Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bett1229

22.10.2019 20:28
Bett1229

XXX.XXX.213.204

Dobrý den,
pes mi sežral čokoládový muffin, nevim v kolik tom bylo % čokolády. Co ted? Poraďte.
Dekuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2019 20:30

psa roztrhnout jak hada.

tohle nenávidím, člověk se na něco těší a pes mu nenechá ani kousek.

22.10.2019 20:57
GAELLE

XXX.XXX.55.67

nic se mu nestane náš sežral několik kg vánočního cukroví (otevřel si zamčené dveře!!) a vyluxoval mísy z konferenčního stolku. Ani mu hajzlovi nebylo špatně ani se nepos*al

23.10.2019 08:57

GAELLE napsal(a):
nic se mu nestane náš sežral několik kg vánočního cukroví (otevřel si zamčené dveře!!) a vyluxoval mísy z konferenčního stolku. Ani mu hajzlovi nebylo špatně ani se nepos*al

Jak si otevřel zamčené dveře?

23.10.2019 09:01
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak si otevřel zamčené dveře?

netušíme. asi tak dlouho skákal na klíč? Staré dřevěné dveře a velký klíč. Byl to šikula

23.10.2019 09:06

GAELLE napsal(a):
netušíme. asi tak dlouho skákal na klíč? Staré dřevěné dveře a velký klíč. Byl to šikula

To teda jo! Lepší než můj bývalý kocour. Kvůli němu jsem měla otočené všechny kliky o 90 stupňů, protože jinak si dveře spolehlivě otevřel.

23.10.2019 10:40
GAELLE

XXX.XXX.55.67

To teda jo! Lepší než můj bývalý kocour. Kvůli němu jsem měla otočené všechny kliky o 90 stupňů, protože jinak si dveře spolehlivě otevřel.

kliky jsme měli otočené na výšku všude i tak si otevřel. a uměl otevřít i dveře bez kliky jen s takovým tím knoflíkem a to se otevíraly směrem k němu
pak už jsme klíč ze dveří do obyváku vyndávali a dávali nahoru na skříň

23.10.2019 10:59

GAELLE napsal(a):
kliky jsme měli otočené na výšku všude i tak si otevřel. a uměl otevřít i dveře bez kliky jen s takovým tím knoflíkem a to se otevíraly směrem k němu
pak už jsme klíč ze dveří do obyváku vyndávali a dávali nahoru na skříň

No tak s těma klikama mi to taky někdo poradil....absolutně nechápu, že to někomu funguje, fena s tím neměla absolutně žádný problém. Zamykání vyzkoušené nemám, protože když už je vyjímečně nutno je zavřít v ložnici, tak je zamykám z venčí.

23.10.2019 11:39
GAELLE

XXX.XXX.55.67

No tak s těma klikama mi to taky někdo poradil....absolutně nechápu, že to někomu funguje, fena s tím neměla absolutně žádný problém. Zamykání vyzkoušené nemám, protože když už je vyjímečně nutno je zavřít v ložnici, tak je zamykám z venčí.

tak zvenčí to by neměl šanci ani ten náš jinak si poradil skoro se vším a nikdo ho to neučil

Přidejte reakci

Přidat smajlík