned ráno v 9h dostal další injekce. Od té doby jen leží a spí nebo zvrací a hodně pije a občas právě udělá tu divnou polohu lehu s prďkou nahoru. Proto má otázka ,zda li to může být právě od injekcí, když jich dostal kolik za takovou kratkou dobu a je maličký.
napsal(a):
Děkuji za reakci. K vet.jsme jeli ,právě proto, že se pes divně kroutil, kňučel, neustále vyžadoval mou pozornost ,měl průjem s příměsí krve,zvýšená teplota. Okamžitě jsme tedy jeli, vet pichl 2x injekci s tím, že si pravděpodobně k něčemu čuchl to bylo včera večer půl 8. Hned ráno v 9h dostal další injekce. Od té doby jen leží a spí nebo zvrací a hodně pije a občas právě udělá tu divnou polohu lehu s prďkou nahoru. Proto má otázka ,zda li to může být právě od injekcí, když jich dostal kolik za takovou kratkou dobu a je maličký.
Ne, není to od injekcí. Netuším jaké injekce dostal (?), Vy to víte? Je to tak, jak píše "Bodlinka". Já osobně mít čivavu, která celý den prozvrací, kroutí se nebo je letargická, tak nečekám do dalšího dne!!!, ale jela bych na veterinu hned, klidně někam jinam, než jste byli prvně. Může jít o náhlou příhodu břišní.
Bylo by užitečné sem každopádně napsat, jak se stav vyvíjí, jak jste dopadli na veterině, co pejsovi je... Držím pěsti, ale hlavně neztrácejte čas - minipsi jsou ohledně hladovění velmi zranitelní (milionkrát zde probírané hypoglykemické stavy).
Dobrý den ,v pátek a v sobotu byl píchnut amoxicillin, norodine,hepagen,vetalgin, pamba. Dnes už jen amoxicillin, hepagen a pamba, v úterý jedeme znovu..
Jinak malej už začal jíst, nakonec jsem ho utahla na kuřecí, hlavně kuzicky, už byl i na zahrádce, nezvraci, neprujmuje jako by mi nic nebylo.. Vet. Dnes opět vše kontroloval, bylo mu pravděpodobně zle právě z jedné z pichnutych latek, že ji zřejmě špatně snáší a stres z veteriny a všeho mu asi také nepomohl, tak snad už bude v pořádku. Děkuji za vaše rady
napsal(a):
Dobrý den ,v pátek a v sobotu byl píchnut amoxicillin, norodine,hepagen,vetalgin, pamba. Dnes už jen amoxicillin, hepagen a pamba, v úterý jedeme znovu..
Jinak malej už začal jíst, nakonec jsem ho utahla na kuřecí, hlavně kuzicky, už byl i na zahrádce, nezvraci, neprujmuje jako by mi nic nebylo.. Vet. Dnes opět vše kontroloval, bylo mu pravděpodobně zle právě z jedné z pichnutych latek, že ji zřejmě špatně snáší a stres z veteriny a všeho mu asi také nepomohl, tak snad už bude v pořádku. Děkuji za vaše rady
Tak to je dobře.
jen nevím, zda po zvracení a průjmu jsou vhodnou stravou kuřecí kůže.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!