Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčBett1229
XXX.XXX.213.204
Dobrý den,
pes mi sežral čokoládový muffin, nevim v kolik tom bylo % čokolády. Co ted? Poraďte.
Dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
psa roztrhnout jak hada.
tohle nenávidím, člověk se na něco těší a pes mu nenechá ani kousek.
GAELLE
napsal(a):
nic se mu nestane náš sežral několik kg vánočního cukroví (otevřel si zamčené dveře!!) a vyluxoval mísy z konferenčního stolku. Ani mu hajzlovi nebylo špatně ani se nepos*al
Jak si otevřel zamčené dveře?
GAELLE
napsal(a):
netušíme. asi tak dlouho skákal na klíč? Staré dřevěné dveře a velký klíč. Byl to šikula
To teda jo! Lepší než můj bývalý kocour. Kvůli němu jsem měla otočené všechny kliky o 90 stupňů, protože jinak si dveře spolehlivě otevřel.
napsal(a):
To teda jo! Lepší než můj bývalý kocour. Kvůli němu jsem měla otočené všechny kliky o 90 stupňů, protože jinak si dveře spolehlivě otevřel.
kliky jsme měli otočené na výšku všude i tak si otevřel. a uměl otevřít i dveře bez kliky jen s takovým tím knoflíkem a to se otevíraly směrem k němu
pak už jsme klíč ze dveří do obyváku vyndávali a dávali nahoru na skříň
GAELLE
napsal(a):
kliky jsme měli otočené na výšku všude i tak si otevřel. a uměl otevřít i dveře bez kliky jen s takovým tím knoflíkem a to se otevíraly směrem k němu
pak už jsme klíč ze dveří do obyváku vyndávali a dávali nahoru na skříň
No tak s těma klikama mi to taky někdo poradil....absolutně nechápu, že to někomu funguje, fena s tím neměla absolutně žádný problém. Zamykání vyzkoušené nemám, protože když už je vyjímečně nutno je zavřít v ložnici, tak je zamykám z venčí.
napsal(a):
No tak s těma klikama mi to taky někdo poradil....absolutně nechápu, že to někomu funguje, fena s tím neměla absolutně žádný problém. Zamykání vyzkoušené nemám, protože když už je vyjímečně nutno je zavřít v ložnici, tak je zamykám z venčí.
tak zvenčí to by neměl šanci ani ten náš jinak si poradil skoro se vším a nikdo ho to neučil